icon

Krčná chrbtica - hrča

lenocka137
25. dec 2016

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či mal niekto podobný alebo rovnaký problém ako ja...Bola som u lekára kvôli toceniu hlavy, bolestiam hlavy... Diagnóza ''vyskocene''zablokované stavce krčnej chrbtice...A keď som u toho lekára bola vravel som mu, že mám zo zadu akoby na trapezoch keď predklinim hlavu nejakú tvrdú boľavý hrču je to ako kosť...A in len prikývol hlavou a nie som si istá či to vlastné videl keď ma vyšetroval...Predpísal mi elektroluecbu a parafin...No mňa to teraz straší, že či to vlastne videl lebo je pravda,že po elektroliecbe sa mi to upravilo.. Uvoľnilo a to som bola len 3 krát a potom kvôli malému som musela prestať a pôjdem až po sviatkoch...Ale bolieva má zahlavie rameno, zápästie...Tak či tá guca vlastne súvisí s tým... Ďakujem

Strana
z2
1010101010
12. sep 2018

niektoré tvrdé aj maké na dotyk na pália

1010101010
24. sep 2018

@ingrid56 Bola som ale lekárka na neurogii sa veľmi ponáhlala a povedala že si to mám masírovať.Ale sa mi to zvačšilo a tahá sa to aj na lavu stranu hlavy,pojdem k obvodnej a napíšem ako som pochodilaˇ. Hrča je už asi sedem com.Tiež sa bojím.

belusa
17. máj 2020

@1010101010 ahoj síce stará téma ale ako si dopadla?

Strana
z2