Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
Ahojte, musím sa pochváliť, ako mnoho žien, ktoré si nechali urobiť permanentný make-up u Veroniky Kocianovej http://www.beautystudioveronika.sk/. Asi jediná skutočná profesionálka na SK, čo sa týka komunikácie, práce i vedomostí. Má vyštudovanú zdravotnícku školu, čo bolo pre mňa TOP. Môžem iba odporučiť, má vytetované tisíce žien a tomu zodpovedá aj jej úžasná práca!!! Prikladám moje foto ;)
Dobry den,
som vizazistka a chcem si spravit kurz pmu pretoze v zahranici je to velmi ziadana uprava vzhladu tvare. prezrela som si vsetky fotky na tejto stranke aj na inych. Musim ale povedat, ze nie vsetky prace p. Kocianovej su uzasne. Myslim,ze vela z nich je velmi neprirodzenych tmavych a obocie ma velmi presne ohranicenie co nie je prirodzene. Mozno prave preto ze je to fotene hned po aplikacii a neskor s chrastickami sa ta farba trochu poolupuje...neviem, ved snad sa na tom kurze dozviem.
Ahojte ja som si vcera dala vytetovat obocie 3D ciarkovanou metodou je to krasne ale na moj vkuse to je dost tmave a hrubsie ako som ja normalne zvyknuta. Napravi sa to po zahojeni ? Teraz si pripadam strašne prosim poradte kto ma skusenosti
Urcite Dagmar Hokova - Bratislava.
www.3dmihalnice.eu
Mam u nej Soft tap obocia. Odporucam!
Baby, mam čerstve obočko...kedy mam začat mastit? Vraj az po 24 hod.....mne sa to zda neskoro...či sa mylim?
Ja som ho mastila hned
Ahojte. Ma niekto z vas skusenosti s permanentnym makeupov v salone medea u Andrei Boskovicovej?
Hlavne ma pani Kocianova neprijemneho partnera,ktory objednava klientky.Moja kamaratka tam bola osobne a bola uplne zhrozena jeho aroganciou a pristupom.Ja som volala pred par dnami a slusne som ho poprosila,aby mi pred tetovanim potom nefotil celu tvar,ale iba tu cast,ktoru chcem dat tetovat,naco reagoval arogantne a velmi hlucne a s odôvodnenim,ze maju vela klientiek,môzu si vyberat a nemusia sa nikomu prosit a ja mam akceptovat jeho podmienky.Pani Kocianova je urcite velka profesionalka a skovna odbornicka,no slava stupla do hlavy,teda jej partnerovi urcite,pritom on si evidentne neuvedomuje,ze je ten najmenej dôlezity clanok...Skoda,ale odradilo ma to uplne.Profesionalita nezahrna iba vyborny vykon,ale aj profesionalnu a slusnu prozakaznicku komunikaciu 🙂 Ak mate dobry tip na vybornu taterku s profesionalnou komunikaciou,napiste mi prosim.Dakujem pekne🙂
Baby dnes mi robila obočie, čiarkovanou metódou, ale ja mám pocit, že ho mám strašne hrubé a veľké. Úplne neprirodzené. Keď sa to zahojí vybledne to aspoň trochu? Lebo ma začína chytať zúfalstvo ☹
Ahoj danadany, ja som mala prve dni ten isty pocit,obocie mi pripadalo hrube a tmave.Citila som sa ako pocmarany saso. Asi po 4 dnoch, som sa ukludnila,ked zacalo pomaly opadavat. Teraz to mam 10-ty den a mam opacny problem....som zufala,lebo tam,kde mi to vypadalo-mam pocit ze mi absolutne nic neostalo....ani ciarka.
Ahojte. Bola som už 3x na PMU obočia čiarkovanou manuálnou (čepieľkovou) technikou a vydržalo mi to najviac týždeň 😒 ...obočie zišlo aj s chrastičkami. Máte niekto takto vytetované obočie? Prosím, dajte mi kontakt na niekoho, kto to robí touto technikou a vie to vytetovať tak aby mi to vydržalo aspoň rok 😉
@newstyle ahoj jas om bola asi pred troma rokmi na toto tetovanie obočka čiarkovanou cepielkovou metodou v Ziline v jednom salone. Bohuzial aj mne to robili dva krat a dva krat mi to obocie do dvoch tyzdnov zmizlo cele. Kozmeticka sa vyjadrila ze to je kvoli nejakemu môjmu typu pleti ze potrebujem tetovanie ktoré zasahuje hlbšie do koze.. neviem ci je to pravda alebo nie ale mozno aj ty si ten prípad. nakoniec som pristúpila na obycajne strojove tetovanie obočka a nelutujem vyzera to dobre.
toho by som sa bala, ze to nebude take ake si predstavujem :/
Zdravím, dievčatá ktoré máte tetované obočie čiarkovou metódou od Veroniky Kocianovej, mohli by ste hodiť sem fotky ako to vyzerá po zahojení?Kedže sa uvádza že to zbledne o viac ako polovicu neviem ako to bude vyzerať 🙂 dakujem pekne
Presne tak, dievcata radim sa pytat co najviac na pracu ako vyzera po opadnuti chrasticiek! Kazdy uvadza fotky "PO" len potom ked odpadnu chrasty castokrat zostanu len oci pre plac! Osobna skusenost...
Pane boze, dakujem , ze so mi dal tolko rozumu , ze som sa nezohavila s permanentym make upom robenym v salone ako ruska ruleta...podari sa ci nie...co je to za moda dnes tie permanetne make upi s prepacenim hroza des....baby budte prirodzene..make up si zmyjete ale tetovanie nie...vizera to strasne neprirodzene...
Odporucam Permanent studio Ivana v Martine. Sama som ho pred par dnami absolvovala. Myslim, ze aj recenzie a samotne fotografie svedcia o kvalite prace pani Ivanky.
preboha sory ale mne sa ani jedno to obocie nepaci,kazde na jedno kopyto a kazda ma umely vyraz☹
@kristina1204 to som si myslela aj ja, ale vôbec to tak nie je. Zaleží od toho, kde si žena dá obočko robiť. Poznám mnoho báb, čo má takto obočko spravené a sú spokojné..
a mohol by tu niekto prosim Vas pridat foto, ako vyzera obocie robene u Veroniky napriklad po dvoch, troch mesiacoch, aj dlhsie....hned po tetovani je to krasne. ale po zahojeni je dolezitejsie to vediet... 🙂
@mirkablanarova ... no aspon na foto to nie je bohvieco 😕 za 80€ by som cakala nieco lepsie, ani ten tvar sa mi nepaci .. ale mozno to robi len foto. Neviem
Prosim Vas,to co za reklamu si tu robi ta Kocianova? Ved to su strasneeee praaace!!!