icon

Ktorá z vás má 3D mihalnice?

tilly
13. jan 2012

mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?

kaja901
21. okt 2013

pred a po 😀

elliah
21. okt 2013

Ja som mala 2 Krat velmi sa mi to pacilo,ale po tydni mi vypadla tretina a po 2 Tyzdnoch som mala iba polovicu...mala som to pred 2Rokmi za 80Eur.. mam uplne jemnucke blede mihalnice tenke je chyba aj tam alebo v zlej aplikacii...

kaja901
21. okt 2013

no podľa mňa bude chyba asi aj v lepidle, ja som robila už viacerým s maličkými a tenkými mihalničkami a ked som im dala slabšie lepidlo tak im skôr odpadli ale keď som im dala už na dorabky silnejšie tak im pekne vydržali cca 3 tyždňe, niektorým aj dlhšie. Ale samozrejme že je ťahšie prilepiť mihalničku, ktorá je ťahšia a dlhšia ako je tá vaša. Záleží aj od šikovných rúk 😀

ddankaa2
Autor odpoveď zmazal
magnolie1234
31. okt 2013

ja uz mám 4 rok, presla som mnoho holiek čo to robia, teraz som max spokojna, super cena, drzia 7 tyzdnov potom dorabka a su super dlhe :D

lucka273
3. nov 2013

@kosta123 ahoj ty robis mihalnnice?a za kolko ak mozem vediet?tu v pb?
dakujem

loknicka
3. nov 2013

caute baby mate niektora skusenost s 3D v Žiline za dobru cenu?

gabes
11. nov 2013

Ja som si dávala tento rok cez leto prvý krát po odporúčaní od mojej kamarátky a som maximálne spokojná. Kvalitne, rýchlo, veľmi dobre poprilepované a za super cenu, určite môžem každej odporúčiť (Skalica a okolie) Martinke Brožovičovej z Holíča. Uričte budete aj vy spokojné. Veľká šikulka 🙂 🙂 🙂

kosta123
12. nov 2013

Moja včerajšia prácička 😉

adavrbkova
18. nov 2013

@isabellaa Ja ich robím v Leviach, sme aj na FB kde nájdeš aj fotky: Salón krásy Claudi. www.salonclaudi.sk 🙂

isabellaa
18. nov 2013

@magnolie1234 Ahoj,mozes napisat kde si ich davas robit, kde si teda max. spokojna? A nie je problem, ked si das ceruzku, alebo tiene, potom viecko odlicit? Ci si netahas aj nalepene riasy? Alebo to robis vatovou tycinkou? Ako sa odlicujes? Dakujem pekne 😉

tinagom22
20. nov 2013

@kosta123
Tak takéto mihalničky chcem aj ja 🙂 🙂 🙂
kosta123 to si robila ty?hned by som k tebe prisla 🙂 🙂 🙂 🙂

kosta123
29. nov 2013

@tinagom22 - áno ja 🙂

barculka
1. dec 2013

@kosta123 ahoj mozem sa opytat aka je cena na mihalnice? krasna praca :D dakujem

kosta123
1. dec 2013
isabellaa
2. dec 2013

@kosta123
@barculka aj mna by zaujimala cena, dakujem

isabellaa
2. dec 2013

@kosta123 ahoj, robis iba v POvazskej Bystrici?

kosta123
2. dec 2013
kikass
Odpoveď bola odstránená
kikass
Odpoveď bola odstránená
chiaramarcela
17. jan 2014

Ahojte, prosim Vás poradte mi kde robia kvalitne 3D mihalnice za rozumnu cenu v okoli Komárna alebo Nových Zámkov?

majka4585
3. feb 2014

@glumik123 vedela by si mi poslat kontakt kam chodis na 3D mihalnice? pripadne ak ma internetovu stranku. Dakujem.

trimity68
3. feb 2014

Baby v Mt mihalnice alebo Za

maffianka004
12. feb 2014

@kosta123 ahoj ak som dobre pochopila tak robíš tie mihalnice ty osobne? ja sa chystám na ne zajtra len neviem ako sa o ne starať, môžem si ich normálne umývať mydlom? nič sa im nestane? alebo keď ma bude napr. svrbieť oko tak si ho môžem pošúchať? dakujem diana

kosta123
12. feb 2014

@maffianka004 - ahoj,áno robím ich ja... všetko ti vysvetlí tvoja dizajnérka......odporúčam umývať len čistou teplou vodou,,,,a samozrejme nešúchať moc oko,,,len tak jemne kde to bude svrbieť 😀 😉

kosta123
12. feb 2014

Moje dnešné 🙂

maffianka004
12. feb 2014

@kosta123 dakujem, ináč si šikulka, pekná práca 😉

maffianka004
12. feb 2014

@kosta123 ozaj a makeup neurobí s tým šarapatu?

lejka12
13. feb 2014

Mala som mihalnice rok. Boli robene velmi kvalitne, mihalnica na mihalnicu, ale nech si vravi kto chce co chce, mihalnice vlastne ostavaju znicene. Ja som si tie 3D nechala volne vypadat, ziadne drasticke vytrhavanie nic take a z mojich mihalnic neostalo doslova nic, nemala som si doslova co spiralovat a musela som cakat aspon 3mesiace kym mi dorastli na povodnu dlzku. To co nici vlastne mihalnice neni nekvalitne odrobena praca, ale samotne lepidlo. Je to krasne, ale uz by som si to nedala aj koli inym dovodom.

kosta123
13. feb 2014

@maffianka004 - sám make up nie,,,skôr jeho odstraňovanie,,ak sa používaju agresívne odličovadlá,,,môžu porušiť nalepenú mihalnicu.

@lejka12 - myslím že je to dosť individuálne,,,mám zákazníčky čo nosia 3D mihalnice 4roky NON STOP a stále im dorastajú svoje mihalnice a nieje žiaden problém.....samozrejme sú svoje mihalnice po odstránení umelých kratšie,,,lebo nestíhaju dorásť do pôvodnej dlžky,kedže ich umelé trochu zaťažujú,,,,,,ale do mesiaca krásne dorastú a mne dokonca dorástli ešte dlhšie ako pôvodne boli 🙂