icon

Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?

chiaramonika
30. nov 2013

Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.

caran
23. apr 2019

zatial moja skusenost, zdá sa mi dost tmavé a hrubé, asi nezvyk, ale výsledok uvidim asi až o pár dní ... 🙂

hedka17
26. sep 2019

@deyyyna ahoj citam, ze ked ti odpadavali chrasticky nebolo ti vidno na tom mieste obocie, ja mam ten isty problem, Je tomu 10 den a teda je to horsie a horsie, a ako to neskutocne svrbi. Ako ti to prosim ta chytilo po korekcii? Upozornovala ma,ze ked mi opadnu chrasticky bude to velmi blede,ale ja mam pocit,ze miestami tam vobec nic nemam a hlavne po bokoch kde som mala velmi malo svojho obocia.

deyyyna
26. sep 2019

@hedka17 ja som mala tiez miesta, kde mi nechytilo.. hlavne okolo znamienka. Na korekcii som jej ukazala blede miesta, tak sa mi s tym vyhrala a super.. dnes je to uz vyse roka co ho mam a som spokojna.. som zvedava kolko mi vydrzi ☺️

hedka17
26. sep 2019

@deyyyna Dakujem za odpoved. Dufam,ze to bude vo finale lepsie vyzerat ako toto

andrea448
18. okt 2019

Ahojte baby... ja som bola predtým na terovani čiarkovou metódou a absolútne sa i neudržala farba odpadali chrasty a šedá farba ostala.. následne som bola asi tri krát začiatok všetko v pohode a keď odpadali chrasty zas šedé 😭😭😭 teraz po pár rokoch som sa odhodlala že skúsim pudrovu metódu .. mám chrasty ale už vidím že zas sa mi neudrží farba nebude to take ako majú ostatne.. nechápem prečo akurát mne do kelu... má stym niektorá skúsenosti? Ak hej budem rada za každú odpoved.. ďakujem 🙂

lenka1108
18. okt 2019

@andrea448 po púdrové technike musis nechať obočie nech sa zosupe a potom bude farba vychádzať na povrch cca 30 dní. Ak teda bola použitá správna technika. Keď odpadne supinka niekde tak sa zdá ze nič nezostalo ale zostalo neboj postupne bude tmavnut 🙂

andrea448
18. okt 2019

@lenka1108 ja si skvor myslím že mne nepomôže nič už hocičo som skúšala nikdy sa mi neudržala farba a baby čo má tetovali videla som ich prace a super boli takze neviem asi mám ja nejak zlý pigment na oboci ale nechápem prečo keď mám aj normálne kerky na tele a to úplne v pohode pekne chytilo... uvidím keď padnú chrasty a potom skúsim aj tak ešte korekciu.. chcela som výrazne hnedé obocie a možno nebudem mat nič ale tak potom sa už nato vykašlem... a budem musieť zas kreslit... 😞😞

stanka_s
18. okt 2019

@andrea448 ja som sa zatiaľ neodvážila na tetovanie obočia, momentálne som si dala urobiť obočie henou a som spokojná, malo by to vydržať cca mesiac a vyzerá podobne ako púdrové.

andrea448
18. okt 2019

@stanka_s ja som si Farbila stále a nebaví má to ani to mi dlho nevydrží pár dni len

stanka_s
18. okt 2019

@andrea448 ja som tiež chodila pravidelne na farbenie klasické ku kozmetičke. Táto Hena by mala vydržať mesiac, tak som zvedavá. Mám to od pondelka a je to veru stále výrazne ako keď som si dokresľovala tieňom.

andrea448
18. okt 2019

@stanka_s ja som si Farbila sama z henou a aj kozmeticka a nič aj tak

stanka_s
18. okt 2019

@andrea448 zaujímavé, tak potom sa asi musíš zmieriť s ceruzkou alebo ešte vyskúšať klasické tetovanie obočia.

andrea448
18. okt 2019

@stanka_s vydržala mi ako farba ale asi týždeň a ja som hlavne kvôli tvaru chcela tetovanie... podľa mna ani klasické mi nevydrží no uvidíme len som chcela vedieť či mal niekto podobný problém že sa mu neudržala farba na oboci po terovani 🙂

stanka_s
18. okt 2019

@andrea448 ja tiež hlavne kvôli tvaru. Teraz som ešte viac naklonená púdrovému. Len som zvedavá ako mi teraz vydrží tá Hena.

andrea448
Autor odpoveď zmazal
andrea448
19. okt 2019

@stanka_s no ja som už zvedavá keď mi padnú úplne všetky chrasty však dám sem foto 🙂 potom

balabasm
23. okt 2019

@karin19 Ja som bola v Ba v Starom Meste v salóne AristorA a som mega spoko. Určite si treba dať pozor pri výbere salónu a neriešiť cenu, je veľa nekvalitných stále, kde nakoniec aj preplatíš, to čo by si ušetrila.

tedo
31. dec 2019

@andrea448 Ahoj ako si dopadla s obocim ja som 11 deň po zákroku a chrasty opadavaju a pod nimi nic ani náznak tetovania diky za info

sandra151
Autor odpoveď zmazal
cajka77
21. jan 2021

@diankosik87 ahoj nevies dat foto

matejkovamamina
23. sep 2021

@balabasm ahoj, vydrzalo ti take obocie aj po zahojeni?

balabasm
24. sep 2021

@matejkovamamina áno, akurát sa tam
plánujem objednať na nové pretetovanie po 2 rokoch 🙂

radynadzlato
17. dec 2021

@chiaramonika Ahoj farba sa hoji 5 dni (vidietelne), pokozka standardne 28 dni (nevidiet to). A je to prirodzene len ak sa to robi specialnymiihlami.Inak to vie aj udriet do oci ak ma kozmeticka len hrube ihly. Salon Diamondface v Ba a v Ke,poru si insta alebo microblading.sk na fb.Pekny den

ines274
3. mar 2022

@lucikusik môzeš dať foto?

julia2002
Odpoveď bola odstránená
mondolina
16. dec 2023

@julia2002
nedostala si navlhčené tampóniky? mne to kázala pár hodín po zákroku utierať.

mondolina
16. dec 2023

@julia2002 a sťahovanie kože je normálne

julia2002
Odpoveď bola odstránená
mondolina
16. dec 2023

@julia2002
sťahovanie je ok. len si potom nedávaj dole chrasty, nech opadnú samé.

julia2002
Odpoveď bola odstránená