icon

Krém proti rozšíreným pórom

lenka6309
21. jan 2017

ahojte.chcela by som sa poradiť ohladom kozmetiky a starostlivosti.
Tento rok budem mať 28rokov,mám mastnejšiu pleť a veľa rozšírenych pórou v oblastipod očami a na čele tam to začína medzi obočím a postupuje to na cele čelo.Čierne bodky nemám žiadne,ani suché miesta.Čo sa týka vrások nemám,mám klasicke mimické pri rôznych gestách ako keď prižmúrite oči alebo zvraštíte čelo.Doteraz som používala len pleť.vodu a čistiace gély alebo masky okrem toho žiadnú inú kozmetiku.Ani make-up ani krémy som nikdy nepoužívala.Čo by ste mi odporučili,v obchodoch je veľký výber a ja absolútne netuším...pripájam foto tváre (bez make-upu
kedže nepoužívam a nikdy som nepoužívala)

Krém proti rozšíreným póromKrém proti rozšíreným pórom
inge26
21. jan 2017

Bioderma pore refiner 😉

lenka6309
autor
21. jan 2017

@inge26 skúšali ste?

roncakjakub10
21. jan 2017

Ahoj, odporúčam ti toto : https://www.notino.sk/bioderma/sebium-mat-contr... .. skvely kremik :3 :3 .. a ak by si chcela kupit tak tu taka mensia zlavicka 🙂 http://www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/

dharmasanata
21. jan 2017

28? Vyzeráš mladučko ;)

nat28
21. jan 2017

tu biodermu som skusala a 0 bodov. ziadny krem mi nepomohol, skusala som aj drahe. vyhodene peniaze. jedine ak laser.

alaguema
21. jan 2017

@lenka6309 rozširené póry ti žiadny krém nevyrieši. Sú rôzne prístrojové ošetrenia, je ich viac - pogúgli.

lenka6309
autor
21. jan 2017

@dharmasanata áno v júli budem mať 28,mám 2 deti 🙂
ďakujem veľmi pekne 🙂

lenka6309
autor
21. jan 2017

@nat28 to fakt?tak to som teda dosť sklamaná pretože ich mám veľké a myslela som si že niečo pomohlo aspoň zmenšiť už keď nie odstrániť natrvalo :(

alaguema
21. jan 2017

@lenka6309 akýkoľvek prípravok, ktorý ti ich stiahne, bude mať len dočasný efekt. Zbytočne vyhodené peniaze.

nat28
22. jan 2017

@lenka6309 ani ti ich ziadny krem nezmensi. o tomto mam vela nastudovane kedze ma to isu dbu trapilo. ale zmierila som sa stym. no a nosim make up a s nim ich pekne zakryjem

bibianapavlova
22. jan 2017

Na rozšírené póry je najlepšia úplna starostlivosť, nie len nejaký krémik. Ako 1. Gél na tvár, 2. Tonizačná voda, 3. Krém denný a nočný medzi to 1x za týždeň použiť peeling. Gél má za úlohu póriky otvárať všetok prebytočný maz a nečistoty dostane vonku. Tonizačná voda má za úlohu póry uzatvárať dočistuje pleť na povrchu, gél ide do hĺbky. No a krémik na záver samozrejme aj na mastnú pleť treba krémik treba len zvoliť na vhodný typ a vek pleti. Peeling na pleti odstráni šupinky a podobne. Ženy, ktoré sa sťažujú že im po krycom kréme ostávajú šupinky by do starostlivosti mali zaradiť aj peeling. 😉 ak niečo kľudne IP, poradím. 🙂