icon

Kto bol pozitívne testovaný na Covid-19?

lenka4321
16. okt 2020

Chcem sa opytat niekoho kto bol pozitivne testovany ...po pozitivnom testovani na covid mi bolo oznamene od epidemiologa , ze po 10 dnoch karanteny ju mozem ukoncit bez opakovaneho testu....trochu tomu nechapem ...po 10 dnich uz niesom infekcna ?

Strana
z2
oliviabb
25. okt 2020

@reni1512 ja som schytala asi vsetky priznaky co mozu byt. Naratala som ich 20. Moj sef nema ziadne, kolega len sople. Mam to uz tyzden, prve dni hrozne, teraz sa to strieda. Raz lepsie, raz horsie. Priznaky prichadzaju, odchadzaju, zas sa vracaju a takto dokola. Napr. kychanie, sople jeden den zo 3 hodiny, potom to zmizne a pride to zas o 2 dni. Tí, co to nemali povedia, ze to nemoze byt zataz na psychiku, ale je. Je rozdiel, ked je clovek zavrety doma zdravy, a rozdiel ked ma toto. Pretoze clovek nevie, ci nenastupi tazky priebeh, ked je uz problem s dychanim a ked clovek vie, ze sa na to aj zomiera, ked tie bolesti sa nedaju vydrzat a nie je na to ziadny liek.

nela1984
26. okt 2020

Ahojte, prosím vás vie mi niekto poradiť čo na bolesť hlavy.?ibalgin ani flector mi nezaberá. Ja som už zúfalá. Dnes som stratila čuch aj chuť. Výsledky testu ešte nemám, dnes má testovali, ale ta hlava to sa nedá vydržať. Nič iné mi okrem hlavy v podstate nie je, len únava, včera teplota 38, dnes už len okolo 37.uz 7.den ma boli hlava a ibalgin zo začiatku zaberal. Teraz už nie.

maytee
26. okt 2020

@nela1984 mne zabral ( výnimočné aulin) a panadol 2 tbl. To mi pohol na celkovú slabosť aj keď panadol je na moje skúsenosti slabí pri covide bol verným pomocníkom ale v dávke 2 tbl.

oliviabb
27. okt 2020

@nela1984 mala som tak isto, bola som uz zufala. Celo aj lica (kedze ma boleli aj dutiny) som si v tenulinkej vrstve potierala hrejivou konopnou mastou. Aspon na hodinu mi to pomohlo

nika185
27. okt 2020

ahojte, môj syn mal Covid 19, strašné bolesti hlavy, bolesti klbov a svalov, horúčka 38,5°C, nevedel zájsť na wc, myslel, že je to koniec, ťažšie sa mu dýchalo, trvalo to asi 5 dní, potom to začalo chválabohu ustupovať, už mu je dobre, neprajem nikomu ten strach, tlačí to na psychiku poriadne a to som zdr. sestra. Takže nieje to výmysel, ten Covid tu je.

nika185
27. okt 2020

@nela1984 Ataralgin tbl. , Nalgesin tbl. , alebo dobrý je Algifen kv., ten je ale na predpis, záleží od lekárnika, Ibalgin ak môžem poradiť neberte a už vôbec pri bolesti hlavy

katinka71
27. okt 2020

@nela1984 mojmu muzovi pomohoj liek s ucinou latkou naproxen on mal jedine z nas bolesti ake popisujes ty,su na predpis amusia sa brat s liekmi ochranou zaludocnej sliznice Pantoloc,nastastie tieto lieky mame doma lebo ja okrem covid 19 mam aj bozeliozu ,pri nej mam neznesitelne bolesti klbov,u mna pri covide sa neprejavili jedine nadcha,

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
janina51
29. okt 2020

@maytee mňa by len zaujímalo ako k tým informáciám dosli

duratlicka
2. nov 2020

Zo začiatku robili PCR test až kým neboli ľudia negatívni. Známi tak boli v izolácii 21 dní, iní, ktorí mali príznaky dva mesiace.Teraz je to veľmi skrátené, otázka je, či aj bezpečné pre okolie.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
julienka3
20. jan 2021

@tequelinka Ahoj,len ma zaujal tvoj priebeh,verím,ze uz ti je lepsie.Mozem sa opytat: čo si brala? len nejake vitamíny al.aj nieco ine?
Ja už 2 mes.nemam čuch a pridete upchate dutiny,nedokážem sa toho zbaviť :(

martinka1712
2. feb 2021

Ahojte, mam práve covid. Prvých 5dni bolo ôk, dnes strata cuchu, bolesť na hrudi a kasel. Bojím sa. Mali ste to? Prešlo to?

dollyzv
11. feb 2021

@martinka1712 ahoj,kedy ti to prešlo? 😩

martinka1712
12. feb 2021

@dollyzv no, pravdupovediac ani neprešlo, čuch sa mi vrátil. 10.2.som bola negatívna ale tlak na chrbte, na hrudi, rebrách, mam vkuse. Vkuse teplota 37, beriem už druhé ATB a erdomed 😟

dollyzv
12. feb 2021

@martinka1712 to je strašné 😟 skóre uzdravenie prajem

libie
28. nov 2021

@lenka4321 , asi tak nejako. My sme tiež pozitiv. a každý deň má trápi niečo iné. Momentálne mám hnačky, tlaky na hrudi, tŕpnutie resp.takú zvláštnu ťažkú pravú ruku a neskutočnú bolesť krížov. Beriem Ivermectin, Isoprinosine a od hnačky. Tak neviem, kedy sa to dostane do normálu. Už psychika pracuje dosť slabo, hoci sa snažím kvôli deťom rozmýšľať pozitívne. Neviem , čo má ešte čaká. Je to celé zlé...

libie
28. nov 2021

@nela1984 , skús novalgin, mne zabral. Ja mám skôr problém a tlakom na hrudi a ťažkou rukou.... hnačkami...

Strana
z2