icon

Ktoré tabletky sú najúčinnejšie na hnis v hrdle?

9. sep 2025

Aké máte skúsenosti? Mám hnisavé čapiky. Tantum verde, Orofatr, Strepfen, Septolete extra? Spreje ani kloktanie nie. Iba tabletky prosím. Musím byť rýchlo fit.

anonym_3633f5
9. sep 2025

Za mňa doritricin. Ale najúčinnejší je sprej Jox.

anonym_7437f8
9. sep 2025

@anonym_autor jedine jox

nyphadora
9. sep 2025

@anonym_autor sprej tantum verde, nam zabral hned,lepsie ist k dr ci netreba atb.

martinka17
9. sep 2025

Ak máš hnis, tak už potrebuješ ATB. A navyše - mne lekráka vravela, že pri hnise sa necmúľa, mala by si kloktať, ten jox ako ti radia je najlepší.

dadis
9. sep 2025

Vybrat mandle

luciaruz
9. sep 2025

Jox! Najlepší 👍🏼 na noc som strekla a do rana úľava

bielasovicka
9. sep 2025

Hnis je zápal. Takže ATB.

saxana000
9. sep 2025

Idealne antibiotika.. ale mne najlepsie zabera glimbax

autor
9. sep 2025
@dadis

Vybrat mandle

@dadis už vidím ako bežíš k doktorke, že máš hnis a chceš si to preto dať urezať 😆😆😆

anonym_360b49
9. sep 2025
@bielasovicka

Hnis je zápal. Takže ATB.

@bielasovicka blbost .Treba ster zobrat .dcera mala myslela som hnisavú angínu a ster bol Negativny .bolo to vírusové .za 3 dni to bolo prec

elzus
9. sep 2025

@anonym_autor glimbax kloktat, a mne najviac pomohol propolis popierať hrdlo.

dadis
9. sep 2025
@anonym_autor

@dadis už vidím ako bežíš k doktorke, že máš hnis a chceš si to preto dať urezať 😆😆😆

@anonym_autor V zivote som tam hnis nemala... hnisve capy maju ludia s chronickou infekciou..pri angine mas biele bodkovane povlaky, pri viroze len cervene hrdlo..ale rob ako myslis, vykloktaj slanou vodou a potom sa cuduj, ak ti to sadne nanosrdcovnik alebo klby

autor
9. sep 2025
@dadis

@anonym_autor V zivote som tam hnis nemala... hnisve capy maju ludia s chronickou infekciou..pri angine mas biele bodkovane povlaky, pri viroze len cervene hrdlo..ale rob ako myslis, vykloktaj slanou vodou a potom sa cuduj, ak ti to sadne nanosrdcovnik alebo klby

@dadis si lekár? No ja určite pri jednom hnise nebudem riešiť operáciu. Neviem kde som napísala, že to mám chronické. Stačí oslabená imunita a dokonca mi vraj raz kamoška povedala, že jej malá to dostala podľa pediatra zo špinavych rúk. Tie mandle majú nejakú funkciu v tele. Už sa dnes nereže hlava nehlava. Medicína pokročila.

dadis
9. sep 2025
@anonym_autor

@dadis si lekár? No ja určite pri jednom hnise nebudem riešiť operáciu. Neviem kde som napísala, že to mám chronické. Stačí oslabená imunita a dokonca mi vraj raz kamoška povedala, že jej malá to dostala podľa pediatra zo špinavych rúk. Tie mandle majú nejakú funkciu v tele. Už sa dnes nereže hlava nehlava. Medicína pokročila.

@anonym_autor Nie som lekar, pisem, ze rob ako myslis..ja som hnisave capy nikdy nemala, ani moje deti, ak by som mala - riesim to s lekarom

mamina7070
9. sep 2025

Jox Doritricin

zuzi0911
9. sep 2025

Určite antibiotika ak je to angína. Iné nepomôže. Ak mas bolesti dávaj si flector . Mne toe všetky možné spreje ,cmulacly nikdy nepomahali

sono2
9. sep 2025

Augmentin

anonym_b5f2ab
9. sep 2025

@anonym_autor mas istotu, ze je to hnis a nie mandlove kamene?