Krče pri srdci
Idem sa skúsiť spýtať či ste o tom nepočuli nezažili...sem tam sa mi stáva (pri nejakom pohybe) že začnem mať krče pri srdci (apson ja si myslim že je to pri srdci),začnem sa potiť a velmi sa zlaknem,niekedy sa musim aj nadychovat uplne pomalynky lebo tie krče su ostre..neraz som si myslela že idem zomriet 😢
Dosť som si o tom študovala na nete a našla som niečo o zasviknutom nerve v chrbte, že je to z toho..prestala som nosiť ťažké tašky na jeden strane na istu dobu to prešlo..ale dnes (2dno som nosila na tej strane 12kg dieta) sa mi to stalo znova...na vysetreni som pred rokom bola, ekg tiež ok...je pravda že som dost aj zhrbená...ale bojím sa toho..(samozrejme čo najskôr pojdem k doktorke)
počuli ste o tom?zažili? čo to môže byť, resp. kde bude pes zakopaný?
Ďakujem za názor a rozumnú reakciu 😉
@zuzlicek44 ja to mam trochu nizsie tiez sa neviem ani pohnut ked to dostanem a mas to ako svalovy krc? Napr. ako do lytka ked clovek dostane krc?
@laura164
Áno presne. Tiež som sa vždy zľakla že infarkt...pomáha masáž a pravidelne magnézium....
@zuzlicek44 Ja som to raz zažívala vyše dvoch týždňov, kŕče v celej hrudi, tiež som myslela, že zomieram a potom som zistila, že som nachladla od chrbta a zapálila sa mi nervy...a tak to začalo...takže treba si tam prikladať niečo teplé, liečiť sa suchým teplom (určite nelíhať do teplej vody! tomu sa vyhýbaj kým to neprejde) a nejaké krémy a lieky na zápal...ibalgin, voltaren, fastumgel...
@zuzlicek44 ahojky, juuuj vôbec sa nestresuj, to sa stava aj mne, pred par rokmi som bola kvoli tomu na kardiologickom vysetreni, plus ekg, nic nezistili. Treba ist ku ortopedovi. 95% tychto problemov suvisi s chrbticou 🙂 ak si bola na vysetreni kardio tak je to v poriadku a srdce to nebude. Pomahaju aj masaze. Ja mam skoliozu to znamena krivy chrbat do tvaru C, po porodoch sa dost hrbim, snazim sa cvicit aspon raz za den aj ked len 1 cvik, nato si najdes cas je to par sekund a je to ovela lepsie. Staci lahnut na postel a prehnut sa akoby do tvaru C ale aby si bola s vyrovnanou hlavou. Hlavu aj nohy hore a chrbat sa postupne napravi. Neviem ako inak vysvetlit tento cvik ale odporucila mi to maserka prave pre podobne problemy ako mas ty. Chrbticu treba prave opacne vystriet a casom to prejde. Tak sa neobavaj zleho. Od tretieho porodu som to mavala casto kym som nezacala cvicit. Najdi si cviky na googli na chrbat a aj ppilatesove cviky pomaha to. 🙂
@zuzlicek44 jaj a uzivam magnezium, niekedy celkovo doplnky vitaminov, krvny obraz mam skvely, takze uz len vitqminy striedat hlavne magnezko. Mne kardiolog povedal ze toto nesuvisi zo srdcom a to ma uz bolel kedysi aj hrudny kos od stredu a ja ze infarkt. Nic sq nepotvrdilo. Prajem ti vela zdravia 🙂
Dobri vecer mne sa to stalo prave teraz a prvy krat sa mi to stalo a ties som sa velmi lakla m tak som sa lakla ze som nemohla dobre dychat musela som dychat z hlboka a pomali a mislela som ze odpadnem ale po chvyli ma to preslo a ties som citala ze je to z chrbtice
@marika3678 naozaj?

@dadkkkka Niekedy taký kŕč že ani narovnať som sa nemohla ani nadýchnuť...len tak plytko..ja som to mala na ľavej strane niekde tu: