Krv počas veľkej potreby
Zdravím, ráno sa mi vyskytol menší problém. Pri vykonávani veľkej potreby sa mi zdalo že je na toaleťáku krv vo veľkosti eura, nerobím si s tým moc hlavu, ale keď sa otočím a pozriem do záchoda tak to vyzerá že toaleťák pláva skôr v krvi ako vo vode. Takto moc krvi pri potrebe vidím prvý krát, nič ma nebolí a nejedli sme doma nič s prehnaným farbivom ani ovocie ktoré by dalo podobný efekt (a taktiež si myslím, že je to skôr krv).
Stresujem sa zbytočne ak nemám žiadne iné problémy a nič mi zdanlivo nie je? Mám počkať či sa to zopakuje? Alebo mám ísť hneď dnes na pohotovosť?
preco na pohotovost? zavolaj obvodnemu ten ta nasmeruje. mozno ti praskol vred. drzim palceky
@kacena4 Vred určite nie, tam nie je jasná krv, ale už čierna,natrávená. A to by boli iné stavy a bolesti. Obyčajné hemoroidy.
Análna (rektálna) fistula, ktorá praskla....
zalezi, aka je to krv, pravdepodobne su to hemoroidy a este to len teraz zacnes poriadne citit.... v kazdom pripade by si mala ist k lekarovi, aby sa najhorsie vylucilo.
@nai_nai aká bola krv ? Čerstvá ? Či tam boli aj kúsky starej krvi tmavej. To je najsmerodatnejsie - či ísť ozaj na pohotovosť alebo OL
riesi to chirurg, pravdepodobne fistula
Tak čo vlastne očakávaš? Nerobíš z toho paniku, asi tušíš, čo to je, tak potom počkaj, či sa to zopakuje. Na pohotovosť to podľa mňa nie je, keď si bez bolestí.

preco na pohotovost? zavolaj obvodnemu ten ta nasmeruje. mozno ti praskol vred. drzim palceky