Ktoré kúpele so zameraním na ženské choroby odporúčate?
Ahojte, mám vo vyhliadke kúpele Turčianske Teplice, Nimnica, Sliač, Vyšné Ružbachy a Lúčky. Nie som si však istá, či som do niektorých ochotná ísť. Som totiž dosť fajnová (nie, nehanbím sa za to a príde mi úplne v poriadku byť náročný na tieto veci), čiže očakávam ozaj peknú izbu - pekná znamená voňavá, čistá (čistá všade, nielen na oko), žiadne 20 ročné koberce, staré matrace, vodný kameň v sprche, polohrdzavá sprchová batéria a pod.. Stravu viem, že nezjem nikde a budem ju riešiť individuálne mimo kúpeľov, čiže toto nejak neriešim. Samozrejme, pri kúpeloch tiež čakám 100% čistotu a hygienu a žiadne obyté kachličky a pod.
Mám nárok na kúpele zo zdravotnej poisťovne, ale kľudne si to aj celé zaplatím sama, ak bude treba z dôvodu mojich požiadaviek (ak vôbec niečo také v rámci spomínaných kúpeľov v SR existuje). Máte niekto typ z vlastnej skúsenosti alebo zo skúsenosti niekoho blízkeho, ktoré zo spomínaných kúpeľov (prípadne aj iné) by spĺňali moje požiadavky?
Ďakujem za každý typ. Posielam aj modré srdco. 😉

@ivkazba ja som za posledné roky veľmi spokojná v Turčiankach. Keď nejdem na 3 týždne cez poisťovňu, tak určite v roku 2 týždne dovča. Procedúry sú perfektné, milujem prechádzky parkom, aquapark, bohatý kultúrny program, dajú sa absolvovať výlety, turistika v okolí a pod. Úžasne varia, a ubytko fakt na úrovni...