icon

Ktoré kúpele v Kováčovej sú najlepšie po operácii?

23romino11
25. sep 2025

Prosím o radu.som po operácii bedrového kĺbu a od poisťovne som dostal zoznam kúpeľných zariadení.ide mi o Kováčovú.mam ponuku dvoch.jeden je špecializovany liečebny ústav Marína a druhý kúpele Kováčová.este je tam tretí ale na ten ponuku nemám,je to národný rehabilitačný ústav.neviete ktorý je taký vychválený?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
kaktusik007
25. sep 2025

@23romino11 NRC. len to nie su kupele. Ziadanka sa podava extra, je uplne odlisna. Takze ak mozes, podaj si ziadost tam a ak nevyjde - tak ostavaju kupele. Tie by som si ale v Kovacovej ja osobne uz nevybrala, na pohybove ustrojenstvo mame aj lepsie kupele na Slovensku.

23romino11
autor
25. sep 2025
@kaktusik007

@23romino11 NRC. len to nie su kupele. Ziadanka sa podava extra, je uplne odlisna. Takze ak mozes, podaj si ziadost tam a ak nevyjde - tak ostavaju kupele. Tie by som si ale v Kovacovej ja osobne uz nevybrala, na pohybove ustrojenstvo mame aj lepsie kupele na Slovensku.

@kaktusik007 no počul som že do nrc neplatí normálna žiadost.vraj tam liečili významné osobnosti a my sme pre nich odpad.tak jediné čo mi vraveli dudince.piestany určite nie tak poraďte🙏

23romino11
autor
25. sep 2025
@kaktusik007

@kaktusik007 viem alebo počul som o dudinciach.viete prosím ešte niečo po výmene bedrového kĺbu poradiť?

althejka
25. sep 2025

NRC ma velmi vela ziadosti a dlhy poradovnik. Ale priestory a procedury maju naozaj prepracovane. Maju aj nadstandartne izby , ale ako hovorim vela cakatelov

kaktusik007
25. sep 2025
@23romino11

@kaktusik007 no počul som že do nrc neplatí normálna žiadost.vraj tam liečili významné osobnosti a my sme pre nich odpad.tak jediné čo mi vraveli dudince.piestany určite nie tak poraďte🙏

@23romino11 ja som sa do NRC dostala uplne v pohode. Ale ano, za odpad sa rozhodne nepovazujem.

23romino11
autor
26. sep 2025

Ďakujem za odpovede,volal som do kúpelov,majú veľa klientov a cvičia raz za deň prípadne raz za dva dni.a do nrc sa nedá dostať.uvažujem o dudinciach.

jelka21
9. nov 2025
@23romino11

Ďakujem za odpovede,volal som do kúpelov,majú veľa klientov a cvičia raz za deň prípadne raz za dva dni.a do nrc sa nedá dostať.uvažujem o dudinciach.

@23romino11 ahoj, bol si nakoniec v Dudinciach? Ako bolo? Ci este sa len chystas?

23romino11
autor
10. nov 2025
@jelka21

@23romino11 ahoj, bol si nakoniec v Dudinciach? Ako bolo? Ci este sa len chystas?

@jelka21 ešte nie až januar