Krvavý výtok mimo menštruácie
Ahojte kočky,,,,nemá niektorá skúsenosť že by mala bledý výtok s prímesou krvi ??? Opakuje sa mi to takto už 2 mesiac vždy po menzese týždeň nič a potom až do ďalšej menštruácie takýto výtok a je ho dosť.
Sem-tam bolesť v podbrušku ako pri menzese,,,,uvažujem že zájdem k Dr.
Nemáte skúsenosť??? 😒
Ahoj, ja som to mala presne takto isto, len pred menstruaciou som mala taky vytok aj s tymi bolestami, trvalo to tyzden, teraz som dostala menstriaciu, aj cez nu som mala bolesti vajecnika, teraz mi konci menstruacia tak pojdem k dr sa na to popytat.
@kosta123 ahoj prosím ťa ako si dopadla? mne sa stalo presne to isté dvakrát za sebou (teda 2 mesiace cez ovuláciu) bola som u Dr. spravil cytologiu, ešte nemám vysledky no začalo mi to znova lebo mám zasa ovulku...tiež neviem čo si mám o tom myslieť nikdy sa mi to nestávalo a zrazu teraz ..vždy sa to začne tak okolo 16 DC tmavé špinenie a potom další den už trošku krvavejší výtok a niekedy to mám aj 5 dní potom to prejde, a menzes ktorý potom dôjde je slabší ako mávam zvyčajne..niekedy tiež ako ostatné píšete mávam trošku bolesť v ľavom boku ako pri normálnom menzese alebo ma bolia kríže
ešte chcem dodať, že dnes ráno ani v noci nič ale potom sa mi zasa spustilo krvácanie ako pri menzese, len menej..znova mám stred cyklu ako som včera písala ... nafukovanie a pocity ako pri menzese ...myslíte že može ísť o klasický menzes alebo zase len ovulačné? pretože ja už pomaly neviem kedy je to menzes a kedy je to ovulačné krvácanie, máte niektorá s tým skúsenosti? vysledky z cyto. ešte nemám a na odber krvi mám ísť 3. / 5. deň cyklu a ja teraz vobec neviem kedy to bude kedže to mám takto pomýlené ..som z toho na nervy, od januára mám s tým problémy a predtým nič takéto nikdy :/ dr. síce povedal že všetko by malo byť ok čo sa týka vyšetrenia a ultrazvuku, no ale aj tak ma to hnevá už len kvoli tomu odberu že teraz kedy ísť ..ďakujem za všetky odpovede
ahojte ties mala som hnedi vitok tridni apo dvadni bola mendzes ale slaba apodbrusky pa tak trosku zabolelo 🙂
@pukykvetkapukykvetkalaska napis to zrozumitelne. A hlavne som nepochopila co sa vlastne pytas...
@katkakovac mala som tri dni hnedy vitok a dvadni mendzes apodbrusku bolesti
Ahojte prosim o pomoc. Mam 13 ešte som nemala menštruáciu som pravdaže panna. Výtok začal najprv meniť farbu na bielu. Potom začal hustnút až držal lepkavý tvar. Teraz ze ho málo a je krvavý/hnedý. Čím to môže byť? Prosim o pomoc ešte som nebola u gynekológa.
Ahojte poradte prosím 3 mes mi chodí nepravidelne menštruácia minulí mesiac meškala 3 dni menštru. som mala 3 dni a tento mesiac vôbec neprišla mala som len pár kvapiek krvi... a teraz mam výtok taký hustejší s krvou čo by to mohlo biť ?? vdaka k lekárovi sa dostanem až v piatok... ☹ ☹ ☹
Ahojte ,potrebujem maličkú radu.Miesto menstruacie co mam väčšinou dosť silnú mi prišiel len vytok s troškou krvi ,ta krv nie je hneda,ale jasná červená má niekto skúsenosti? Ďakujem
Ahoj včera a dnes mám krvavý vytok mimo menštruačný cyklus a menštruaciu som mala 25.12.2017.Nemám žiadne bolesti ani nič. Prosím poraďte mi čo mám robiť.
To asi nebude ovulacne krvacanie. To by malo do 3-4 dni prestat...
@kosta123 moze to byt pricina kvasiniek.Ja sa na to strasne dlho liecim.Kvasinky mozes chytit aj kvoli zlej imunite ked si sadnes niekde alebo pouzijes uterak z ktorym sa utrel niekdo iny.Po porode som mala na cas pokoj a teraz mi to znovu zacalo.
Bola som u gynekologčky a ta povedala ,že je to normálne ale keby sa mi to opakovalo mám prísť hneď aby zustila príčinou krvacania. Ale aj tak ďakujem
Ahojte potrebujem radu som po liečbe canesten krém a tablety ... A posledné 2 dní som si všimla krvavý výtok je to na lekára? Nestretla ste sa niektorá s tým? Ďakujem
Ahojte pridám sa k vám tiež mam taky problém.. Som dva mesiace po pôrode a mam tiež posledné 5dni krv vo výtoku. Sém tam je bieli z krvou a sem tam hnedy mala som s partnerom aj pohlavný styk ale chránení už som taká z toho na nervy. Pri mojom prvom synovi som brala antikoncepciu desirett ktorá mi tak poškodila že som nevedela kedy som mála ovulciu a ba aj dokonca som nemala rok aj pol menzes.... Chodila som aj za ginekologickou ale ta ma vždy ujistila že menzes sa už spustí a vkuse som za ňou chodila až kým som neotehotnela po druhy krát.. Viete mi poradiť či mam ist štvrtok za gynekologicku alebo co.. Lebo sa bojím co to je na preventívnej som bola cytologia v poriadku len som nepochopila tomu slovu a to je ZÁPALOVÉ ZMENY A nič viac k tomu nebolo ďakujem pekne za radu
Baby ja som už tri mesiace nemala menzes doktor mi pred mesiacom povedal že mám zväčšenú sliznicu a dnes od rána mi ide hnedý výtok z krbov a strašne ma bolí pod príchod aj keď mám pohlavný styk. Neviete čo to môže byť!!!
Mňa tak bolelo pred 4dnami a nakoniec po pohlavnom stiku som dostala menzes. a tiež ma to bolelo keď sme to mali a ta bolesť bola v podbrušku
@aga2011 aj ja to akurát riešim presne ako ty
Dobrý večer chcem sa poradiť dnes som sa kupala a z vaginy mi vyšla taka hustá kvapka za hlienena z krvou neviete z čoho to môže byť pre informaciu (dnes som mala sex) a ešte nestalo taketo niečo... A ešte som sa chcela opýtať posledných 5 dni má svrbí vždy y si ju musím poškrabať. Utichne to iba ked si ju natriem kremom indulonou a dnes som ked som sa holila už zatial nesvrbi takze neviem čim to je. Ďakujem za odpoveďe
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať už vyše cca roka som nemala menzes stále ma bolí pod bruškom a vôbec sa neobjaví menzes . Samozrejme aj dojcim ale nie pravidelne nakoľko malý ma už rok a papa aj normálnu stravu a aj mlieko sem tam sa ešte príde nadojcit ..nemám ani výtok
S dr som to konzultovala dala mi aj injekciu a stále nič už som s toho vedľa ..a tehotná niesom tak už fakt neviem
Ďakujem za každú radu
dobry vecer chcem sa spytat mam krvavy vytok bolest v podbrusku a palenie pri moceni co to moze byt
dobry denchcem sa spytat mam krvavy vytok bolest v podbrusku a palenie pri moceni co to moze byt
dobry denchcem sa spytat mam krvavy vytok bolest v podbrusku a palenie pri moceni co to moze byt
dobry den mam krvavy vytok palenie pri moceni bolest v podbrusku co to moze byt a beriem karhleight

Ahojte..vie mi niekto poradiť? MS som dostala 24.12...a skončili mi 29.12...a Včera t.j. 10.1 ked som bola na velkej potrebe po utreti som mala na papiery z časti priehladní z časti krvavy hlien..počas noci som bola niekolko krat na wc na malej potrebe a vtedy nič...a neskoršie ráno ked som znova išla na velku po utretí som znova mala taky hlien z posvy len s tym rozdielom ze uz ani nebol priehladny ale celi taky do bledo červenkastej az hnedej farby..Predtým sa mi nikdy nič taketo nestalo a neviem si to vysvetlit ☹ približne po skončení MS som mala bolest vajecnika na lavej strane ale nebola to ako zvycajna bolest pichava neznesitelna že by som sa nevedela postaviť..bola skor taka tlmena..mierne stredna a skor som to pocitovala ako tlak..máte niekto s tým skusenost?