Kúpele Lúčky
Ahojte,
mám schválené kúpele Lúčky na A-čko. Má niekto skúsenosti. Ďakujem pekne.
Menili sa ceny, všetko je tento rok iné.
Som sa dívala na stránku, od apríla je to ešte drahšie. Nie 12€, ale 20€ na Áčko. Hrozné.
@aknazuz1988 ahoj ja som sa vrátila 4.4. Bolo perfektne. Bývala som v Diane. Bola som na Áčko, ja som platila 313€, teraz od apríla to vychádza už okolo 470€.
@aknazuz1988 ja som platila 313,bola som ešte v zime. Bola som ubytovaná v Maji a bolo perfektne, doteraz spomínam a je mi smutno, že už je po.. Určite choď.. Mne nakoniec polku preplatil zamestnávateľ cez rekreačný poukaz.
Teraz na jar tam musí byť parádne, prechádzky po vonku.. My sme vždy len bežali dnu po procedúrach, aby sme neochoreli.
Cize nie je to ako pisala nejaka baba ze kategoria A je na 95% ubytovana v Choci.. Pekne to dvihli, 500e za to ze si platime zdravotku cely zivot je naozaj vela penazi..kolko potom platia v kategorii B? Okrem toho ze sa vam pacilo, myslite ze to aj nejak pomohlo? Kolko ste mali denne procedur? A dakujem pekne za vase odpovede 🥰
@aknazuz1988 podľa mňa v Choči teraz boli hlavne samoplatci a tí, ktorí chceli byť sami na izbe. Ja mám všeobecnú, mala som 63 procedúr, z Dôvery mali tuším len 50. Mala som 4 denne. Neviem, či mi to pomohlo, ja som po operácii, nebolo mi nič ani pred kúpeľmi 😃 inak v Maji bolo fajn, v Choči sú malé izby a jedna skriňa.
@aknazuz1988 ja mam dôveru a mala som 55 procedúr, všeobecná mala viac. Ja som si popri tom liečila aj platničky a chrbticu. Dosť mi pomohli plynové injekcie.
Dakujem vam zeny za odpovede, prajem vela zdravicka 🙂
@jj298 Dakujem. Hladala som si o tom ale vyzera to tak ze uz tuto moznost zrusili. https://podpora.financnasprava.sk/404594-Zaplat...

@ibrunova este nie, dnes mi orislo len z poistovne