Koronarografia srdca
Pre časté kolapsove stavy som mala robené CT koronarografiu srdca .Výsledok Bez AS zmien a závažných stenoz koron.arterii ,s vs hypoplastickou RIA.Kedze kontrola až o 4mes.poprisim o radu ,je to ok výsledok?Kolapsove stavy pretrvávajú naďalej.Ďakujem
Ahoj,ake este dalsie vysetrenia si mala? Na arytmologii si bola? Holter ekg si mala?nemas arytmie?
@ludmila4000 ahoj prosim ta ako prebieha CT koronagrafia a kolko to trva da sa to v poho zvladnut aj mna to caka😪
Ahoj,vyšetrenie je nebolestive,trvá to krátko .Pred vyšetrením mi zmerali tlak.Počas celého vyšetrenia si napojená na EKG,podava sa počas vyšetrenia kontrastná látka,zvláštny pocit prejde po celom tele ,podobne ako pri podaní magnézia do žíl.Ja som žiaľ dostala cca 1h po vykonanom vyšetrení alergiu na kontras.latku skončila som na pozorovanie v nemocnici s vysokým krvným tlakom.Neboj všetko dopadne ok.🤗držím palce
@ludmila4000 ďakujem za odpoveď,tam tušim nesmieš mať vyšší tep a ja ho určite zo stresu budem mať🙈 kardiolog mi navrhol dať si pred tým Neurol,čo som čítala tak 70 úderov by nemalo presiahnuť a krátko je asi kolko?☺️🙏
@gombicka1 mam bezne 85 tep aj s Betablokatorom. mavala som cez 100. ty mas aky teraz? uzivas dlhodobo?
@bublinka1426 ja beriem Nebilet,ale už len polku,lebo mam aj 50 tep v kľude.
@gombicka1 beriem nebilet a mam 80-85 v klude.
@bublinka1426 ja ho už beriem roky,ale najradšej by som ho vysadila,len ja ho mam aj na extrasystoly

@ludmila4000 ahoj, podľa mna by si mohla skočiť za obvodným, ten Ti určite poradí