Kombinácia antidepresív a alkoholu
ahojte baby, chcem sa len opytat tych ktore maju skusenosti a beriete ad, date si obcas vinko, pivko ? beriem momentalne treti tyzden, nikdy som vela nepila ani pravidelne, ale obcas sme si s mužom vecer dali pohar vínka, niekde vonku jedno dva pivka … ak mate skusenosti, moze mi to velmi uškodiť ? samozrejme to k zivotu nepotrebujem a je mi prvoradé moje zdravie, ale chcela by som fungovat normalne ako pred tym a ad beriem prvy krat tak neviem … vdaka za odpovede ..
@anonym_autor alkohol znižuje účinok ad.. ..závisí aj od Tvojej diagnózy.. ..ja som v minulosti v pohode pil na ad, takže sa to nevylučuje.. ..ale aktuálne za mňa život bez alkoholu je top..
@knmmch panicka porucha, mierne úzkosti … ako vravim casto som nikdy nepila ani nechcem pit, len ma zaujima ci by mi velmi poškodil fakt raz za cas pohar vínka alebo pivko 🙂
@knmmch panicka porucha, mierne úzkosti … ako vravim casto som nikdy nepila ani nechcem pit, len ma zaujima ci by mi velmi poškodil fakt raz za cas pohar vínka alebo pivko 🙂
@anonym_autor tak ako som napísal, alkohol znižuje účinok ad resp. je v kombinácii ad+alkohol vyššia záťaž na pečeň..
Zataz na pecen, neodporucam = vlastna skusenost. V neposlednom rade to znizuje ucinok a v dalsom rade sposobuje negativny ucinok na psychiku, pri ludoch, ktori trpia psych. ochorenim a zaroven beru lieky.
Môže ťa to aj zabiť 🤦♀️ alkohol sa nesmie kombinovať so žiadnymi liekmi. Keď si doteraz nepila tak ti to chýba? Nie je zdravie a liečba viac? A keď už alkohol prehlbuje depresie čím majú ľudia tendenciu viac piť aby zabudli na tie depresie a je to kolotoč z ktorého často ani nie je cesta von
pokial nezapijas lieky alkoholom, tak obcas s odstupom aspon 2h by mohlo. Ja tiez len vynimocne vino, ale tak aby bol casovy odstup. Ked len zacinas liecbu, tak by som alkohol teraz vynechala. 3t im treba kym zacnu vobec AD ucinkovat.
Môže ťa to aj zabiť 🤦♀️ alkohol sa nesmie kombinovať so žiadnymi liekmi. Keď si doteraz nepila tak ti to chýba? Nie je zdravie a liečba viac? A keď už alkohol prehlbuje depresie čím majú ľudia tendenciu viac piť aby zabudli na tie depresie a je to kolotoč z ktorého často ani nie je cesta von
@anonym_a55a8f nie nechyba, nepisem ze sa potrebujem ist opit ze nebudem na nohach vediet stat, pisem o pohári vina raz za cas vecer s manželom 🤦♀️🤦♀️ to mi nehovor, ze ma jeden pohar moze zabit 🤣🤣 .. ja sa normalne pytam na skusenosti, viem ze sa to neodporúča, len ci ludia spozorovali nejake zhoršenie alebo nieco ked si daju raz za cas jedno pivko alebo trochu vina .. to je vsetko, dakujem 🙂
@anonym_a55a8f nie nechyba, nepisem ze sa potrebujem ist opit ze nebudem na nohach vediet stat, pisem o pohári vina raz za cas vecer s manželom 🤦♀️🤦♀️ to mi nehovor, ze ma jeden pohar moze zabit 🤣🤣 .. ja sa normalne pytam na skusenosti, viem ze sa to neodporúča, len ci ludia spozorovali nejake zhoršenie alebo nieco ked si daju raz za cas jedno pivko alebo trochu vina .. to je vsetko, dakujem 🙂
@anonym_autor Nic sa ti nestane a uz vobec ta to nezabije 😅🤦♀️.
@anonym_autor A čo ty vlastne chceš ? Liečiť sa, alebo popíjať ?

@anonym_autor alkohol znižuje účinok ad.. ..závisí aj od Tvojej diagnózy.. ..ja som v minulosti v pohode pil na ad, takže sa to nevylučuje.. ..ale aktuálne za mňa život bez alkoholu je top..