Koľko ste čakali na termín PCR?
Ahojte,
Ak ste v poslednej dobe boli na PCR teste, koľko trvalo, kým ste po objednaní dostali termín?
Myslím, v prípade, keď ste mali príznaky.
Ďakujem
@suve99 ja mám pocit, že to objednávajú hala-bala, ako ich napadne. My sme v priebehu asi 10 dní riešili identické prípady v našej rodine, najprv synovec zostal doma kvôli kontaktu so spolužiakom, následne mal pozitívny samotest (aj príznaky) a jemu aj švagrinej pcr zamietli, až následne cez detského doktora sa im podarilo synovca objednať a ju až po jeho pozitívnom pcr výsledku. Ja presne to isté tento týždeň, syn zostal doma v karanténe, v pondelok už príznaky a pozitívny samotest, hneď som ho objednala (termín prišiel v utorok večer), ja som sa objednala v utorok doobeda ako jeho kontakt a tiež mi prišiel večer termín. Ale bola som pripravená, že nám to tiež zamietnuť.
Dievcata este mam otazku. Nevyznam sa v tom kedze sme to doteraz riesit nemuseli. Dcera je pozitivna. Ale potvrdene mame Antigenom.to staci alebo aby zacala platit ta 10 dnova karantena musime mat ten PCR test?
@olisia ved to sa sama vies objednat cez stranku koronagov zaklikas priznaky a ze pozitivny antigenovy test
@gabika8855 to uz som vcera rano spravila
@olisia tak termin pride len treba cakat proste maju toho vela
zienky teraz riešim toto isté domáci test pozitívny mám ak príznaky horúčka slabosť na PCR sa obiednavat ani nebudem keď to tak dlho trvá pôjdem na antigenovy ten mi bude stačiť ak po 10tich dňoch ukážem lekarke aby mi dala potvrdenie o prekonani
@noemikatka ale to potvrdenie neplati ...aj ked pozriete nove opatrenia tak vsade uvadzaju uz len pcr prekonanie pi pcr
Trencin termín mi dali o 6 dní , mam pozitívny antigen aj príznaky.

@nikac_ dnes som syna objednala kontakt v škole do 30minut termín prišiel na so otu