icon

Ktorá gynekológia je otvorená v nedeľu?

doka123
25. aug 2012

Ľudia súrne potrebujem nejakú gynekológiu otvorenú v nedeľu, ale nie pohotovosť proste normálneho gynekológa. 😵 😲 Ďakujem

susy82
25. aug 2012

@doka123 aspon daj dake pikosky ci si pred ci po ked uz tu tolko diskutujeme 😀

susy82
25. aug 2012

@gubcikova ty si cvok 😀 😀 😀

koniarova
25. aug 2012

@doka123 Napíš normálne polopate o čo ti ide. Mala si dnes nechránený sex?

zigzag
25. aug 2012

@gubcikova ja uz neviem no , tej zatial poslednej odpovedi nerozumiem, ze uz bolo a este bude a dalej nechapem, asi je uz vela hodin 😖

katren
25. aug 2012

Zeny, tak na toto sa mi oplatilo cakat.... 😀 😀 😀 😀 😀 sice nie je piatok, ale rehlim sa jak kon za monitorom 😀 😀 😀 😀

gubcikova
25. aug 2012

@susy82 ešte si zabudla napísať že či sa spravili naraz a tak však treba presný popis 😀 😀
@zigzag nespi má virtuálny sex s MK

koniarova
25. aug 2012

@gubcikova Možno je len mladučká a potrebuje sa poradiť. 😒 😒 😒 😒 Mne to zase až také vtipné nepripadá. 😒

reanda
25. aug 2012

@zigzag modry kocik 😀

zigzag
25. aug 2012

@gubcikova 😀 tak to si neviem predstavit, naco by jej potom bola gynekologia v nedelu 😀

katren
25. aug 2012

@koniarova pokial je mladucka a ma uz sex za sebou, mala by vediet aj nasledky....alebo aspon to, ako sa chranit.....

susy82
25. aug 2012

😀 😀 😀 @gubcikova idealne keby kazdy inokedy a inde a netrebalo by gynekologiu

gubcikova
25. aug 2012

@koniarova prosím ťa.mňa v takejto situácii by nenapadlo napísať na MK.teba by čo prvé napadlo dať do googlu modrý koník?niekto si pekne striela

zigzag
25. aug 2012

@koniarova mala napisat polopate co chce,ked chce normalnu radu,,,,, aj tak sa cudujem, ze tato tema uz ma3 strany, a vlastne furt neviem o co ide :D

gubcikova
25. aug 2012

ale baby o nič nejde.niekto si robí prču a pekne sa zabáva a ja sa zabávam tiež.nelámate si hlavy

susy82
25. aug 2012

toto je lepsie uz ako komedia, neviem ci ste sa niektore zucastnili temy "som tehotna, nasi ma zabiju" a dievcina sa vyspala na chate so 4 a nevedela kto je otec, a potom ma clovek doverovat ze to ludia myslia vazne

lili_mia
25. aug 2012

@gubcikova nech dáš podobné témy do googlu, tak ti vyhodí diskusie z koníka, no tak sa zaregistrovala

katren
25. aug 2012

@gubcikova
@zigzag ja sa tiez bavim a stale odkladam sprchu.....zajtra mame hody a uz som mala davno spat, bo sa poobede do postele nedostanem....vecer padnem asi skor, ako deti 😅

koniarova
25. aug 2012

Ženy, vy ste asi nikdy nemali 16 /a možno aj menej/. Tieto stránky sú známe a čítajú ich aj mlade baby.
@gubcikova A predstav si, možno by ma to aj napadlo. 😉

katren
25. aug 2012

@susy82 ja som citala 😀 😀 😀 😀 😀

katren
25. aug 2012

@koniarova ja som v 16-tich nesexovala....verejne sa priznam a nehanbim sa za to......prvy sex som mala s mm v 19-tke, pol roka pred svadbou 😉

koniarova
25. aug 2012

@katren No, ale nie každý je taký uvedomelý, ako ty. 😉 😉

susy82
25. aug 2012

@koniarova no teraz je sica rychla doba a mozno ja som chybna, ale v 16tich som teda sex fakt este neriesila

lili_mia
25. aug 2012

@gubcikova antikoncepcia bez receptu 🙂 http://www.pharmatex-antikoncepcia.sk/

zigzag
25. aug 2012

@katren no ja som uz tiez chcela koncit, muz mi uz odfukuje aj s malym vo spalni 😵 takze idem aj ja off, rada som popisala , a pekne hody zajtra 😉

doka123
autor
25. aug 2012

Nooo tety povecte mi ešte niečooo 🙂 😵

gubcikova
25. aug 2012

@koniarova no mne v tom momente keby som vedela že asi budem tehotná by som sa neregistrovala na stránke a že ešte budem mať sex však by ma ako prvé napadlo guma preboha.ved v dnešnej dobe je to tak známe a kúpiť to na každom kroku

katren
25. aug 2012

@koniarova nee, to nebolo tym....mna nasi nepustili do 18-tky na chatu ani nikde inde, kde by som mohla teoreticky prespat s nejakym chalanom.... 😅 😉 takze tym to bolo 😉

gubcikova
25. aug 2012

@lili_mia
@koniarova dúfam že ste už podľa príspevku 22:48 pochopili a nezhadzovali ma tu.

katren
25. aug 2012

@zigzag jj, dakujem.... 😉 dobru noc

zigzag
25. aug 2012

@katren he, ja so mala prvy sex az v 24, bola som strasne hambliva 😅 a tiez sa za to nehambim,,, 😉

gubcikova
25. aug 2012

@lili_mia a načo to je mne?