icon

Ktorý olej na podporu imunity?

jersey87
11. júl 2019

Ahojte, potrebovala by som poradit. Som v 19 tt a potrebujem si prirodzenou cestou podporit imunitu. Ktore oleje su dobre na imunitu? Pocula som o nejakom cucoriedkovom, ale inak sa v tejto oblasti stracam. Mate nejake skusenosti?

maca283
11. júl 2019

A isto olej ja poznám a užívala pocas tehotenstva narosan cucoredkovy s hustú a bola som aj s pokojná

jersey87
autor
11. júl 2019

@maca283 ja sa v tejto oblasti stracam. Raz som pocula o comsi cucoriedkovom tekutom, tak preto olej. V pohode to mohol byt aj sirup. 😁 Takze odporucas? Kupovala si cez internet, ci je to bezne dostupne napr v lekarni?

lindusss2016
11. júl 2019

@jersey87 podla mna to bol sirup narosan. Je od firmy Just, musis si zohnat predajcu. Olej by mohol byt napr.rakytnikovy, ale v tehusi nie som ista

lola1308
11. júl 2019

@jersey87 odporcuam rakytnikovy olej Elit, alebo tvrdosovkse zlato stava z rakytnika a olej v jednom mne brala som obydva a vyzera to tak ze pomohlo 🙂

neluskas
11. júl 2019

@jersey87 ahoj, ja by som radsej podporila imunity obzvlášť v tehotenstve prirodnymi produktami. predsa tie produkty z lekarni maju dost chemie v sebe a to pre dietatko urcite nie je vhodné. skus ist prirodnou formou

lindusss2016
11. júl 2019

@neluskas obe odporucane -narosan aj rakytnikovy olej su prirodne produkty

jersey87
autor
11. júl 2019

@neluskas ano, ja hladam prirodne produkty...

neluskas
11. júl 2019

@jersey87 to je spravna volba ist prirodnou formou. kamarátka je tiez tehotna a rozhodla sa ist prirodnou formou. ma aj nedostatok vitamínu d, takze aj to si poriesila prirodnymi produktami