Ktoré antidepresíva a za aký čas vám zabrali?
Ako dlho vam trva
Sertralin neurol. alventu brintellix medotrigin valdoxan olanzapyn latudu rispen vsetko mozne aj nemozne zas ich ideme menit vobec neviem vyjst z depresie dostat sa z toho
Za rok vyskúšať všetky tieto lieky ani sa nečudujem.Kazde AD, ktoré polepšia fyzicky a psychicky stav aspoň o 50% do 2,3 m sa považuje za dobré.Ine je to pri poporodnej depresii..to je záležitosť hormónov a novej situácie na ktorú si treba zvyknúť
Depresiu väčšinou dostane človek, ktorý ide proti sebe, alebo ma v sebe zlosť, nevyriešené krivdy z minulosti..
Tak sa nazri do svojho vnútra a rozmýšľaj...zlý muž, zlá práca, chcela si žiť ináč, máš málo financií, nevieš sa s niečím zmieriť ...nevieš reagovať na dlhodobý stres, vyhorela si v praci...dlhodobá psychoterapia pomaha v kombinácii s liekmi.
@luccija muza mam najlepsieho na svete. Pracu nemam som na materskej. Penazi mame tak akurat. Ja vlastne nemam problem nemam dovod byt taka a predsa som a nepoznam dovod
Velmi vela liekov za jeden rok. Mne sadla Alventa. Predtým Sertralin tiez dobre, ale Alventa este lepsie. Kym zacnu ucinkovat, trva to tri mesiace.
@luccija uz som unavena z toho trapenia zo zivota ze kazdy den musim vstat a fungovat vobec to uz nezvladam. Nezvladam tie stavy tie myslienky to vsetko co sa so mnou deje
@catherinah alventu som brala viac nez 7 mesiacov a nic
Verím...chod k psychiatricke a skúste zmeniť lieky či hospitalizáciu?Zvládaš starať sa o deti?vie Ti niekto pomôcť?
Môže byť, že Ti lieky nesadli je ťažké nájsť tie správne.Asi ani nemáš čas si oddýchnuť pri deťoch...nečakaj chod znova k lekárke
Brala dom najprv sertralin neurol. Potom alventu medotrigin rispen. potom alventu medotrigin olanzpayn a valdoxan. Potom brintellix medotrigin valdoxan latudu. Ku vsetkemu neurol
Nezlepšilo sa nič?ani spánok, chuť do jedla?
@luccija ma mi menit znova lieky ona ma stale posiela na hospitalizaciu no ja nemozem ist nemam komu takto na dva tyzdne nechat deti. Starsi bezomna ani nezaspi
@luccija spim vdaka neurolu
Máš predsa manžela. Musíš ísť do nemocnice, aby si sa dala do poriadku. Neboj sa, zvládnu to bez Teba za ten čas. 🙂🙂 Keď budeš v pohode, budete si svoju blízkosť oveľa viac užívať. 🙂
Bolo by dobré, keby si išla.Nemozes byť na Neurole stále.Ak AD dobre zaberajú spánok sa zlepší ako prvý
Ako ste dopadli ak sa môžem opýtať? Zabralo Vám niečo a ako sa máte?

Ako dlho vam trvalo kym zabrali ? Aka ste potom boli ? Co sa zmenilo ? Ja sa liecim cez rok mala som uz toho vela no nic mi nezabera