Ktorá z vás má 3D mihalnice?
mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?
Ja som mala 2 Krat velmi sa mi to pacilo,ale po tydni mi vypadla tretina a po 2 Tyzdnoch som mala iba polovicu...mala som to pred 2Rokmi za 80Eur.. mam uplne jemnucke blede mihalnice tenke je chyba aj tam alebo v zlej aplikacii...
no podľa mňa bude chyba asi aj v lepidle, ja som robila už viacerým s maličkými a tenkými mihalničkami a ked som im dala slabšie lepidlo tak im skôr odpadli ale keď som im dala už na dorabky silnejšie tak im pekne vydržali cca 3 tyždňe, niektorým aj dlhšie. Ale samozrejme že je ťahšie prilepiť mihalničku, ktorá je ťahšia a dlhšia ako je tá vaša. Záleží aj od šikovných rúk 😀
ja uz mám 4 rok, presla som mnoho holiek čo to robia, teraz som max spokojna, super cena, drzia 7 tyzdnov potom dorabka a su super dlhe :D
caute baby mate niektora skusenost s 3D v Žiline za dobru cenu?
Ja som si dávala tento rok cez leto prvý krát po odporúčaní od mojej kamarátky a som maximálne spokojná. Kvalitne, rýchlo, veľmi dobre poprilepované a za super cenu, určite môžem každej odporúčiť (Skalica a okolie) Martinke Brožovičovej z Holíča. Uričte budete aj vy spokojné. Veľká šikulka 🙂 🙂 🙂
@isabellaa Ja ich robím v Leviach, sme aj na FB kde nájdeš aj fotky: Salón krásy Claudi. www.salonclaudi.sk 🙂
@magnolie1234 Ahoj,mozes napisat kde si ich davas robit, kde si teda max. spokojna? A nie je problem, ked si das ceruzku, alebo tiene, potom viecko odlicit? Ci si netahas aj nalepene riasy? Alebo to robis vatovou tycinkou? Ako sa odlicujes? Dakujem pekne 😉
Ahojte, prosim Vás poradte mi kde robia kvalitne 3D mihalnice za rozumnu cenu v okoli Komárna alebo Nových Zámkov?
Baby v Mt mihalnice alebo Za
@kosta123 ahoj ak som dobre pochopila tak robíš tie mihalnice ty osobne? ja sa chystám na ne zajtra len neviem ako sa o ne starať, môžem si ich normálne umývať mydlom? nič sa im nestane? alebo keď ma bude napr. svrbieť oko tak si ho môžem pošúchať? dakujem diana
@maffianka004 - ahoj,áno robím ich ja... všetko ti vysvetlí tvoja dizajnérka......odporúčam umývať len čistou teplou vodou,,,,a samozrejme nešúchať moc oko,,,len tak jemne kde to bude svrbieť 😀 😉
@kosta123 dakujem, ináč si šikulka, pekná práca 😉
@kosta123 ozaj a makeup neurobí s tým šarapatu?
Mala som mihalnice rok. Boli robene velmi kvalitne, mihalnica na mihalnicu, ale nech si vravi kto chce co chce, mihalnice vlastne ostavaju znicene. Ja som si tie 3D nechala volne vypadat, ziadne drasticke vytrhavanie nic take a z mojich mihalnic neostalo doslova nic, nemala som si doslova co spiralovat a musela som cakat aspon 3mesiace kym mi dorastli na povodnu dlzku. To co nici vlastne mihalnice neni nekvalitne odrobena praca, ale samotne lepidlo. Je to krasne, ale uz by som si to nedala aj koli inym dovodom.
@maffianka004 - sám make up nie,,,skôr jeho odstraňovanie,,ak sa používaju agresívne odličovadlá,,,môžu porušiť nalepenú mihalnicu.
@lejka12 - myslím že je to dosť individuálne,,,mám zákazníčky čo nosia 3D mihalnice 4roky NON STOP a stále im dorastajú svoje mihalnice a nieje žiaden problém.....samozrejme sú svoje mihalnice po odstránení umelých kratšie,,,lebo nestíhaju dorásť do pôvodnej dlžky,kedže ich umelé trochu zaťažujú,,,,,,ale do mesiaca krásne dorastú a mne dokonca dorástli ešte dlhšie ako pôvodne boli 🙂

pred a po 😀