Kruhy pod očami

12. jún 2023

Mám 28 rokov a trápia ma kruhy pod očami. Viem, možno si poviete, že nie je to také hrozné ale mne sa nepáčia. Vekom to nebude, už ako 23 ročná som sa bola líčiť pri kozmetičke a tá mi povedala, že ich je vidno. Pijem aj dostatok vody, aj mám dobrý spánok. Poraďte mi prosím, kto má skúsenosti, čo Vám zabralo a boli viditeľné zmeny.

lienka9
12. jún 2023

Zial nic.mam 36 bojujem s tym cely zivot..ale ak niekto poradi,rada vyskusam 🙂

denkabemommy
12. jún 2023

Kyselina hyaulronová, dať si ju pichnúť pod oči, pozor však na to, komu sa zveríš do rúk. 🙂

1xenia1
12. jún 2023

Skús pozrieť instagram nikol.zakova_lamere. Robí procedúru cc eye. Sama som to neskúšala, ale vyzerá to zaujímavo

vanilkovazmrzka
12. jún 2023

Chcela by som mat len taketo nevyrazne kruhy ;)
Nepomaha nic, jedine ta hyaluronka, ale ja osobne mam predtym respekt, lebo tiez to musi robit skuseny clovek, aby vedel, kam to spravne pichnut…

miadi
13. jún 2023

Mne toto nepride ako tmave kruhy. Skor mas pod ocami opuchnute vačky.. nemas alergiu? Alebo nieco so stitnou zlazou? Mozno by stacilo kvapky do oci antihistamine.. alebo menej solit Na tmave kruhy pod ocami by ti uplne stacil make up. Ale toto je ine..

ivanakal
13. jún 2023

mat tvoje kruhy by som bola veeelmi stastna. Ja ich mam hrozne, ale v mojom pripade je to genetika bohuzial a mam ich cely zivot. Teraz som ale v takom stadiu ze po lete musim ist na nejaku konzultaciu nech mi s tym niekto nieco urobi, lebo je to fakt ako keby som bola 100 rokov nevyspata a zavisla na kokse alebo co. 😀 Ale rada si pockam na nejake zaujimave rady od bab..

lucykelly
13. jún 2023

mám 36 rokov a trápim sa s nimi už dlho ... u mňa zatiaľ nič nezabralo, mám to genetické .. vyskúšala som fakt všetko možné, najnovšie hydrogélové vankúšiky pod oči a ani to, tak už to asi kašlem :D