Kovová chuť v ústach
Riešili ste to nejako alebo ste počkali kým to prejde ? Prípadne prosím čo také nato zaberá ? 🙂
@zuzikak a počká to prosím Vás do zajtra k obvodnému? Klasický zoberú iba krv a čaká sa na výsledky ?
@zuzikak Prípadne nemôže to mať súvis s chrípkou ? Lebo akurát som bola dosť chorá..
@kinderkooo ja som mala kovovu chut v ustach v rannim stadiu tehotenstva. Preslo to same.
@kinderkooo tazko povedat, byva totiz aj priznakom tehotenstva..mala som ju pri oboch detoch.
@kinderkooo moze to mat suvis aj s tou chripkou ako si pisala, ale to skor pocas choroby, nie po nej si myslim. Ale ja som mala taku chut na zaciatku tehu.
@vandica Ja som totiž ešte neni vyliečená.Noo a Tehu zatiaľ o tom neviem ;) Aj ma strašne páli żáha
@kinderkooo, ties som mala ako tehotna taku divnu chut pri dcerke, ale nepamatam si teraz ci horku alebo kovovu.
@kinderkooo ja ked som mala kovovu chut , tak som mala zvysene tie tazke kovy v tele . Rok som to hovorila mojej doktorke ze mam divnu kovovu pachut v ustach a neriesila to .. potom mi to zistili na specialnej klinike a dali mi na to take bylinkove kvapky.
Takisto,ked som bola tehotna mala som tuto kovovu chut v ustach
@kinderkooo aj zaha ma palila pri tehu :D zatial to vyzerá že si tehu :D
@kinderkooo poznam mnoho zien co mali kovovu pachut v zaciatku tehotenstva.
@vandica No skôr nie ako áno,keďže mám svoje dni a som 8 mesiacov po pôrode ❤
Ja som mala pocit kovovej chuti v ústach na začiatku tehotenstva,🙂
@kinderkooo myslim, ze to znamena chudokrvnost, malo hemoglobinu

Kovova chut znamena, ze mozes mat problemy bud s pecenou, oblickami alebo kludne aj cukrovku. Ja by som nespekulovala a sla k lekarovi. Spravi testy aby sa riziko vylucilo. V prip. ze budes potrebovat liecenie - mas ho na mieru usite. Ostatne dohadovacky ti mozu len predlzit liecbu. Nevahaj a navstiv lekara - radsej.