icon

Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?

chiaramonika
30. nov 2013

Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.

lenka1108
13. dec 2017

@alenky napiste sem po rokoch ked obocie zmodrie a budete ho chciet pretetovat no tie bodky nepretetuje uz nikto. Samozrejme kazdej sa paci nieco ine. Vyjadrila som svoj nazor.microblading je najprirodzenejsie zahustovanie obocia formou tetovania. Samozrejme nie kazda ho vie robit a treba si vybrat kocku s tym s vami suhlasim. Ja cakam kym mi moje dodrbkane obocie vybledne nech si mozem dat prave microblading. Kedze pracujem v tejto oblasti a venujem sa tomu uz dlho viem co pokozku dojazvy a co nie.
Je toho na trhu vela a zakaznicky nevedia ako ma vyzerat spravne vytetovane obocie.
Ako pisem ak sa vam to paci tak samozrejme je to vasa vec nosite ho vy. Viem co sa tu bude dalej pisat preto to ukoncim vetou ... len pisem svoj nazor a kazdeho osobna vec co si da spravit... pekny den 🙂

ondrusovalucia
13. dec 2017

dobry den prosim viete mi odporucit niekoho na pmu obocia zo zh,zv,bb dakujem

alenky
13. dec 2017

@natally33 Ahoj jedna sa o tetovanie obocka ciarkovanim. Viac info a fotiek je na fb dragon studio Kosice.

lilu74
30. dec 2017

A aky je rozdiel medzi ciarkovou metodou a microblandingom?ja som si davala robit ciarkove pred 3rokmi natierala bepanthenom nemocila a zislo mi🙈tak na 2x uz bolo ok. Teraz je uz vyblednute a medzi tym som bola tehu a kojila a opat rozmyslam ze si dam len neviem ake a kde🤔

mircalla
30. dec 2017

@tenerifka Tak slovenska moda su rozne cudnosti - umele mihalnice, zvacsene pery..V podstate neviem, ci sa este nosi prirodzenost. Vidam ju len v inych europskych krajinach (nie smerom na vychod) Cim vacsie, tym lepsie. Nechapes?🙂 Ani ja.

jurkaa
12. jan 2018

Baby ja som teraz 3 dni po korekcii a ja mam strašne chrasty ..aj má to stipe s svrbí a hore mam normálne mokvajuce chrasty ..,no mna asi porazí som zvedavá ako sa mi to zahojí a či niečo zostane .. prvé tetovanie bolo úplne vpohode ;(

851tinka851
12. jan 2018

@jurkaa a mastite si to s niečím ?

jurkaa
12. jan 2018

@851tinka851 prvý krát calciovou masťou ..teraz som dala kokosak ...

851tinka851
12. jan 2018

Calciova mast je vraj veľmi zlá ona ťahá ten farebný pigment 😬 ja čo som bola tetovať u kamarátky tak ona mi dala takú úžasnú mastickua nemala som nič iba jemne chrasticky

alenky
12. jan 2018

@jurkaa Ta co ti to robila ti mala urcite povedat cim to mas kremovat. Lebo viem, ze by nemalo byt suche a ani prist do kontaktu s vodou. Ale neviem akou metodou ti to robila. Ja co som bola 1x na tetovanie obocka ciarkovanou metodou som dostala priamo od taterky mast co vystacila na 10dni. Mokvat by to nemalo urcite nechapem preco ti to mokva. Ja som nemala ziaden problem ani chrasty dokonca. Zavolaj tam kde si bola co s tym mas robit a cim to mas osetrovat.

851tinka851
12. jan 2018

Máte skúsiť repikovy obklad alebo infadolan mast 😉

jurkaa
12. jan 2018

@851tinka851
@alenky mne len povedalla že kalciou alebo bepamten nijakú mastičku nedala len tam mi to pozrela po skončení .. idem skúsiť repikom ..som si to trosku pretrela detolom mam to už lepšie

851tinka851
12. jan 2018

@jurkaa tak to je blbosť čo vám.povedala 😒 radšej si mastite tým repikom a kúpte si tu mastičku .Ja by som dala reklamáciu 😒😒 ešte že moja kozmetická je super a obočie mi nedodrbala 😑

natix
30. jan 2018

@madalina ten istý problém mám vôbec mi to nechyrilo ani po korekcii

hyta
31. jan 2018

@natix No a čo sa dá s tým ďalej robiť?

natix
31. jan 2018

@hyta ja neviem či je to tou tatwrkou alebo mi to nechytí ciarkovu vôbec ..lebo aj kvapalina mama si dala ciarkovu a nechutilo jej anknna druhý krát a potom si dala klasické a drží jej ..neviem čo ďalej ...

natix
31. jan 2018

@851tinka851 mám tam.preklep nie kvapalina ..ale kamoskina ...a ešte taterka ..ach ten mobil..

hyta
31. jan 2018

@natix To nevadí,že robíš preklepy, viem už čítať i medzi riadkami. Ak niečo zistíš,prosím,napíš mi.Ja som mala čiarkovanou a vôbec mi to nechytilo,rovnako ako tebe. musím si obočie maľovať.Takže neviem, čo s tým ďalej robiť.Rada ma poteší.

ritter
5. feb 2018

Ahojte zvažujemtetovanie obočia.vie mi niekto poradiť dobrý salón okolie Senica a Skalica.vdaka

cajka77
1. mar 2018

@lucikusik ahoj kde si bolabol nana tetovanie obocia

lucikusik
3. mar 2018

@cajka77 salón Medea v BA Dúbravke

mamandyka
9. mar 2018

Dievčatá neviete dať niektorá fotku ako vyzerajú tie chrastičky? V robote si nemôžem dovoliť vyzerať ako ohava :D

mimac
13. mar 2018

@mamandyka vôbec nebudeš vyzerať ako ohava len to budeš mať trošku spuchnuté a veľmi tmavé, kukni môj album.

denisa777
13. mar 2018

Fotky po od kocianovej su strasne🤣krive,kostrbate,ale reklamu treba robit.cele zle

ritter
15. mar 2018

kočky , robili mi microblading obočia, strašná bolesť. Anesteziu dala až po prvom čiarkovaní celého obočia. Ja som myslela že idem preč po dvoch zárezoch. A ten zvuk keď prerezala pokožku , normalne sa mi zdvihol žaludok. nakoniec som to dala , ale už sa bojím aj na korekciu ísť.
Aj vás to tak bolelo alebo len ja som precitlivelá. prečo nedávajú anestéziu ihneď pred tetovaním?

zanalab
5. apr 2018

@luculele kedy vám to obocko zmizlo? Ja mam ísť na pretetovanie a rozmýšľam že ani nejdem.Uz ho nechcem

dominika7990
5. apr 2018

@ritter mna nič nebolelo oba sem tam trosku ale nič nevydržateľné a gél dávala ihneď aj na začiatku.
Bola som štúdio one v Nitre a za mna top 👌🏻 Predtým som bola u kocianovej ktorá tetuje so strojčekom no mne to vôbec nechytilo 🤷🏼‍♀️ Cepielkovou chytilo na prvý krát krásne ale aj tak som išla pre istotu na korekciu a zatiaľ super aj po 4-och mesiacoch. Zahojene to bolo ani nie za týždeň. Masticku mi ona dala na to určenú a žiadne že repík alebo čo iba tu masticku som si dávala 🤷🏼‍♀️

dominika7990
5. apr 2018

@mamandyka tu mas ihneď po

dominika7990
5. apr 2018

Večer už žiadne začervenanie ani nič. Chrasticky ti pri kremovani potom idu pekne dole čiže nič hrozne to neni že by si bola na totalku chrastava 🤣 len to vyzerá tmavšie 🙂

dominika7990
5. apr 2018

4dni po to už bolo upne v pohode 🙂 daj si to napríklad na stredu a po víkende to už bude podľa mna úplne ok 🙂