Ktoré tabletky sú najúčinnejšie na hnis v hrdle?
Aké máte skúsenosti? Mám hnisavé čapiky. Tantum verde, Orofatr, Strepfen, Septolete extra? Spreje ani kloktanie nie. Iba tabletky prosím. Musím byť rýchlo fit.
@anonym_autor jedine jox
@anonym_autor sprej tantum verde, nam zabral hned,lepsie ist k dr ci netreba atb.
Ak máš hnis, tak už potrebuješ ATB. A navyše - mne lekráka vravela, že pri hnise sa necmúľa, mala by si kloktať, ten jox ako ti radia je najlepší.
Vybrat mandle
Jox! Najlepší 👍🏼 na noc som strekla a do rana úľava
Hnis je zápal. Takže ATB.
Idealne antibiotika.. ale mne najlepsie zabera glimbax
Vybrat mandle
@dadis už vidím ako bežíš k doktorke, že máš hnis a chceš si to preto dať urezať 😆😆😆
Hnis je zápal. Takže ATB.
@bielasovicka blbost .Treba ster zobrat .dcera mala myslela som hnisavú angínu a ster bol Negativny .bolo to vírusové .za 3 dni to bolo prec
@anonym_autor glimbax kloktat, a mne najviac pomohol propolis popierať hrdlo.
@dadis už vidím ako bežíš k doktorke, že máš hnis a chceš si to preto dať urezať 😆😆😆
@anonym_autor V zivote som tam hnis nemala... hnisve capy maju ludia s chronickou infekciou..pri angine mas biele bodkovane povlaky, pri viroze len cervene hrdlo..ale rob ako myslis, vykloktaj slanou vodou a potom sa cuduj, ak ti to sadne nanosrdcovnik alebo klby
@anonym_autor V zivote som tam hnis nemala... hnisve capy maju ludia s chronickou infekciou..pri angine mas biele bodkovane povlaky, pri viroze len cervene hrdlo..ale rob ako myslis, vykloktaj slanou vodou a potom sa cuduj, ak ti to sadne nanosrdcovnik alebo klby
@dadis si lekár? No ja určite pri jednom hnise nebudem riešiť operáciu. Neviem kde som napísala, že to mám chronické. Stačí oslabená imunita a dokonca mi vraj raz kamoška povedala, že jej malá to dostala podľa pediatra zo špinavych rúk. Tie mandle majú nejakú funkciu v tele. Už sa dnes nereže hlava nehlava. Medicína pokročila.
@dadis si lekár? No ja určite pri jednom hnise nebudem riešiť operáciu. Neviem kde som napísala, že to mám chronické. Stačí oslabená imunita a dokonca mi vraj raz kamoška povedala, že jej malá to dostala podľa pediatra zo špinavych rúk. Tie mandle majú nejakú funkciu v tele. Už sa dnes nereže hlava nehlava. Medicína pokročila.
@anonym_autor Nie som lekar, pisem, ze rob ako myslis..ja som hnisave capy nikdy nemala, ani moje deti, ak by som mala - riesim to s lekarom
Jox Doritricin
Určite antibiotika ak je to angína. Iné nepomôže. Ak mas bolesti dávaj si flector . Mne toe všetky možné spreje ,cmulacly nikdy nepomahali
Augmentin
@anonym_autor mas istotu, ze je to hnis a nie mandlove kamene?

Za mňa doritricin. Ale najúčinnejší je sprej Jox.