Koľko jedávate popri práci?
Našla som si prácu od 7 do 15 hodín.Rano nikdy som nejedavala raňajky.Vstavame 5,30 vychystame sa,zanesiem dieťa do škôlky.Naspat domov, niečo narýchlo si dám jogurt alebo výživu.V práci ak stihnem môžem si odskočiť domov na obed,to si rýchlo zhltnem niečo čo nájdem doma a naspäť do roboty.Po práci zas do škôlky a doma varim cca o 16tej,dám si teplé jedlo a do večera mám taký hlad že zjedla by som aj koňa.Ako to máte vy koľko a čo jete popri práci?V práci som celých 8 hodín na nohách nachodim sa až až.
raňajky doma pred pracov, následne v práci desiata, obed, olovrant.
Som zvyknúťa jesť 5x denne a tak fungujem bez ohľadu na prácu
@luccija ja tiež musím pred spaním niečo zjesť neexistuje zaspať absolútne
Prečo nemáš doma navarené a nezohreješ si to na obed? Bývaš 2 min.od roboty. Čiže 2 min domov 2 spät, máš ešte 25 min.aby si si ohriala jedlo a najedla sa. Kde je problém teda? Tiež neraňajkujem. Dám si obed a večeru. Nežerem 5 cez 9.
@elizabet173 presne
ja pracujem v dlhe dni od 7:00-17:00 ,kratke 07:00-15:00, balim si ranajky do prace, aj obed ( raz za cas na obed z prace vybehnem niekde ) , plus si beriem aj nejaku desiatu / olovrant ,ci uz jogurt, ovocie, tycinku nejaku alebo tak, ked ma pomimo chyti hlad
Vseobecne jedavam mensie porcie 5-6x denne bez ohladu na to ci som doma alebo v praci

@pietra uplne si to vystihla. Chcela som autorke napisat to iste.