icon

Krv počas veľkej potreby

nai_nai
4. aug 2025

Zdravím, ráno sa mi vyskytol menší problém. Pri vykonávani veľkej potreby sa mi zdalo že je na toaleťáku krv vo veľkosti eura, nerobím si s tým moc hlavu, ale keď sa otočím a pozriem do záchoda tak to vyzerá že toaleťák pláva skôr v krvi ako vo vode. Takto moc krvi pri potrebe vidím prvý krát, nič ma nebolí a nejedli sme doma nič s prehnaným farbivom ani ovocie ktoré by dalo podobný efekt (a taktiež si myslím, že je to skôr krv).
Stresujem sa zbytočne ak nemám žiadne iné problémy a nič mi zdanlivo nie je? Mám počkať či sa to zopakuje? Alebo mám ísť hneď dnes na pohotovosť?

kacena4
4. aug 2025

preco na pohotovost? zavolaj obvodnemu ten ta nasmeruje. mozno ti praskol vred. drzim palceky

anonym_f4350e
4. aug 2025
@kacena4

preco na pohotovost? zavolaj obvodnemu ten ta nasmeruje. mozno ti praskol vred. drzim palceky

@kacena4 Vred určite nie, tam nie je jasná krv, ale už čierna,natrávená. A to by boli iné stavy a bolesti. Obyčajné hemoroidy.

76california
4. aug 2025

Análna (rektálna) fistula, ktorá praskla....

kiwi3
4. aug 2025

zalezi, aka je to krv, pravdepodobne su to hemoroidy a este to len teraz zacnes poriadne citit.... v kazdom pripade by si mala ist k lekarovi, aby sa najhorsie vylucilo.

anonym_563f54
4. aug 2025

@nai_nai aká bola krv ? Čerstvá ? Či tam boli aj kúsky starej krvi tmavej. To je najsmerodatnejsie - či ísť ozaj na pohotovosť alebo OL

gelifil
4. aug 2025

riesi to chirurg, pravdepodobne fistula

simca_13
4. aug 2025

Tak čo vlastne očakávaš? Nerobíš z toho paniku, asi tušíš, čo to je, tak potom počkaj, či sa to zopakuje. Na pohotovosť to podľa mňa nie je, keď si bez bolestí.

nevenka
4. aug 2025
@anonym_f4350e

@kacena4 Vred určite nie, tam nie je jasná krv, ale už čierna,natrávená. A to by boli iné stavy a bolesti. Obyčajné hemoroidy.

@anonym_f4350e moja teta toto mala, uplne ciernu stolicu, bolesti ani nemala, len sa citila slaba. Zachranili ju v hodine 12.