Kto mi vie zhodnotiť výsledky vyšetrenia?
Vie mi niekto dať názor ?

@llenka014 tam ako mate záver tak tam je napísané, že mate sklon k hyperkinetickej cirkulácii. Ak sa nemýlim to znamená, že v kľude váš puls presahuje hranicu 90 tepov za minútu. Ale neviem čo všetko to obnáša. Aké problémy z toho vznikajú....
@sonikcka_2021 áno to viem ďakujem ale z holtera som chcel názor že čo vlastne
@llenka014 @alexandra2010 môžem Vás poprosiť o názor ?
nepotvrdilo sa to v Holter. Su tam bezne zmeny, ako ojedinele extra stahy srdca, ziadne pretrvavajuce nenormalne arytmie. Cely cas zaznamu mas ca. 100 pulz. Je to nad normu. Pulz max 175 opisuje, rytmus ale ostava cely cas sinusovy, normalny (ako ked ma napr sportovec vysoky pulz, aby som to lepsie vysvetlila). Hyperkinet cirkulaciu odvodil z toho ze mas 75% kontraktilitu srdca. To sa neriesi. POvazuje tiez za normalne, len nema ich tolko ludi.
Post Covid moze byt, nedavno si mala. Ten liek co ti dal, treba par mes. uzivat. plus Mg, koenzimQ a B-komplex. kup si kvalitne pripravky.
@alexandra2010 ďakujem Vám veľmi pekne za vysvetlenie áno lieky mám a môžem k ním aj magnosolv?
@llenka014 jasne, odporucam aspon 300 mg Mg 1-2x denne
@alexandra2010 ďakujem

Ak sa nemylim, uz som ti na tuto otazku nedavno odpovedala 🙄 k tej hyperkinetickej cirkulacii a strese, sama si hovorila, ze si vela namyslas problemov a stresujes