icon

Kúpele Lúčky

gabiso3
7. jan 2023

Ahojte,
mám schválené kúpele Lúčky na A-čko. Má niekto skúsenosti. Ďakujem pekne.

djubka
9. feb 2023

@ibrunova este nie, dnes mi orislo len z poistovne

ibrunova
9. feb 2023
hedviga2
9. feb 2023

Menili sa ceny, všetko je tento rok iné.

djubka
9. feb 2023

@hedviga2 a to mate A?

djubka
9. feb 2023

@ibrunova kedy sze boli?

ibrunova
9. feb 2023

@djubka idem teraz 14.2 na A

djubka
9. feb 2023

@ibrunova ja mam vzp, dakujem za vas cas, trochu ma to zaskocilo

ibrunova
9. feb 2023

@djubka aj ja mám všeobecnú, ale to je asi jedno, platí to pre všetkých. Mňa to doslova šokovalo, aj som zvažovala, či vôbec idem.

djubka
9. feb 2023

@ibrunova normalne ma odrovnalo, ale idem, a zozerem tam aj taniere a pribor, kazdy den, a budu kolo mna musiet skakat

gabiso3
autor
9. feb 2023

Som sa dívala na stránku, od apríla je to ešte drahšie. Nie 12€, ale 20€ na Áčko. Hrozné.

ibrunova
9. feb 2023

@gabiso3 áno a ani na rekreačný sa to nedá, lebo je to zadarmo..

gabiso3
autor
9. feb 2023

@ibrunova rekreačný neviem, ale dá sa to dať do daní na budúci rok v zúčtovaní. Ale není to nič moc. Kto si to bude môcť dovoliť ak to pôjde stále hore. A že zadarmo.

ibrunova
9. feb 2023

@gabiso3 fakt? Do žiadostii o RZD? A kde to tam napíšem?

gabiso3
autor
9. feb 2023

@ibrunova tak nie prepáč za zavádzanie. To som si pomýlila, to nám v práci preplatia, ale len 50€,ale aspoň čosi.

ibrunova
9. feb 2023

@gabiso3 nevadí, ďakujem.

ibrunova
9. feb 2023

@djubka som zvedavá, aký ti dajú termín.

djubka
10. feb 2023

@ibrunova ze si mam zavolat v pondelok, este to tam nemaju

ibrunova
10. feb 2023

@djubka mne prišlo zo zdravotky a hneď dáko o týždeň aj z kúpeľov.

aknazuz1988
11. apr 2023

Ahojte, @ibrunova @djubka ako bolo v kupeloch? V akej kategorii ste boli, kolko ste doplacali a kde ste boli ubytovane? Ak sa da poprosim celkove zhodnotenie, aj mna to caka a neviem ci mam ist, od aprila je to este drahsie vsetko.. Dakujem vopred ;)

gabiso3
autor
11. apr 2023

@aknazuz1988 ahoj ja som sa vrátila 4.4. Bolo perfektne. Bývala som v Diane. Bola som na Áčko, ja som platila 313€, teraz od apríla to vychádza už okolo 470€.

ibrunova
11. apr 2023

@aknazuz1988 ja som platila 313,bola som ešte v zime. Bola som ubytovaná v Maji a bolo perfektne, doteraz spomínam a je mi smutno, že už je po.. Určite choď.. Mne nakoniec polku preplatil zamestnávateľ cez rekreačný poukaz.
Teraz na jar tam musí byť parádne, prechádzky po vonku.. My sme vždy len bežali dnu po procedúrach, aby sme neochoreli.

aknazuz1988
11. apr 2023

Cize nie je to ako pisala nejaka baba ze kategoria A je na 95% ubytovana v Choci.. Pekne to dvihli, 500e za to ze si platime zdravotku cely zivot je naozaj vela penazi..kolko potom platia v kategorii B? Okrem toho ze sa vam pacilo, myslite ze to aj nejak pomohlo? Kolko ste mali denne procedur? A dakujem pekne za vase odpovede 🥰

jj298
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
11. apr 2023

@aknazuz1988 podľa mňa v Choči teraz boli hlavne samoplatci a tí, ktorí chceli byť sami na izbe. Ja mám všeobecnú, mala som 63 procedúr, z Dôvery mali tuším len 50. Mala som 4 denne. Neviem, či mi to pomohlo, ja som po operácii, nebolo mi nič ani pred kúpeľmi 😃 inak v Maji bolo fajn, v Choči sú malé izby a jedna skriňa.

gabiso3
autor
11. apr 2023

@aknazuz1988 ja mam dôveru a mala som 55 procedúr, všeobecná mala viac. Ja som si popri tom liečila aj platničky a chrbticu. Dosť mi pomohli plynové injekcie.

aknazuz1988
11. apr 2023

Dakujem vam zeny za odpovede, prajem vela zdravicka 🙂

katlak
20. apr 2023

@jj298 to sa vazne da? Uplatnit ako danovy bonus? 😲

jj298
Odpoveď bola odstránená
katlak
25. apr 2023

@jj298 Dakujem. Hladala som si o tom ale vyzera to tak ze uz tuto moznost zrusili. https://podpora.financnasprava.sk/404594-Zaplat...

jj298
Odpoveď bola odstránená