icon

Kúpele Horný Smokovec

beata110
6. nov 2022

Ahoj maminky mate nejake info ohladom kupelov horny smokovec? 🙏🙏🙏Naozaj je to tam take hrozne? Za par dni mame nastupit a co som pocula ake to tam je a co sa tam deje, tak ani sa mi tam nechce chodit...

alenka1986
3. aug 2025
@adrianna23

Ahojte, tie ktoré mali deti samé na pobyte, páčilo sa im? Ubytovanie v Lúči je v pohode? Koľkí bývajú na izbe? Strava im postačila? Lieči sa tam aj obezita? Ďakujem za akékoľvek info.

@adrianna23 ahoj dcere sa pacilo, na izbe ich bolo vela, tusim 7, cize dost narocne. Jedlo jej stacilo, chodievali casto do obchodu tak si mohli nakupit. Vodu odporucam kup balenu, ta co je v kohutikoch nic moc. Osobne sa mi nepacilo ze mali len 1 wc na chodbe, takisto mala problem sa dostat do sprchy. Ale sestricky sa o ne pekne starali.

adrianna23
4. aug 2025
@alenka1986

@adrianna23 ahoj dcere sa pacilo, na izbe ich bolo vela, tusim 7, cize dost narocne. Jedlo jej stacilo, chodievali casto do obchodu tak si mohli nakupit. Vodu odporucam kup balenu, ta co je v kohutikoch nic moc. Osobne sa mi nepacilo ze mali len 1 wc na chodbe, takisto mala problem sa dostat do sprchy. Ale sestricky sa o ne pekne starali.

@alenka1986 ďakujem veľmi pekne za info, ešte porozmýšľam ci ju tam dám na liečenie alebo nie.

eduska
9. aug 2025

C5 je na ktorom poschodi? Dakujem 🙈

duficka
9. aug 2025
@eduska

C5 je na ktorom poschodi? Dakujem 🙈

@eduska uplne hore vo vchode blizsie pri parkovisku....

eduska
9. aug 2025
@duficka

@eduska uplne hore vo vchode blizsie pri parkovisku....

@duficka jeej fakt? 🙂 dakujem. Cize tuto?

duficka
10. aug 2025
@eduska

@duficka jeej fakt? 🙂 dakujem. Cize tuto?

@eduska nie prepac, som sa sekla, pod tym presne....toto okienko co sa tvari akoze balkonik. ale ta izba hned pod tym...

eduska
Autor odpoveď zmazal
eduska
Autor odpoveď zmazal
silver84
25. aug 2025

Ako sa prosím platí za pobyt? Maju tam terminál?

eduska
25. aug 2025
@silver84

Ako sa prosím platí za pobyt? Maju tam terminál?

@silver84 v hotovosti alebo daju udaje k platbe na prevod

silver84
30. aug 2025

Maminky, este mi prosim poradte, ako casto chodia do bazena?

eduska
30. aug 2025
@silver84

Maminky, este mi prosim poradte, ako casto chodia do bazena?

@silver84 1x do tyzdna

beata110
autor
8. sep 2025

Maminky budete niektora v kupeloch v oktober zaciatok novembra? Hlave take co chodite na tury hladame partaka partacku🙂

keesha
23. sep 2025

Ahojte, zvažujem kúpeľňu liečbu s dieťaťom (4r.). Prosím, ma niekto reálne zábery z izby a sociálneho zariadenia v dome Lúč?
Ak chcem riešiť pobyt čím skôr, ponúknutá mi bola izba bez balkóna v Luc-i. Voliť ju alebo počkať na voľné termíny na jar v iných domoch?
Za každú cenu odpoveď vopred ďakujem 🙂

eduska
23. sep 2025
@keesha

Ahojte, zvažujem kúpeľňu liečbu s dieťaťom (4r.). Prosím, ma niekto reálne zábery z izby a sociálneho zariadenia v dome Lúč?
Ak chcem riešiť pobyt čím skôr, ponúknutá mi bola izba bez balkóna v Luc-i. Voliť ju alebo počkať na voľné termíny na jar v iných domoch?

@keesha iba ak ti nevadi byt na jednej chodbe, wc a kupelna na chodbe pre cele poschodie, bez sance mat nejake sukromie. Na izbe budete sami? Alebo vas bude viac? Fotky nemam, ale bola som tam, je tam sesterna, izby, spolocenska miestnost, uz spominane wc, kupelna.. a zides dolu na prizemie, tam sa podavaju procedury, su tam triery, zborovna, prijimacia kancelaria, satna, lekar, jedalen, vsetko. V Smreku mas tiez izby aj bez balkona, respektive francuzsky balkon s metrovou snurou na pradlo 😅 ja by som do Luca nesla, vsetko je hrozne nakope a ked si predstavim tie bacily, uf.

keesha
23. sep 2025
@eduska

@keesha iba ak ti nevadi byt na jednej chodbe, wc a kupelna na chodbe pre cele poschodie, bez sance mat nejake sukromie. Na izbe budete sami? Alebo vas bude viac? Fotky nemam, ale bola som tam, je tam sesterna, izby, spolocenska miestnost, uz spominane wc, kupelna.. a zides dolu na prizemie, tam sa podavaju procedury, su tam triery, zborovna, prijimacia kancelaria, satna, lekar, jedalen, vsetko. V Smreku mas tiez izby aj bez balkona, respektive francuzsky balkon s metrovou snurou na pradlo 😅 ja by som do Luca nesla, vsetko je hrozne nakope a ked si predstavim tie bacily, uf.

@eduska ahoj, ďakujem za odpoveď. Áno, bola by som sama s dcérou. Je na izbe v Luc-i aspoň umývadlo, prosím? Sušiak na prádlo?
Čo sa týka iných domov, parkuje sa priamo pri nich? Trošku ma odrádza chodiť exteriérom na stravu a procedúry za každého počasia napr. po bazéne.
Vy ste vydržali zdraví celý pobyt?

eduska
23. sep 2025

To veru neviem, ci tam maju umyvadlo. Ale tie ostatne domy (Smrek a Sosna) je minutka chodze po vonku. Po procedurach sa da osusit, pockat dnu a az tak ist na izbu. Ked sme boli pred 2r, tak po 2 tyzdnoch bol usopleny, ukaslany.. teraz po 4 dnoch viroza (najprv mysleli, ze deti nieco pojedli, ale kolovalo to tam dlhsie), syn ma dost zly priebeh, nastastie do nemocnice sme nakoniec ist nemuseli. Veduci lekar aj sluzbukonajuca pani doktorka ho neustale kontrolovali aj v noci, vysetrovali, nosili sme moc na kontrolu kvoli ketonom. A do 2 dni uz to bolo ok. Take nieco sa asi ovplyvnit neda pri tak velkom pohybe ludi a neustalom striedani sa a prichadzani novych a novych. Susiak by mozno aj zapozicali z pracovne, ale susia pradlo aj vonku, pripadne v susicke a inde su susiaky na chodbach (Sosna, Smrek).

alenka1986
5. okt 2025

Ahojte kto Vam prosim vypisuje navrh na liecenie? Obvodak alebo alergo? Diky

eduska
6. okt 2025
@alenka1986

@alenka1986 nam alergo, ale pri vszp moze aj pediater.

majulikc
6. okt 2025
@alenka1986

@alenka1986 Nam obvodna, ale musime mať od alergo alebo plucnej napisane ze odporuca liecenie..union poisťovňa

keesha
11. okt 2025
@beata110

Maminky budete niektora v kupeloch v oktober zaciatok novembra? Hlave take co chodite na tury hladame partaka partacku🙂

@beata110 ahoj, zrejme ja s dcérou (5).
Túry ešte asi nezvládne, ale prechádzky áno 🙂 Vek Tvojho dieťa?

beata110
autor
20. okt 2025
@keesha

@keesha ahoj uz som 6ty raz ubytovana v luci.... je tu super kazda izba ma umyvadlo niektore aj 2 umyvadla. Na jednu chodbu 8 izieb su 3 kupelne ktore su krasne ciste a upratovacky ich upratuju kazde rano, takze ziadneho ,,bacila" sme nikdy nedostali. Este sa nam nestalo ze by sme museli cakat na wc alebo na sprchu.mame spolocnu kuchynu kde mikrovlnka, chladnicka a 2 rychlovarne. Je tu aj herna pre deti a dole v jednej triede pri jedalni je aj velka telka. Su tu hore aj susiaky na pradlo susime na chodbe na izbach a aj na balkonoch. Je super ze je vsetko v jednom dome a presuvame sa len v papuckach a bez kabatov a ciapok. Ked sme boli dobra partia sme sa stretavali aj na chodbe aj na izbach, a ked nie mali sme svoj klud na izbe. Ja luc odporucam 10timi. Jedina nevyhoda je ze tu nemozu byt oteckovia nikto nevie povedat normalny dovod preco... oteckovia len na striedanie.

beata110
autor
20. okt 2025
@keesha

@beata110 ahoj, zrejme ja s dcérou (5).
Túry ešte asi nezvládne, ale prechádzky áno 🙂 Vek Tvojho dieťa?

@keesha ahoj od kedy budes ubytovana a kde? Mam syna 11 rokov

matijuli
3. nov 2025

Ahojte, náhodou niekto kto ide na prelome novembra/decembra? 🙂 Máme príchod 26/11

fiorrella
5. nov 2025
@vevet

@alenka1986 pri nastupe-prijme sa treba spytat v prijimacej kancelarii, oni ti daju potvrdenie, ze tam bude namkupeloch, potom pojdes do Smokovca alebo Lomnice na stanicu a tam ti na zaklade toho daju listok.

@vevet ahoj, prosím ťa, nevieš náhodou ako to je s cestovaním pre sprievodcu? Dostala som papier v prijímacej kancelárii že som tu s dieťaťom, a je potrebné ísť na stanicu napr. do Smokovca to vybaviť? Koľko to teraz vyjde? Minulý rok som platila na mesiac tuším 10€. A keď ma príde na týždeň vystriedať manžel, môže cestovať na môj lístok? Neviem si to nejako vybaviť ako to je s tým cestovaním. Ďakujem pekne 🙂 deti majú kartičky na vlak s fotkou, tak tie by mali mať zadarmo.

duficka
6. nov 2025
@fiorrella

@vevet ahoj, prosím ťa, nevieš náhodou ako to je s cestovaním pre sprievodcu? Dostala som papier v prijímacej kancelárii že som tu s dieťaťom, a je potrebné ísť na stanicu napr. do Smokovca to vybaviť? Koľko to teraz vyjde? Minulý rok som platila na mesiac tuším 10€. A keď ma príde na týždeň vystriedať manžel, môže cestovať na môj lístok? Neviem si to nejako vybaviť ako to je s tým cestovaním. Ďakujem pekne 🙂 deti majú kartičky na vlak s fotkou, tak tie by mali mať zadarmo.

@fiorrella ahoj, ja som v maji platila za mesacnik 13€, striedali sme sa s manzelom, tak som poprosila pri prijmacke papier aj pre neho a tiez som zaplatila 13€ na mesiac

vevet
6. nov 2025

@fiorrella ako ti napisala @duficka . Ako je to pri striedani, uplne neviem, mne pani za okienkom povedala, nech si tam napiseme mena (syn nemal zadsrmo), tak potom bude musiet mat asi manzel zvladt dalsi. Mozno sa tam spytat ako to je. V januari stal este 10€, potom asi zdrazel. Ja som ho bola vybavit v Lomnici.

fiorrella
6. nov 2025
@duficka

@fiorrella ahoj, ja som v maji platila za mesacnik 13€, striedali sme sa s manzelom, tak som poprosila pri prijmacke papier aj pre neho a tiez som zaplatila 13€ na mesiac

@duficka ďakujem, takže sa nedá na jeden lístok aby aj on cestoval? Šak ja ho ten jeden týždeň nebudem využívať, čo tu bude manžel, tak to by ho mal on. Ale keď je to na meno, tak asi nič..

fiorrella
6. nov 2025
@vevet

@fiorrella ako ti napisala @duficka . Ako je to pri striedani, uplne neviem, mne pani za okienkom povedala, nech si tam napiseme mena (syn nemal zadsrmo), tak potom bude musiet mat asi manzel zvladt dalsi. Mozno sa tam spytat ako to je. V januari stal este 10€, potom asi zdrazel. Ja som ho bola vybavit v Lomnici.

@vevet ďakujem, áno pôjdem to vybaviť dnes asi do smokovca

vevet
6. nov 2025
@fiorrella

@duficka ďakujem, takže sa nedá na jeden lístok aby aj on cestoval? Šak ja ho ten jeden týždeň nebudem využívať, čo tu bude manžel, tak to by ho mal on. Ale keď je to na meno, tak asi nič..

@fiorrella skus sa spytat na stanici, neviem ako by to vyzeralo, keby sa skrtlo tvoje meno a dopisalo jeho. Aby ste nemali viac zle za ten listok ako keby platit 2-krat