Kto bol hospitalizovaný na sedací nerv?
Dobrý večer behám po lekároch chcem sa spýtať kto bol hospital. nemocnici pomohli vám. somnou sa to ťahá 2 mesiace.... chcem vedieť vás názor ďakujem.Alebo.dajku radu alebo skúsenosť. poslali vás na magnetickú alebo na. cť. ďakujem
@deana100 na chvilu ulava, ale inak sa to vratilo. Treba rehabilitovat, masaze a cvicit. Na ten zapal aublock a ja teraz skusam serapepatazu.
@palculienka40 to je dajaké cvičenie
@deana100 ja som ležala na neurológii s kočkou, ktorá mala problém s platničkou a zároveň so sedacím nervom. Liečili jej platničku ozónovými injekciami, infúzie, po preliečení rehabilitácie.
Ja keď som intenzívne behala, mala som podozrenie na zápal sedacieho nervu, alebo Piriformis syndróm. Bola som vyšetrená neurológom a zistil sa problém s platničkami L4 L5/S1. Chrbát ma nebolel, len sedacia časť na pravej strane. Bola som na MR, obstreky v časovom odstupe, infúzna liečba, podologické vyšetrenie, cielená fyzioterapia Mc Kenzie cviky.
Ako lekári odôvodnili zápal sedacieho nervu? Nemohli sa zmýliť? Ešte ma napadlo, na boľavý sedací nerv (a bolesti nervov, neuralgie) pomáha Ľubovníkový olej (po použití sa vyhýbať slnku), Milgama N, a pitie 100 % bazovej šťavy. Kúpiš v bio obchode alebo lekárni. Užívať podľa návodu. Prajem skoré zlepšenie.
@deana100 nie aublock su tabletky na volny predaj

@deana100 staci akupunktura a cvicenie. Zabralo vzdy.