Krivý nos - nosová prepážka
Mám 20 a môj nos ma trápi už od 15. Ide konkrétne o vykrivenú nosovú prepážku (nos vám ide viac do jednej strany a tým pádom máte aj nosnú dierku jednu menšiu,druhú väčšiu, z nosu vám ta prepážka mierne trčí von..prikladam fotky mojho nosu spredu. Vadí mi to skôr z estetického hľadiska. Čo som pozerala fotky na internete iných ľudí, tak nemám to až také strašné ...a taktiež si to málo ľudí všimne, kým ich na to neupozorním alebo sa na mňa nedívajú dlhšie zpredu. No keď si to už niekto všimne..sebavedomie mi neskutočne klesne a celý deň si potom ten nos chytám, narovnávam (aj keď viem ze to nepomoze) lebo ma to hrozne štve a na plasticku operáciu moc nechcem. Zboku ho mám na pravej strane menši a na ľavej väčší a viditeľne to je hlavne keď sa usmejem. Čo ho zachraňuje že aspoň nie je hrbolatý...proste rovný a trochu dlhší. Na internete som sa dočítala o nejakých cvikoch na nos,aj všelijaké prkotinky sú na to. Cviky som skúšala ale vyrážala mi neskutočná bolesť do zubov tak som s tým sekla...a chcela by som sa teda spýtať či s tým nemáte niekto skúsenosť...pozerala som že su nejake štipce na nos a tak..len či to pomaha netuším. Za každu radu budem vďačná..

@orangiiina prosim Vas tento kontakt na doktora je uz na sukromnu kliniku ? Musim hradit u neho prosim vsetky ukony? Ide o to,ze zo zdravotnych dovodov mam mat operaciu nosa,konkretne septoplastiku a turbinoplastiku,toto by mi mala hradit poistovna,rovno by som to chcela spojit s rinoplastikou,tu by som si samozrejme zaplatila ako esteticky zakrok,da sa aj tak? U nas v nemocnici mi povedali,ze esteticky zakrok nerobia,cize tu rinoplastiku by mi popri tom neurobili. Dakujem za odpoved.
@ksenzy1 už je to 7 rokov dozadu. Kontaktuj ho. Podľa mna sa to u neho dá stále urobiť tak ako som písala a ako to chces ty 🙂
@biankamaria22 septoplastiku by ti urobili zo zdravotných dôvodov zadarmo, máš ju vybočenú a ostatné by si platila

@emuemu ahoj,aj ked starsia tema,mam otazku. Mam ist na operaciu nosa konkretne septoplastika+turbinoplastika zo zdravotnych dovodov,chcela by som to spojit uz aj s rinoplastikou. U nas v nemocnici som sa na to pytala sestricky a odpoved bola,ze esteticke zakroky nerobia,teda rinoplastiku a mam si najst nejaku sukromnu kliniku a tam potom akoze zaplatim vsetky 3 ukony? Aj tie co mam mat zadarmo cez poistovnu,teda tu septoplastiku s turbinoplastikou ? Dakujem za odpoved.