icon

Koľko ste čakali na termín PCR?

nikac_
18. nov 2021

Ahojte,
Ak ste v poslednej dobe boli na PCR teste, koľko trvalo, kým ste po objednaní dostali termín?
Myslím, v prípade, keď ste mali príznaky.
Ďakujem

Strana
z2
slavomira236
18. nov 2021

@nikac_ dnes som syna objednala kontakt v škole do 30minut termín prišiel na so otu

jajka257
Autor odpoveď zmazal
suve99
18. nov 2021

@viestta ďakujem ešte raz, zatiaľ som sa objednala pre "lepší" pocit na ATG... aspoň čosi

kristiii
18. nov 2021

@suve99 ja mám pocit, že to objednávajú hala-bala, ako ich napadne. My sme v priebehu asi 10 dní riešili identické prípady v našej rodine, najprv synovec zostal doma kvôli kontaktu so spolužiakom, následne mal pozitívny samotest (aj príznaky) a jemu aj švagrinej pcr zamietli, až následne cez detského doktora sa im podarilo synovca objednať a ju až po jeho pozitívnom pcr výsledku. Ja presne to isté tento týždeň, syn zostal doma v karanténe, v pondelok už príznaky a pozitívny samotest, hneď som ho objednala (termín prišiel v utorok večer), ja som sa objednala v utorok doobeda ako jeho kontakt a tiež mi prišiel večer termín. Ale bola som pripravená, že nám to tiež zamietnuť.

olisia
18. nov 2021

Dievcata este mam otazku. Nevyznam sa v tom kedze sme to doteraz riesit nemuseli. Dcera je pozitivna. Ale potvrdene mame Antigenom.to staci alebo aby zacala platit ta 10 dnova karantena musime mat ten PCR test?

tarra6
18. nov 2021

@olisia ak jej prišla sms že je pozitívna, tak tam v tej sms píšu, že treba dodržať karanténu, Tá začína nasledujúci deň na 10 dní. Ale zase neviem, či po AG teste pozitívnom vystavia kovid pas o prekonaní.

olisia
18. nov 2021

@tarra6 ved praveze ten papier chcem. Dieta ma uz 3 dni covid a nik sa mi z PCR este neozval 🙄

gabika8855
18. nov 2021

@olisia ved to sa sama vies objednat cez stranku koronagov zaklikas priznaky a ze pozitivny antigenovy test

olisia
18. nov 2021

@gabika8855 to uz som vcera rano spravila

gabika8855
18. nov 2021

@olisia tak termin pride len treba cakat proste maju toho vela

viestta
Odpoveď bola odstránená
tarra6
18. nov 2021

@olisia No dcéra mala pozitívny AG, hneď nasledujúci deň ráno o 7:00 som ju objednala na PCR a sms jej prišla nasledujúci deň okolo obeda a termín o 7 dní. Ja som sa objednávala ako kontakt po nej a sms mi prišla do 2 hodín a termín o 5 dní.

akinoma
18. nov 2021

@nikac_ Bez príznakov ešte ten den

suve99
18. nov 2021

@viestta takže prišiel výsledok syna - pozitiv, zajtra som sa objednala na ATG ako samoplátca, prípadnú moju pozivitu budú zase testovať aj PCR ? Však doma stvrdnem aj do februára pri ich rýchlosti... vďaka

suve99
18. nov 2021

@viestta objednala som sa ešte pred jeho výsledkom

viestta
Odpoveď bola odstránená
suve99
18. nov 2021

@viestta dnes mi PCR vzamietli, objednala som sa na platený ATG.. to ho mám zrušiť a zas sa hlásiť na PCR? Nech idú fakt do kelu

viestta
Odpoveď bola odstránená
noemikatka
18. nov 2021

zienky teraz riešim toto isté domáci test pozitívny mám ak príznaky horúčka slabosť na PCR sa obiednavat ani nebudem keď to tak dlho trvá pôjdem na antigenovy ten mi bude stačiť ak po 10tich dňoch ukážem lekarke aby mi dala potvrdenie o prekonani

gabika8855
18. nov 2021

@noemikatka ale to potvrdenie neplati ...aj ked pozriete nove opatrenia tak vsade uvadzaju uz len pcr prekonanie pi pcr

lujza123
18. nov 2021

Trencin termín mi dali o 6 dní , mam pozitívny antigen aj príznaky.

Strana
z2