icon

Krče v bruchu

majoms336
21. apr 2016

Ahojte .. Dneska som mala naozaj velke krce v bruchu a najhorsie na tom bolo, ze som sa nevedela postavit zo zachoda normalne som myslela ze mi rozthne brucho totto uz davno nebolo. Kedze som nebola doma, potrebu som rychlo vykonala a bezala s5.. Ked som prisla domov pre istotu som isla zase na zachod no ked som sa utrela vsimla som si kr. Nemam menstruaciu a este ju tak skoro nedostanem .. Naozaj som sa zlakla neviete co to moze byt? Ta krv bola skor taka do ruzova nie do cervena

actimela
21. apr 2016

@majoms336 jedna dobra rada nad zlato-uz aj utekaj k lekarovi a daj sa vysetrit!!!

misel0806
21. apr 2016

@majoms336 a kedy mas mat ms?? Myslis ze by si mohla byt tehu???

majoms336
autor
21. apr 2016

@misel0806 beriem anti a o 2 tyzdne asi .. Niektory hovoria zevraj to moze byt aj ze som velmi rychlo zjedla dost mastny obed pretoze po velkej potrebe uz ma vsetko preslo

sardinka335
21. apr 2016

@majoms336 troška som nepochopila od kial bola ta krv...kazdopadne, ak to bola krv na malej potrebe, tak to možu byt obličky, močovy mechur - zapal...tam by bolo ,,faj,, ocikat taky papierik u obvodačky, ktora ti vyšetri moč.
Ak je to krv z konečníka - su to hemeroidy, na to pomahaju čipky Faktu, Hemostop gel - v lekarni iste poradia.

misel0806
22. apr 2016

@majoms336 tak ked ta to preslo ok. Ale dala by som sa vysetrit😙

majoms336
autor
22. apr 2016

Bola som pri lekarke konecnyk mam v poriadku