icon

Kto mal vši a ako ich spoznať?

nikka222
28. nov 2023

Ahojte baby,, prosím vás reálne kto mal vši?? Ci svrbí hlava stále..? Ci vidieť hnidy alebo vši ako lozia po hlave??

Strana
z2
supermatka05x
Odpoveď bola odstránená
vreckovka2
28. nov 2023

@nikka222 ja som nemala, ale decka v praci pravidelne. Zive som videla len raz, za to hnidy velakrat. Hnidy spozorujes lahko. Su prichytene na vlasoch. Neidu len tak lahko dole prstom, ked skusis. Spinka zide. Hnida sa drzi na vlase. Ked ju das dole a pukne, tak to znamena, ze bola ziva. Mna hlava svrbela vzdy, ked som videla taku hlavu. Ale vsi som nemala.

nikka222
autor
28. nov 2023

@ailiba nesvrbi ma stále hlava ale niekedy mám pocit že mi po nej niečo chodí... Poskriabem sa a je to ok .. . A takisto v noci sa zobudím ze ma svrbí hlava.. Nemám ani lupiny tak hnidy by som najskôr videla.. A žiadne chrobáčiky som nevycesala.. Ja už neviem.. Skúsim zmeniť šampón

ailiba
28. nov 2023

@nikka222 neviem, ako dlho ta svrbi, ale ak je to uz tyzden, tak by si to aj videla. Skus tea tree olejovy sampon. Ak mas vsi, tak z teba polezu hedna radost.

nikka222
autor
28. nov 2023

@ailiba no bude to nejaký týždeň.. A včera som si dala tea tree oil spolu so šampónom a tiež nič

ailiba
28. nov 2023

@nikka222 tak to nebude ono... Mozes este skusit vycesat vlasy hustym hrebenom a ked nic na nom neuvidis, tak to vsi nebudu

nikka222
autor
28. nov 2023

@ailiba práveže som vycesacala od kedy ma začala svrbiet hlava, lebo hneď co ma napadlo ako prvé ze sú to určite vši.. Hneď aj šampón na vši a potom som zase vycesala so vsivacikom a nič

ailiba
29. nov 2023

@nikka222 ono to este potrva, kym sa da pokozka do poriadku...

nikka222
autor
29. nov 2023

@ailiba áno,, už je to oveľa lepšie.. Myslím, že som hneď spanikarila a dala šampón na hlavu.. Ale si myslím, že po týždni vycesavania by som určite niečo nasla

nikka222
autor
Odpoveď bola odstránená
2006_1211
29. nov 2023

@nikka222 bože na základnej som to mala svrbela ma trochu hlava poškrábal som sa a za nechtom voš skoro som sa dogrcala a ten pocit ze mas hmyz v hlave nemohla som sa mojich vlasov ani dotknúť tak mi z toho bolo na nič 😩bolo im tam dobre lebo som mala veľmi husté vlasy ale ako sme to zistili tak mi to mama vycesavala s olejom a šampónom sa mi to umývalo

mclissa
29. nov 2023

Na zakladnej skole, v druhom stupni som mala. Nesvrbela ma cela hlava ale sija. Nonstop. A stara mi aj vypadla na ucebnicu ked som sa ucila. Prve sme s mamou dali sampon aby umreli stare a potom mi vycesavala hnidy, jednu po jednej vyberala. Och zle spomienky. Nakoniec som si moje po pas vlasy dala ostrihat, a mama znovu, vycesavala, a vyberala dokedy nebola ani jedna hnida.

ailiba
29. nov 2023

@nikka222 to urcite ano..ale rozumiem ti... Vsi su velmi neprojemne a je to taka citliva zalezitost

Strana
z2