Kto sa úspešne zbavil haemophilusa?
Dobry den,
Je tu niekto taky?
Ako sa Vam to.podarilo?
Ja aj moj 3r syn sa s tym pasujeme od 10/22.
Atb sme uz mali, ja opakovane
Skor uz hladam alternativnejsiu cestu...
Vdaka za kazdu radu
a je maly zaockovany? hexavakcinou?
@alana1ano. Meni to situaciu?
@nahodnemeno mava priznaky, ako sople, kasle..
@nahodnemeno a teda schytavam to aj ja stale od neho
Plazmový generátor...
@misickaa4 Nevyriešil by sa problém, ak by so dala zaočkovať? O žiadne "rozpútanie vášní" nestojím, ďakujem.
@misickaa4 hodnota 20 a vyššie pri potvrdenej bakteriálnej infekcií je už na atb. Hodnota 20-40 ak bakteriu nenájdu sa čaká ci to nieje virus nad 40 sa nasadzuju už atb, niekto caka na hodnotu 50 napr pri covide, chrípke. Hodnoty 90 a viac už sú jasné že bez atb sa človek nehne lebo bude pruser. 🙂
@misickaa4 ja ti odporúčam popri atb liečbe vyskúšať aj propolis a vincentku na kloktanie+med na medicínske účely, cesnak. Ak to sada na priedušky tak aj jazveciu masť a inhalacie. Druhá vec ak sa ti nedarí sa ho zbaviť skus imunologa sú rôzne imunologicke preparáty na predpis ktoré by mohli zabrat len spomeniem častý bronchovaxom ci imunor. Atb niesu vždy správna voľba. Možno atb v kombinácii s Imunorom ci bronchovaxomom alebo niečím iným by mohol naštartovať pekne imunitu. Zjavne si telo nevie poradiť samo. Mne napr imunor v kombinácii s atb pomohol zbaviť sa pneumokoka a chlamydii o ktorých som ani nevedela ze ich mam. 🤗

a ma aj priznaky alebo je len nosic? niekedy , ak nevyzera choro, to treba nechat tak...dokonca nie je hemofilus ako hemofilus...za patogena sa povazuje (obcas) hemofilus influenzae...ostatne az tak nie /Dr./