Ktoré medzizubné kefky Denk Mit sú ako Curaprox?
Ahojte . Prosím vás ktoré medzizubne kefky od denk mit z dmky su ako tieto z curaprox ? Majú iné číslovanie tak neviem...do dm neviem kedy pôjdem žeby som porovnala a chcem si obj ..ďakujem

@muchotrafka298 curaprox tiež nič moc... Predrazené jednorazovky... nám sa celkom osvedčili Tepe
@miskakyska mne TePe vobec nevyhovovali, lebo nemaju presne tie rozmery co potrebujem. Proste mi nesadli. Medzizubna kefka nie je jednorazovka, mozes ju pouzivat opakovane.
@muchotrafka298 chápem.. myslím,ten drôtik sa ohne hneď po prvých pouzitiach a potom sa s ním už zle manipuluje
@miskakyska mne dentálna povedala ze jeden nadstavec môžem pouzivat bud do kým sa nezoderu stetinky alebo po chorobe...ale jasne ze to nemám až kým sa nezoderu stetinky 😅😅 len hľadám lacnejsiu algernativu 😅 curaprox au moc drahw
Jasne ze to pouzivas opakovane, nie je to jednorazovka. Ja som bohuzial lepsie nenasla. Mozno Elmex, ale sedi mi len 1 velkost a ja potrebujem 2x
Ani ja som nenašla lepšie, ako curaprox. Veď to vydrží
Baby pripnem sa. Mne dentálna tvrdila, že vydrží aj 12 týždne, neviem či robím niečo zle, som rada ak ju mám na 2 dní. Teraz som objednala curasept a tepe
@queenofdisaster_7 nieco robis zle. Mas na nej ten plastovy kryt? S tym pohybujes jemme, netreba tlacit.

Toto nechces citat, ale ZIADNE. Ja som vyskusala mozno 10 roznych znaciek, klasicke, bambusove, bio eko, udrzatelne a neviem ake - namatkovo DM, Tepe, Elmex, Spokar. A vies co? Ani jedny nie su take ako Curaprox. Takze rovno Ti prachy usetrim.