icon

Kúpele Lúčky

gabiso3
7. jan 2023

Ahojte,
mám schválené kúpele Lúčky na A-čko. Má niekto skúsenosti. Ďakujem pekne.

Strana
z3
aknazuz1988
25. apr 2023

@katlak @jj298 Ahojte baby, ten link sa tyka uplatnenia 50€ na kupelnu starostlivost - to uz naozaj nie je aktualne, neda sa uplatnit. Ale nahodou sa neda uplatnit na doplatok (nie na cast hradenu zdravotnou poistovnou) rekreacny poukaz? Rada by som pomohla aj sebe aj vam, nejaka sikovna uctovnicka nam nepomoze? 😊

ibrunova
25. apr 2023

@aknazuz1988 mne teraz preplatili cez rekreačný.

jj298
Odpoveď bola odstránená
aknazuz1988
27. apr 2023

@jj298 pri aktualnej vyske doplatkov je to vyhodnejsie ako tych 50e.. a dakujeme svokre 😊

katherina278
20. feb 2024

ahojte baby, môžem sa opýtať, či nebol problém vybaviť kupele? Ja idem teraz na laparoskopiskú operaciu kvôli myomu. Okrem toho som bola na konizácií krčka maternice, 2x potrat s kyretom. jeden bol po prirodzenom otehotnení, druhý po IVF. Ked som sa pýtala mojej gynekologičky na kupele, tak mi povedala, že nám na ne nárok. Ja mám aj diagnozu sekundárna neplodnosť. Toto všetko v priebehu 4 rokov. Chcela by som isť do kupeľov aspon na B-čko, hoci aj to bude drahé. počula som na Lúčky len chválu.

ibrunova
20. feb 2024

@katherina278 u mňa problém nebol. Ak ti lekárka povedala, že máš nárok, tak máš. To už neviem, či na A lebo B.

aknazuz1988
20. feb 2024

@katherina278 Ahoj, urcite problem nebude. Je tam super, podla mna hlavne na psychiku, tie procedury az tak dobre nehodnotim, najviac asi pomaha ta voda samotna. A dufam ze sa polepsili v strave :D

katherina278
21. feb 2024

@ibrunova prepáč, ja som sa zle vyjadrila. moja doktorka povedala, že ak si ich vybavím u poisťovni, tak ona nemá problém mi vypísať žiadosť, len že ju nebaví 5x vypisovať žiadosti. nevieš náhodou či je tam vekové obmedzenie? na internete som čítala, že na diagnozu neplodnosť len do 38rokov. dakujem

ibrunova
21. feb 2024

@katherina278 to neviem, ja som tam bola s inou diagnózou po operácii. Pozri na stránke zdravotnej poisťovne aké sú podmienky pri každej diagnóze.

maria.vinea
4. mar 2024

@ibrunova je tu niekto teraz na pobyte? Som tu sama nikoho nepoznám, niekto na pokec po procedúrach?

aknazuz1988
4. mar 2024

@maria.vinea Vacsinou tam nikto nikoho nepozna, neboj urcite sa zoznamis, ja som si tam nasla super kamaratku a v kontakte sme doteraz, drzim palce a uzi si to 😊

Strana
z3