icon

Ktorý rezervačný systém u lekárov preferujete?

ksenia16
19. sep 2025

a ktory sa vam paci

sweet20
19. sep 2025

@ksenia16 ecasenka alebo navstevalekara

bloger
19. sep 2025

@ksenia16 ecasenka má to určité výhody. Je to ale podľa mňa drahé.

sweet20
19. sep 2025
@bloger

@ksenia16 ecasenka má to určité výhody. Je to ale podľa mňa drahé.

@bloger navsteva lekara je drahsia.. tam okolo 15 alebo 16 eur platime

hygienka
19. sep 2025

https://www.objednatvysetrenie.sk/
Ecasenka je už drahá, keď si predstavím,že potrebujem párkrát mesačne objednávať

maranco
19. sep 2025

Aj štát dal vytvoriť za milióny rezervačný systém s termínmi
https://www.slovensko.sk/sk/detail-sluzby?exter...

vybraný kalendár pre požadovaný typ vyšetrenia. Následne bude ponúknutý kalendár voľných termínov na vyšetrenie. Dĺžka potrebného časového okna u lekára je určená podľa typu vyšetrenia.

ksenia16
autor
19. sep 2025
@maranco

Aj štát dal vytvoriť za milióny rezervačný systém s termínmi
https://www.slovensko.sk/sk/detail-sluzby?exter...

vybraný kalendár pre požadovaný typ vyšetrenia. Následne bude ponúknutý kalendár voľných termínov na vyšetrenie. Dĺžka potrebného časového okna u lekára je určená podľa typu vyšetrenia.

@maranco ale kto by to pouzival, musi sa prihlasit cez citacku... strasne komplikovane

anonym_a4b5e8
19. sep 2025
@ksenia16

@maranco ale kto by to pouzival, musi sa prihlasit cez citacku... strasne komplikovane

@maranco tiež ho používam.

@ksenia16 ja som mala prihlásenie do eslužieb sociálnej poisťovne cez čip z OP (pri novom OP si vytváraš heslo už na polícii), nepotrebovala som žiadnu čítačku. Tak isto som sa prihlásila aj sem, mám tu identitu už uloženú v telefóne v aplikácii.

anonym_e3aeb3
19. sep 2025

@ksenia16 ziadny 🙂 vyberam si len takych , kde toto nieje nutne a viem sa objednat na cas a viem, ze jednoducho cca +-30min ma vezmu na cas alebo aj hned ked pridem
Pokial to tak nieje automaticky odchadzam k inemu lekarovi

anonym_2980d6
19. sep 2025

@ksenia16 doteraz som vždy bola spokojná s e-časenkou, no stalo sa, že som sa objednala na určitý čas nech nečakám dlho a nenakazím sa náhodou keď som tehotná. Ešte deň predtým mi prišlo upozornenie aby som sa nezabudla dostaviť. No a ráno v čakárni nikoho, na dverách odkaz, že doktor dnes neordinuje a zastupovanie je v dedine úplne mimo ruky 🤦🏻‍♀️ tým pádom mi prepadla časenka aj peniaze a u zastupujúceho lekára som si počkala 3 h v čakárni plnej usmrkaných ľudí bez rúška 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Nechápem ako mi systém dovolil objednať sa, keď neordinovali, žiadny oznam, nič.

sweet20
19. sep 2025
@anonym_2980d6

@ksenia16 doteraz som vždy bola spokojná s e-časenkou, no stalo sa, že som sa objednala na určitý čas nech nečakám dlho a nenakazím sa náhodou keď som tehotná. Ešte deň predtým mi prišlo upozornenie aby som sa nezabudla dostaviť. No a ráno v čakárni nikoho, na dverách odkaz, že doktor dnes neordinuje a zastupovanie je v dedine úplne mimo ruky 🤦🏻‍♀️ tým pádom mi prepadla časenka aj peniaze a u zastupujúceho lekára som si počkala 3 h v čakárni plnej usmrkaných ľudí bez rúška 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Nechápem ako mi systém dovolil objednať sa, keď neordinovali, žiadny oznam, nič.

@anonym_2980d6 to urobil lekar chybu... ecasenka s tym nic nema.. pravdepodobne lekar zabudol tam dat , ze bude mat dovolenku.. alebo moja lekarka to robi tak, ze aj ked uz ma objednanych na ten den co vie, ze ma nejake skolenie alebo nieco, tak sestricka rovno preobjednava.. a ten den v ecasenke na ktory sa uz neda objednat lebo je tam volno atd jd cerveny.. cize tu pochybil lekar

anonym_2980d6
19. sep 2025
@sweet20

@anonym_2980d6 to urobil lekar chybu... ecasenka s tym nic nema.. pravdepodobne lekar zabudol tam dat , ze bude mat dovolenku.. alebo moja lekarka to robi tak, ze aj ked uz ma objednanych na ten den co vie, ze ma nejake skolenie alebo nieco, tak sestricka rovno preobjednava.. a ten den v ecasenke na ktory sa uz neda objednat lebo je tam volno atd jd cerveny.. cize tu pochybil lekar

@sweet20 je mi jasné, že za to nemôže prevádzkovateľ ečasenky, len ma to dosť vytočilo, že to nechali tak a nebola som jediná. Určite sa to mohlo riešiť a nie nechať ľudí objednať sa zbytočne.

sweet20
19. sep 2025
@anonym_2980d6

@sweet20 je mi jasné, že za to nemôže prevádzkovateľ ečasenky, len ma to dosť vytočilo, že to nechali tak a nebola som jediná. Určite sa to mohlo riešiť a nie nechať ľudí objednať sa zbytočne.

@anonym_2980d6 tak mali ste potom kontaktovat lekara

1ryba
Odpoveď bola odstránená
janai1
19. sep 2025

gynekologicka používa nestojvrade.sk , zubár zase bookio

lulu2014
22. sep 2025

@ksenia16 v podstate ani jeden.
Idealny je zavolat/mejlom priamo na ambul a dostat termin.
A uz vobec nie tie kde sa plati podla mna az moc.

ksenia16
autor
23. sep 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba aky je zadarmo?