icon

Kto sa lieči na ochorenie pankreasu?

womankc
15. jan 2014

Potrebovala by som poradiť so stravou, receptami ak mi viete poradiť linky , kde by som sa tieto veci mohla lepšie naučiť , naštudovať , Poprípade liečivá, byliny, ktoré Vám dobre pomohli ďakujem

Strana
z4
andrea76
26. feb 2017

@misinka26
Mozem sa spytat co je LTT?

ivanbitto
28. feb 2017

Dobrý den.prosimVas.. poraďte mi
Poznate niekoho kto ma chronicku pankreatidu a fajci..ovplivnuje to nejako pankreas??..ja som fajciar mám tuto diagnozu už vyše 2'rokov beriem pangrol 20 000.dietu viac dodrziavam ako nie..stresq no pracujem ako prevadzkar v jednej restavracii tak že tomu nedokážem predísť...
Ďakujem

mbta
30. dec 2017

@ivanbitto aspon co viem ja,ltt znaci len tak,tak,..,alebo inak obrazne povedane,ze stiholprist za pat dvanast ..uff citam to tu,tiez zacinam mat traviace tazkosti,idem skusit aspon tie caje a kupim si pangrol,je na volno🙂

goldie3
17. jún 2018

@nikolajka2 mozem sa spytat aku si mala hodnotu zo stolice?

alecka
Autor odpoveď zmazal
nelinka626
26. sep 2018

@womankc ahoj, prosím ťa, bola si liečená zo začiatku aj v nemocnici či len liekmi doma? Vďaka

fatimuska
3. feb 2019

@bambulka63 ahoj, prosím ako sa to zlepšilo? Mam pocit ze mam nieco s pankreasom, alw nechcem zbytocne panikarit

beba007
Autor odpoveď zmazal
normalna75
8. okt 2019

@marthuska prosim.kto vam.poradil recepty pri pankreatitide? Dakujem mam zapal pankreasu

zlatica3510
25. okt 2019

@normalna75 ahoj mas chronicku pankreatitidu?

zlatica3510
25. okt 2019

Mudr.peter Minarik vydal knihu a diete a jedlach .o pankrease..

normalna75
25. okt 2019

@zlatica3510 ano..kde zozeniem.tu knihu?

zlatica3510
26. okt 2019

@normalna75 ja som si ju objednala cez internet,lebo v knih.bola vypredana

djpetricius
24. jan 2022

Dobrý deň, vie mi niekto poradiť či na vyšetrenie pečene a pankreasu je lepšie MR alebo CT a čo je bezpečnejšie

livia18
19. aug 2022

@28katinka prosim vas aj mne by ste mohli poslat vsetky informacie? dcere diagnostikovali zapal zaludka, zapal pankreasu a este zvierac ma uvolneny (nezviera tak ako by mal), diagnozu viem od dnes a sme v tom este zelenaci. Moj email je:livia.berta@gmail.com.Velmi pekne dakujem za vsetky informacie.
@28katinka

michalszabo
5. feb 2023

@tenerifka ahoj a vies mi poradit ako sa ti podarilo ovplyvnit ten stres a tieto veci tiez som na dne uz dva mesiace pomozu dake tabletky?

peterfeher1975
19. feb 2024

@goldie3
@goldie3 ja mam teraz 18mg

Strana
z4