icon

Kŕčové žily

martuska90
28. okt 2022

Ahojte baby.
Chcem sa spytat ci nemate niektora skusenost :
*radiofrekvenčna ablacia
*sklerotizacia penou
Dr.mi vysvetlil o čo ide aj +/- každeho zakroku..leen by som chcela vediet ci uz ste niektora na niečom z toho boli a ci by ste odporucili/neodporucili 🙏
Dakujeeem

Strana
z2
simkima
26. mar 2024

@kellypiu myslim si, ze nemas co stratit. ked si predstavim, ze ludia skusaju 1000 roznych veci, kym im konecne nieco zaberie 🙂 daj vediet potom, ze ci ti pomohol a za ako dlho.

iwka_77
27. mar 2024

Stojí za to poskúšať, aj keď je škoda tých peňazí, ale všetky produkty nie sú také drahé. Ja nakupujem väčšinou z internetových lekární, oplatí sa mi to takto rozhodne viac ako keď idem do tej našej kamennej. 🙂 A to teda aj napriek poštovnému.

kellypiu
27. mar 2024

@iwka_77 v nasej lekarni som bola, ale nevidela som ho tam 🙂 tak som sa spytala a ze momentalne ho nemaju, ale ja by som ho chcela zacat uzivat co najskor. odkial zvyknes objednavat? kde sa oplati najviac? pozerala som nejake sice, ale tie ceny su ozaj rozne, tak neviem 🙂

zdenkatv3
2. apr 2024

@kellypiu Najlacnejsie som nasla asi tu, tiez som si ho uz objednala. 🙂

takacovama
3. apr 2024

@zdenkatv3 takze si ho este neuzivala. este ti neprisiel, ci?

moravcik123
3. aug 2024

@iwka_77 dobrý večer, prosím Vás, aké konkrétne pančuchy Vám lekár odporučil? Ďakujem 🙂

zdenkatv3
27. aug 2024

@takacovama No, uz ano, uz som ho douzivala 🙏 Za mna je skvely. Ulavilo sa mi aj od bolesti noh, cize dost velka zmena v porovnani so stavom predtym.

dusky_h
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2