icon

Kombinácia antidepresív a Ozempicu

saruska1111
14. júl 2025

Ahojte je tu niekto kto užíva AD a ozempic alebo mounjaro ? Aké stouto kombináciu máte skúsenosti ? Pribrala som 25kg na AD a stále mám chuť na jedlo a sladkosti a bojím sa že ta váha takto pôjde hore ďalej a nemôžem si to dovoliť.. bmi mám cez 40 a už sa cítim veľmi zle.

leonakr
14. júl 2025

@saruska1111 neee ,isto by si do toho išla?Ja tiež na Ad,tiež nejakých 7kg navyše ale myslíš,že je to dobrý nápad okrem Ad zaťažovať telo aj ozempicom?Ja som to vzala z iného konca,začala som cvičiť a stravovať sa inak . Samozrejme aj zhreším ale bojujem.

saruska1111
autor
14. júl 2025
@leonakr

@saruska1111 neee ,isto by si do toho išla?Ja tiež na Ad,tiež nejakých 7kg navyše ale myslíš,že je to dobrý nápad okrem Ad zaťažovať telo aj ozempicom?Ja som to vzala z iného konca,začala som cvičiť a stravovať sa inak . Samozrejme aj zhreším ale bojujem.

@leonakr 7 a 25 je rozdiel hoavne keď už som mala predtým vysokú nadváhu.. a ťažko veľmi ťažko to ide dole vydržím 2 týždne a zase jem sladkosti a blbosti

balerina2025
14. júl 2025
@saruska1111

@leonakr 7 a 25 je rozdiel hoavne keď už som mala predtým vysokú nadváhu.. a ťažko veľmi ťažko to ide dole vydržím 2 týždne a zase jem sladkosti a blbosti

@saruska1111 asi by som sa skor poradila s lekarom?

saruska1111
autor
14. júl 2025
@balerina2025

@saruska1111 asi by som sa skor poradila s lekarom?

@balerina2025 to mám v pláne chcela som skôr najprv reálne skúsenosti ľudí

anonym_eaf391
14. júl 2025
@saruska1111

@saruska1111 priberas, lebo ješ blbosti.Chut nie je hlad.AD beriem 5 rokov pribrala som 2 kg.Urcite nie injekcie, ak nezmenis stravu, nepridas šport budeš na tom tak isto, keď si prestanes pichať.Mas každý mesiac 200 eur na injekcie z cca pol roka, rok?to si zaplať trénera vo fitku.Alebo zmeň AD, ale primárne z liekov sa nepribera

leonakr
14. júl 2025
@saruska1111

@saruska1111 áno ja chápem ,že je to veľmi ťažké .Ale čo ak ti ten ozempic zničí tvoje zdravie?Nechcela by si radšej trénera ,ktorý by pomohol ísť inak?Okrem Ad užívaš nejaké antipsychotiká alebo niečo pod.čo spôsobuje taký nárast váhy?

saruska1111
autor
14. júl 2025
@leonakr

@saruska1111 áno ja chápem ,že je to veľmi ťažké .Ale čo ak ti ten ozempic zničí tvoje zdravie?Nechcela by si radšej trénera ,ktorý by pomohol ísť inak?Okrem Ad užívaš nejaké antipsychotiká alebo niečo pod.čo spôsobuje taký nárast váhy?

@leonakr nie iba 50 mg sertralin

anonym_414168
14. júl 2025

to radšej zmeň, alebo rovno vyhoď ad.
samozrejme informuj lekára.

saruska1111
autor
14. júl 2025
@anonym_414168

@anonym_414168 jasne len tak vysadím a vyhodim AD.. prosím ta o takéto rady nestojím ani mi tu nepíš ďakujem.

guudy
15. júl 2025
@saruska1111

@anonym_414168 jasne len tak vysadím a vyhodim AD.. prosím ta o takéto rady nestojím ani mi tu nepíš ďakujem.

@saruska1111 skusenost nemam, ale drzim palce🤞🤞

janetinka27
15. júl 2025
@saruska1111

@balerina2025 to mám v pláne chcela som skôr najprv reálne skúsenosti ľudí

@saruska1111 ahpj, v tejto veci sa porad jedine s diabetologom.kazdy tu moze mat inu skusenost.dokonca aj ludia bez AD mozu znasat tieto lieky velmi zle.
Pri bmi nad 40 jedine s doktorom, pomoze ti,drzim ti palce

leonakr
15. júl 2025
@saruska1111

@leonakr nie iba 50 mg sertralin

@saruska1111 no tak potom to nemáš zle🙂ak len to.Horšie by bolo ak by si mala antipsychotiká,sulpirid, mirzaten a pod.....takže moja rada vykašli sa na ozempic,pozri na nete Matúš Špirko a tie peniaze čo by si vrazila do ozempicu ,vraz do trénera a začneš žiť zdravšie 🍀a nie si ešte viac dosrať zdravie🙂. Samozrejme je to ťažšia cesta ale určite bude to stáť zato.vela šťastia

anonym_cfde0f
15. júl 2025

Ozempic a Mounjaro sa neindikujú vtedy, ak človek priberie, má chuť na sladké, berie AD apd. Ale keď má cukrovku, výraznú nadváhu pri zachovaní zdravších stravovacích návykoch a má vážny metabolický problém. Čím nevie ani pri zdravej strave a pohybe dostať váhu pod kontrolu. To, že berieš AD a máš chuť na sladké nie je absolútne indikácia na takúto liečbu. To by bral každý človek, čo má chuť na sladké.

balerina2025
15. júl 2025
@anonym_414168

@anonym_414168 nechapem tvoju radu?

anonym_cfde0f
15. júl 2025
@leonakr

@saruska1111 no tak potom to nemáš zle🙂ak len to.Horšie by bolo ak by si mala antipsychotiká,sulpirid, mirzaten a pod.....takže moja rada vykašli sa na ozempic,pozri na nete Matúš Špirko a tie peniaze čo by si vrazila do ozempicu ,vraz do trénera a začneš žiť zdravšie 🍀a nie si ešte viac dosrať zdravie🙂. Samozrejme je to ťažšia cesta ale určite bude to stáť zato.vela šťastia

@leonakr Aktualne beriem sertralin, sulpirid a mirzaten. Pri mirzatene 45 mg a paretine 40 mg som schudla 22 kg za pol roka. Stravou a pohybom.

leonakr
15. júl 2025
@anonym_cfde0f

@leonakr Aktualne beriem sertralin, sulpirid a mirzaten. Pri mirzatene 45 mg a paretine 40 mg som schudla 22 kg za pol roka. Stravou a pohybom.

@anonym_cfde0f no,super🙂🙂🙂🙂.Ja mám tiež mirzaten takže mám chute tiež riadne🙂.Ale tiež som sa dala na chudnutie.Urcite sa to dá,len to chce riadnu drinu🙂 a asi väčšie sebazaprenie ako keby sme lieky nemali.No,do ozempicu by som asi pre istotu nešla.Preto radím autorke to zvážiť a nakoľko má len sertralin tak také zlé to s ňou nebude.Skor prekonať vlastné pohodlie 🙂

anonym_8f7f45
15. júl 2025

Ozempic ti predpise iba diabetolog,ak mas cukrovku a nadvahu alebo musis mat znamosti,ja som mala recepty od kamaratky,ktorej ich predpisoval doktor v Rakusku alebo potom na ciernom trhu,ale tam sa predava jedna injekcia za 170€…ono z injekcie mi bolo prve dva dni riadne zle,obcas som aj vracala,bolela ma hrozne hlava,chudnes lebo vlastne ti je zle uz len z pohladu na jedlo,nemas vobec chut dat nieco do ust,dalsich 5dni sa celkom dalo a potom zas dalsia injekcia,cize kolotoc.ked som prestala uzivat injekcie katastrofalne sa mi zhorsili pecenove testy a opat som pribrala,to sa stane ked sa vratis opat k staremu sposobu zivota,pisem ti moj pohlad a sprav si nazor,ci by si to dala a druha vec je,ci je vobec dobry napad to uzivat s AD

saruska1111
autor
15. júl 2025

Baby ďakujem všetkým rozhodla som sa že do toho nejdem bojím sa nechcem si zničiť zdravie.. skúsim normálne cvičiť a zdravšie žiť

anonym_c9098d
15. nov 2025
@janetinka27

@saruska1111 ahpj, v tejto veci sa porad jedine s diabetologom.kazdy tu moze mat inu skusenost.dokonca aj ludia bez AD mozu znasat tieto lieky velmi zle.
Pri bmi nad 40 jedine s doktorom, pomoze ti,drzim ti palce

@janetinka27 prosím, akého lekára mám navštívi? Ja potrebujem, lebo pri obezite po 30 min. chôdzi mám bolesti bedrových kĺbov. Musím prv schudnúť ak kĺby má prestanú bolieť a budem môcť aj sama zasa začať nejaké športy . Bez toho sa nepohnem pre bolesti. Ďakujem za radu .

anonym_c9098d
15. nov 2025
@anonym_8f7f45

Ozempic ti predpise iba diabetolog,ak mas cukrovku a nadvahu alebo musis mat znamosti,ja som mala recepty od kamaratky,ktorej ich predpisoval doktor v Rakusku alebo potom na ciernom trhu,ale tam sa predava jedna injekcia za 170€…ono z injekcie mi bolo prve dva dni riadne zle,obcas som aj vracala,bolela ma hrozne hlava,chudnes lebo vlastne ti je zle uz len z pohladu na jedlo,nemas vobec chut dat nieco do ust,dalsich 5dni sa celkom dalo a potom zas dalsia injekcia,cize kolotoc.ked som prestala uzivat injekcie katastrofalne sa mi zhorsili pecenove testy a opat som pribrala,to sa stane ked sa vratis opat k staremu sposobu zivota,pisem ti moj pohlad a sprav si nazor,ci by si to dala a druha vec je,ci je vobec dobry napad to uzivat s AD

@anonym_8f7f45 nie, po novom pri obezite už predpisujú ľuďom aj bez diagnózy cukrovka.

anonym_8f7f45
20. nov 2025
@anonym_c9098d

@anonym_8f7f45 nie, po novom pri obezite už predpisujú ľuďom aj bez diagnózy cukrovka.

@anonym_c9098d zial nie je to trvale chudnutie

anonym_eaf391
20. nov 2025
@anonym_8f7f45

@anonym_c9098d zial nie je to trvale chudnutie

@anonym_8f7f45 nič nie je trvalé, keď sa nezmení životný štýl.Poznam ľudí, ktorí schudli mali z čoho a váhu si držia.
@saruska1111 u psychiatrických pacientov sa často predpisuje, lebo z niektorých liekov sa zvykne zvýšiť vaha.Mne ho predpísala psychiatricka nie Ozempic, ale Mounjaro a som spokojna

saruska1111
autor
26. nov 2025
@anonym_eaf391

@anonym_8f7f45 nič nie je trvalé, keď sa nezmení životný štýl.Poznam ľudí, ktorí schudli mali z čoho a váhu si držia.
@saruska1111 u psychiatrických pacientov sa často predpisuje, lebo z niektorých liekov sa zvykne zvýšiť vaha.Mne ho predpísala psychiatricka nie Ozempic, ale Mounjaro a som spokojna

@anonym_eaf391 a bez toho to nešlo ? Myslím chudnutie ?