icon

Krupica na čele

26. máj 2023

Ahojte,akp sa zbaviť krupice na čele a spánkoch?.. teraz ako začala jar /leto sa mi pleť akosi zhoršila a pritom používam peeling roky a používam pleťovú vodu zn. Inna ktorá je prave na akné... Nedávno som dosť jedla sladkosti..uz týždeň s a držím bez nich a stále mam tu pleť hroznú. Inak nejaké zmeny nebadam.. nevoem z čoho sa mohla tak zhoršiť.. co by pomohlo?

adriana2301
26. máj 2023

Určite je to vnútorne, hovorí sa tak ako vnútri tak aj navonok
Ja som mala roky krupicu, ktorej som sa nemohla zbaviť, po upravení prišli výsledky a pleť mám čistú
Chce to hlavne čas a vždy čistá ísť spať, tiež zdravá strava áno vela rastlinnej stravy…🙏🏻

autor
26. máj 2023

@adriana2301 co si zmenila,len stravu? Bude to asi tym cukrom.. nejem ho uz,jem jablka a banány atk uvidím kedy príde zas k zlepšeniu ...nemalujem sa roky, iba pleť čistim.. tak neviem,no vyzerám hrozne 😀

mandzula
26. máj 2023

Mne sa krupica objavi vzdy na zaciatku pelovej sezony, som alergik, takze ja vidim suvis prave s pelom. Zvysok roka pri tej istej strave a starostlivosti problem nemam.

autor
26. máj 2023

Aha, môže byť,ale ja nemám alergie.. ale.napadlo ma ze to je zmenou klímy

mandzula
26. máj 2023

@autor mozno prave takto sa ti ta alergia prejavuje, nemusia to byt len sople a svrbenie oci.

autor
26. máj 2023

@mandzula a co stým? Ci len nechať tak a počkať?

mandzula
26. máj 2023

@autor mne na to pomaha domaci peeling kyselinou glykolovou.

adriana2301
26. máj 2023

Tak banány sú vhodne keď ma clovek hnačky a zvracia, je tam vysoký nepomer horčíka a draslíka..vela vlakniny a Pestrec mariansky ti vyčistí krv čreva postupne sa toho zbavis 😊viem čo hovorím..samozrejme cukor alkohol preč a mäso skôr výnimočne..🙏🏻