Ktorá vakcína proti Covid-19 je podľa vás najlepšia?
Ahojte zaujíma ma ci ste boli zaockovany na covid alebo sa chystáte?. A aká vakcína je podľa vás naj? Ja som už bola pevné rozhodnutá že idem. Pretože veľmi je tu zla situácia kde žijem a moje pľúca mám veľmi slabé :( už raz som prekonala covid na antibiotikach. Ale zas rodina ma odrádza aj ujo že v nemeckú hovoria ze je to veľmi škodlivé.. Ze môže byt z toho aj rakovi a atd.
@rubinka no divné je na tom to, že majú oveľa viac nežiadúcich účinkov a proti nim nič nemáš a očkuješ. A choroby na ne sú v nedohľadne. To je divné. A na chorobu, ktorú tu reálne máme, na ktorú len u nás zomrelo cez 12 000 ľudí za 1,5 roka, na ktorú vakcína nie je o nič horšia ako tie povinné, to nie
@sasa1310 - to je tvoj názor že není o nič horšia budem sa znova opakovať očkovaní v mojej rodine majú kopec zdravotných problémov z tejto vakcíny možno si to nezachytila že som to písala. Takže dovolím si nesúhlasit s tvojím názorom o neskodnosti vakcíny proti covidu. Ale zhrniem to este raz. Päť detí ockovanych žiadne nežiaduce účinky reakcie nič, oproti tomu vakcina proti covidu vážne poškodenie zdravia u viacerých členov rodiny + 1 mŕtvy. Ja teda neviem ale mne to príde ako dostatočný logicky argument prečo som sa rozhodla ako som sa rozhodla.
@simsalabim Ja som nepovedala ani nenapísala že žiadny lekár vo Svajci sa nechce očkovať....Ja som písala že moja teta tam už je dosť dlho má veľký okruh ľudí kolo seba čo pracujú aj v zdravotníctve a takto sa vyjadrili...
@marseillefan Tak mi vysvetli prečo môj ocko Covid prekonal a očkovanie ho zabilo

@sasa1310 - A? Čo to má s covid vakcínou? Všetci mame povinné očkovanie všetky ktoré boli dostupné. Tak sa pýtam že čo je na tom divné?