Kto má permanentný make up obočia čiarkovou metódou?
Caute kocky. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ? Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. ? Za odpovede poprípade rady ďakujem 🙂.
@michaela329 Neboj sa, raz ti tie chrastičky musia odpadnúť. U mňa to trvalo až 3 týždne.🙂
@michaela329 ja som tyzden po a tiez mam take maskacove 😂 no musim si to do korekcie upravovat ceruzkou 😈
Milá Michaela, obočie je úplne zahojene až po 28 dňoch od zákroku. Farba vnútri stále pracuje napriek tomu že ty máš pocit že je obočie na povrchu zahojene. Chrasty môžeš mat aj tri týždne. Mala by si to natierať bephantenom, obočie by nemalo zmolkat a nemalo by byt vysušené. Tvoja starostlivosť po dobu prvých 28 dni od zákroku, sa ukáže na tvojom oboci.
@petulik1991
Milá Petka, v žiadnom prípade nezasahuj do obočia dokreslovsnim, obočie sa hojí, farby pracujú vnútri a farba nieje zahniezdena v pokožke v tak krátkom čase. Obočie si nicis čo sa prejavy na výsledku. 70 % prace kozmeticky je tvoja následná starostlivosť.
Ahoj phi, nemyslim, ze by zmolkalo, alechrasty su chrasty, su suche, opadavaju, ale pomaly 😢 vypadam strasne, robim s ludmi, je to pre mna ako za trest. Staram sa o to pedantne, presne podla pokynov, avsak prave podla pokynov som uz mala natierat tym E vitaminom a kremom s
OF 50...lenze cast obocia je taka a druha cast uplne ina, tak som zmatena.
@phibrows nedokreslujem este, az po 2 tyzdnoch povedala kozmeticka 🙂 A iba prazdne miesta
Petulik a cim natieras? Mozno ked tie maskace ponatietam, tak skor opadnu, aj ked vrstvu kremu som mala davat iba jemnucku, aby nemokvalo. To sa vsak asi tykalo cerstvych raniek. Ci?
baby, prosim vas, je vhodne ist na pmu obocia v juni? predsa len slnko a koncom jula idem k moru
Moja čerstvá skúsenosť - 3 týždne po korekcii a v pigmentovaných plochách obočia svetlé fliačky, je to zblízka dosť vidieť, známe sa ironicky pýtajú, kde mi takto "pekne natetovali obočie". Písala som kozmetičke, že som nemilo prekvapená výsledkom, zákrok stál skutočne nemalé peniaze, a kupodivu u pomerne prestížnej kozmetičky...odpovedala, že mám vraj prísť na druhú korekciu ? Predpokladám, že znovu platenú, teda že to neberie ako reklamáciu... Má niekto podobnú skúsenosť?
Platila som zvlášť za tetovanie a zvlášť za korekciu. Spolu cca 170 E. O druhej korekcii reč nikdy nebola,ani som o tom nikde vo fórach nečítala. Pani kozmetička mi na dotaz, "čo teraz s tým " odpísala, že sa to vraj môže stať a mám sa objednať znovu na korekciu cez jej objednávací systém. V mojom okolí je veľa žien s tetovaným obočím v rôznych salónoch a nikto 2x korekciu nepodstupoval.
@lenka0714 pozri napr.na facebooku phibrows slovakia microblading, najdes tam vela fotiek oprav tetovaneho obocia ciarkovou metodou a nasledna oprava microbladingom..Ale aj ciarkovane moze vyzerat pekne, no musis najst kvalitnu pracu a aj starostlivost po je velmi dolezita..snad som pomohla 🙂
nie hodvábne preklep 🙂 pudrové 🙂
no žiaľ ani ja nie a práve preto ma zaujímalo, či má niekto skúsenosť s opakovanou korekciou
Všetko som písala v úvodnom príspevku - po tetovaní v januári a následnej korekcii /začiatok apríla/ mi ostali po vyhojení bledé fliačky v pigmente a na dotaz čo s tým mi kozm.odpovedala, že je potrebná ďalšia, v poradí druhá korekcia /platená/, čo ma osobne dosť zarazilo , toť vsjo
Dobrý deň, chcem sa na vás obrátiť, lebo už som fakt zúfalá. Bola som na tetovaní obočia spôsobom microblading+shading, som už 6. deň po a moje obočie vyzerá strašne. Mám ho celé fľakaté, na jednom mieste strašne tmavé a na druhom opak úplne bledé. Pani u ktorej som si obočie tetovala mi písala, že si ho nemám žiadnym spôsobom dokresľovať. O dva týždne mám promócie, potom zas idem na svadbu, s takýmto obočím nemôžem ísť nikde, pretože sa strašne hanbím a vyzerá to strašne. Môže dokresľovanie uškodiť? Ďakujem za každú radu...
@daniela_jos ja ked som uz mala chrasticky, tak som si veru dokreslovala, kde bolo treba kym som sla na korekciu a nic to obocku neurobilo. Tym ti vsak nechcem radit, ze ano mozes a dopadne ti obocko nahodou horsie..podla svojho uvazenia urob lebo kazda kozmeticka, ktora robi micro ti to neudobri 🙂
@daniela_jos ja si myslím že vaše obočie vyzerá úplne normálne. Určite vás kozmetička informovala, čo sa stane po tattovani, s tým ste museli počítať a ako to bude najbližší týždeň vyzerať. Je to normálne, keď si dáte tattovanie nemôžete čakať dve nálepky miesto obočia. Nerobte prosím z toho takú drámu, sú to predsa iba chrasty nič viac, predsa o nič nejde- ľudia sa dávajú bežne tattovať a bežne máju potom chrasty a náplaste. Určite nič nedokresľujte, iba si ho zničíte, farba vo vnútri pod kožou stále pracuje, skôr sa pochváľte, že ste pred korekciou a vaše obočie po korekcii bude hviezdiť. do 10 dní po zákroku by tam nemalo byť nič vidno myslím chrastičky, ale je to veľmi individuálne. Nenechajte sa rozladiť neprajníkmi, máte predsa ciel, toto je len cesta ktorú zavŕšite krásnym obočím! 🙏🙏🙏
@daniela_jos do dvoch tyzdnov to bude ok,neboj,aj ja mam microblading, po dvoch tyzdnoch chrasticky opadali a bolo sice podstatne svetlejsie,ale nebolo uz na roznych miwstach ine,lebo chrasty opadali. Jemnucke chrasticky,ktore su na odpadnutie,resp.sa uz len drzia odpadnute na chlpkoch vecer jemne odstran- ale jemne a to tamponom s kuskom micelarky alebo neutralnym mydlom s vodou- do toho namoc odlic.tampon a jemnucko pretri obocie. Potom mozes naniest original phibrows vosk ktory si dostala po zakroku,urcite to bude dobre. 😉

Vsade pisu, ze sedem dni do opadania chrast a toto uz 10 dni a ja mam maskace miesto obocia 🙄 Dakujem za odpovede, cim to natierat, ked uz nemam krem od.kozmeticky? Ten bol na tyzden, ale ja mam tie chrasty stale, mozem aj tym.kremim s vit. E?