Ktorá z vás má 3D mihalnice?
mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?
@blairgossip nie.byvam pri bratislave na záhorí...
@kejuska ahoj, vieš mi prosím ťa povedať kto v NZ ti ich robil?
Ja som mala teraz 3D mihalnice, ale po 2 týždňoch mi všetky vypadali a ešte k tomu ma začali tak bolieť oči, že som mala pocit ako keby som mala pod okom monokel a už tretí deň neviem poriadne ani žmurkať. Neviete mi niekto povedať čoho to je výsledok?
Baby nemate skusenosti s 4d mihalnicami z Glamour studia v Nitre? Mala by sa volat Rita ta baba, tusim Orlikova. Robila niektorej z Vas?Boli a ste spokojne? Nevypadali rychlo?Dakujem za vsetky postrehy 😉
Ja pridam svoju skusenost - v Kosiciach v Panorame mi urobila baba v salone nove za 80€ a este sa tvarila, ze mi dava zlavu. Mihalnice mi vydrzali cca tyzden, kazdy den mi ich vypadlo asi 10, mala som medzery ako hrom. Dala som si ich raz doplnit a rovnako vypadali po necelom tyzdni. Zial, aj s mojimi vlastnymi :( Uz je to takmer 6 mesiacov a stale sa moje mihalnice nepozbierali, su riedke, kratke a velmi slabe.
@vienesa ahoj máš kontakt???
Som tu pre všetkých, ktorý potrebujú nejakým spôsobom vylepšiť svoj vzhľad a tým dodať sebadôveru a spokojnosť v každom veku. Určite vsadte na recenziu a nie na cenu. Ide len o podčiarknutie Vašej krásy 😉 Kvalita musí vydržať minimálne 3 tt , samozrejme mihalnice nespadnú všetky naraz. viac info vo fotoalbume a spravou 🙂 rada odpoviem na všetky otázky
@11lili11 ja mam 4D mihalnice, tiez ich mam prave dva tyzdne a vyzeraju vyborne, lepsie ako tvoje. Nebude problem v tom, ze 5D su na tvoje mihalnice prilus tazke ? mozno nadmieru zatazuju tvoje mihalnice a rychlejsie vypadnu. Mne to presne vysvetlovali, ked som sa pred lepenim radila, ci si mam dat 4 alebo 5D.
Ahojte chcela by som poprosiť potrebovala by som dorabku 3D norkove mihalnicky ba ružinov ..odporucite mi niekoho ale nech dorabka nie je 50 + eur. Ďakujem
Ahojte dievcence,
viete mi poradit nejaky dobry salon alebo niekoho ,kto pekne a kvalitne robi 3D mihalnice?za normalnu cenu a glavne nech
Ahojte dievcence,
viete mi poradit nejaky dobry salon alebo niekoho ,kto pekne a kvalitne robi 3D mihalnice?za normalnu cenu a hlavne nech vydrzia😆V Bratislave.Dakujem pekne za odporučania😊
Ja si uz spravit nikdy nedam, aj napriek tomu, ze som bola roky spokojna. Naposledy pouzila kozmeticka asi najlacnejsie lepidlo, do dvoch dni opuchnute oci, velka alergicka reakcia, svrbenie. Musela som si si ich dat odstranit a to tiez nebolo prijemne. Je to sice krasne a prakticke, ale toto sa koze stat kazdej kocke ze pride takato skareda reakcia :-/
@glumik123 Ahoj ,prispevok je uz sice stary ale chcem sa spytat ci este chodis na tie mihalnicky lebo zhanam niekoho kto pekne a aj kvalitne robi 3d mihalnice v Ba.vedela by si mi odporucit a dat kontakt na nu?dakujem pekne
@b.bardyova ahojky,chcem sa spytat ci si nasla niekoho na tie mihalnicky.Ja som tiez ruzinova a zhanam na niekoho overeneho kontakt.diky😆😆😆
Babulky a ako dlho vam vydrzia mihalnicky? Potom je uz potrebne chodit stale na dorabky, ze?
Moja skusenost po 4D prve dva tyzdne to vyzeralo uzasne...no po dvoch tyzdnoch ked ro zacalo pelichat to vyzeralo otrasne snimi zisla aj polovica mojich vyzerala som ako ,,zaba'' no des....kupila som si radsej ricinovy olej a Gifalash co je na rast mihalnic a mihalnice mam dlhe este krajsie nez som mala predtym viac by som si umele nedala.Vlastna skusenost ;)
Tiez si myslim ze nechaj si poradit od tych ktori uz navstivili dany salon. Dbaj na odporucania nie na cenu🙂
Ja chodím už zopár rokov k overenej certifikovanej kozmetičke, ktorá robí aj mihi a PMU. No nemenila by som. Nikdy žiaden problém 🙂

@lubka1983 80 eur je nehorazna cena! Poznam baby ktore robia za 20 eur ( napr. Ak si z kosic tak ti hned viem povedat)
A k teme : nemam ixh rada lebo hned zacnu padat a vyzera to otrasne ako taky vypelichanec uplne hrozne, radsej si kazde ramo nalepim 🙂 a strasne mi znicili moje mam ich uplne.male a riedke a kazdy mi hovoril ze Hej padaju ti mihalnice mas tam volne priestory.. Proste otras.