icon

Komplexné celotelové vyšetrenie

cernusik
31. okt 2022

Dobrý deň, viete mi niekto poradiť, či niekde robia kompletné celotelové vyšetrenie? Už cca 8 mesiacov mám opakujúce sa infekty, obcasne ma bolia všetky, aj najmenšie kostičky na tele..a veeeeeela iných problémov. Z krvi ukáže infekt, lekár nasadí antibiotiká..tiež anemia..čakám na termín u hematologicky,ďalej na sono krku čakám.. všetko trvá nenormálne dlho..viac ako pol roka som PN a nič som neporiesila k lepšiemu. Preto ma zaujíma, či existuje niekde nejaké vyšetrenie, kde ma nejako zosnimaju alebo napoja na nejaký pristroj alebo zobrú krv, no na uuuuuplne všetko čo môže krv odhaliť... ďakujem za info a váš čas.

Strana
z2
iramka
1. nov 2022

@cernusik ayurdharma, Daniela Juricic

matway
1. nov 2022

@cernusik veď si 2x zavčeličkovana, tak sa niet čo čudovať.

cernusik
autor
1. nov 2022

@matway tiež si začínam myslieť, že to má súvis...

yasmeena
1. nov 2022

@kiki234 prosim ta mozes napisat kam to chodite a ake su kontakty? a ste teda spokojni,predpokladam...

kiki234
1. nov 2022

@yasmeena ano vecer pridam kontakty najdem presne v papieroch. Sme spokojni vacsinou si to davame ja s muzom ako darcek na Vianoce. Teraz idem znova po 2 rokoch co som nebola lebo som 2x rodila tak som zvedava. Len jedina nevyhoda ze to nepreplaca poistovna a vsetko si musime hradit

monkabohdalova
2. nov 2022

@kiki234 môžem poprosiť info?

Strana
z2