icon

Krvácanie ďasien v tehotenstve a počas kojenia

wewe4
23. mar 2019

Ahojte baby, tie ktoré máte problémové zúbky, krvácanie ďasien, ako vnútorne s tým bojujete? Myslím vitamíny, výživové doplnky? Ja už pol roka plne kojím a beriem akurát Cko.
Teraz som konečne natrafila na super pastu, ktorá to pekne fixuje, ďasná nekrvacaju a celkovo nie sú ani navrete. Ale chcela by som tomu aj nejak vnútorné pomôcť. Nech ma organizmus, čo mu chýba

janulka257
23. mar 2019

@wewe4 treba ísť zubárovi. Ja beriem Cčko a čistím parodontaxom a už nekrvacaju

lucyluv
23. mar 2019

Mne pomohla jedine taka vodička priamo u zubárky, tým mi celé ďasná preplachla, bol to nejaký liek. A potom na udržanie dobrého stavu mi veľmi pomáha medzizubna kefku, síce sa mi mesti iba medzi stoličky, ale to mi stačí, lebo tam mavam najhorší stav.

mkado
23. mar 2019

@wewe4 doplnit mineralne latky. 🙂

diewcatqoo
23. mar 2019

@wewe4 ahoj, v tehotenstve mi strasne krvacali dasna. Len co som sa ich dotkla kefkou, hned krv. Kupila som si pastu a ustnu vodu paradontax, ale z tychto ma tak natahovalo, ze hned leteli do kosa. Ako alternativu som kupila pastu + vodu meridol a to bolo fajn. Zubarka mi este odporucila kupit si ascorutin, pretoze okrem dasien som krvacala casto aj z nosa a pomohlo to. Samozrejmosťou je zvysena hygiena, hlavne v medzizubnych priestoroch. Ak som si vecer od unavy len tak ledabolo umyla zuby, bez pouzitia medzizubnej kefky a nite, tak som to na dalsi den trpko olutovala.

wewe4
autor
24. mar 2019

@mkado ja som skôr rozmýšľala nad vapnikom..??.. Aké minerálne látky myslíš?

mkado
24. mar 2019

@wewe4 poznas forever, ze? Nature min, tie tiez obsahuju vapnik. A je velmi prospesne si ich doplnit po zime a po porode obzvlast 🙂

wewe4
autor
24. mar 2019

@mkado áno, poznám. Ale o tomto som nevedela. Ďakujem pekne

mkado
24. mar 2019

@wewe4 rado sa stalo 🙂