Krupica na čele
Ahojte,akp sa zbaviť krupice na čele a spánkoch?.. teraz ako začala jar /leto sa mi pleť akosi zhoršila a pritom používam peeling roky a používam pleťovú vodu zn. Inna ktorá je prave na akné... Nedávno som dosť jedla sladkosti..uz týždeň s a držím bez nich a stále mam tu pleť hroznú. Inak nejaké zmeny nebadam.. nevoem z čoho sa mohla tak zhoršiť.. co by pomohlo?
@adriana2301 co si zmenila,len stravu? Bude to asi tym cukrom.. nejem ho uz,jem jablka a banány atk uvidím kedy príde zas k zlepšeniu ...nemalujem sa roky, iba pleť čistim.. tak neviem,no vyzerám hrozne 😀
Mne sa krupica objavi vzdy na zaciatku pelovej sezony, som alergik, takze ja vidim suvis prave s pelom. Zvysok roka pri tej istej strave a starostlivosti problem nemam.
Aha, môže byť,ale ja nemám alergie.. ale.napadlo ma ze to je zmenou klímy
@mandzula a co stým? Ci len nechať tak a počkať?
Tak banány sú vhodne keď ma clovek hnačky a zvracia, je tam vysoký nepomer horčíka a draslíka..vela vlakniny a Pestrec mariansky ti vyčistí krv čreva postupne sa toho zbavis 😊viem čo hovorím..samozrejme cukor alkohol preč a mäso skôr výnimočne..🙏🏻

Určite je to vnútorne, hovorí sa tak ako vnútri tak aj navonok
Ja som mala roky krupicu, ktorej som sa nemohla zbaviť, po upravení prišli výsledky a pleť mám čistú
Chce to hlavne čas a vždy čistá ísť spať, tiež zdravá strava áno vela rastlinnej stravy…🙏🏻