icon

Ktoré antidepresíva a za aký čas vám zabrali?

25. sep 2021

Ako dlho vam trva

autor
25. sep 2021

Ako dlho vam trvalo kym zabrali ? Aka ste potom boli ? Co sa zmenilo ? Ja sa liecim cez rok mala som uz toho vela no nic mi nezabera

autor
25. sep 2021

Sertralin neurol. alventu brintellix medotrigin valdoxan olanzapyn latudu rispen vsetko mozne aj nemozne zas ich ideme menit vobec neviem vyjst z depresie dostat sa z toho

luccija
25. sep 2021

Za rok vyskúšať všetky tieto lieky ani sa nečudujem.Kazde AD, ktoré polepšia fyzicky a psychicky stav aspoň o 50% do 2,3 m sa považuje za dobré.Ine je to pri poporodnej depresii..to je záležitosť hormónov a novej situácie na ktorú si treba zvyknúť
Depresiu väčšinou dostane človek, ktorý ide proti sebe, alebo ma v sebe zlosť, nevyriešené krivdy z minulosti..
Tak sa nazri do svojho vnútra a rozmýšľaj...zlý muž, zlá práca, chcela si žiť ináč, máš málo financií, nevieš sa s niečím zmieriť ...nevieš reagovať na dlhodobý stres, vyhorela si v praci...dlhodobá psychoterapia pomaha v kombinácii s liekmi.

autor
25. sep 2021

@luccija muza mam najlepsieho na svete. Pracu nemam som na materskej. Penazi mame tak akurat. Ja vlastne nemam problem nemam dovod byt taka a predsa som a nepoznam dovod

catherinah
25. sep 2021

Velmi vela liekov za jeden rok. Mne sadla Alventa. Predtým Sertralin tiez dobre, ale Alventa este lepsie. Kym zacnu ucinkovat, trva to tri mesiace.

autor
25. sep 2021

@luccija uz som unavena z toho trapenia zo zivota ze kazdy den musim vstat a fungovat vobec to uz nezvladam. Nezvladam tie stavy tie myslienky to vsetko co sa so mnou deje

autor
25. sep 2021

@catherinah alventu som brala viac nez 7 mesiacov a nic

luccija
25. sep 2021

Verím...chod k psychiatricke a skúste zmeniť lieky či hospitalizáciu?Zvládaš starať sa o deti?vie Ti niekto pomôcť?

luccija
25. sep 2021

Môže byť, že Ti lieky nesadli je ťažké nájsť tie správne.Asi ani nemáš čas si oddýchnuť pri deťoch...nečakaj chod znova k lekárke

autor
25. sep 2021

Brala dom najprv sertralin neurol. Potom alventu medotrigin rispen. potom alventu medotrigin olanzpayn a valdoxan. Potom brintellix medotrigin valdoxan latudu. Ku vsetkemu neurol

luccija
25. sep 2021

Nezlepšilo sa nič?ani spánok, chuť do jedla?

autor
25. sep 2021

@luccija ma mi menit znova lieky ona ma stale posiela na hospitalizaciu no ja nemozem ist nemam komu takto na dva tyzdne nechat deti. Starsi bezomna ani nezaspi

autor
25. sep 2021

@luccija spim vdaka neurolu

mijunik
25. sep 2021

Máš predsa manžela. Musíš ísť do nemocnice, aby si sa dala do poriadku. Neboj sa, zvládnu to bez Teba za ten čas. 🙂🙂 Keď budeš v pohode, budete si svoju blízkosť oveľa viac užívať. 🙂

3009
25. sep 2021

@mijunik alebo zmeň psychiatričku, aj to veľakrát pomôže.

luccija
25. sep 2021

Bolo by dobré, keby si išla.Nemozes byť na Neurole stále.Ak AD dobre zaberajú spánok sa zlepší ako prvý

mijunik
25. sep 2021

@3009 ale to nie ja… 😄😄 Aj keď - tiež chodím psychiatrovi, je skvelý, tiež som 1,5 roka brala Seroxat, mala som ľahké úzkostno-depresívne stavy, pomohlo to neskutočne a behom 4 dní.

3009
26. sep 2021

@mijunik sorry.

poky13
17. máj 2022

Ako ste dopadli ak sa môžem opýtať? Zabralo Vám niečo a ako sa máte?