icon

Kúpele po operácii platničky

slavka2010
5. júl 2020

Dobry den, chcem sa spytat ci mi viete poradit, ktore kupele su najlepsie po operacii platnicky. Dakujem

Strana
z2
krkavcia_mater
11. aug 2021

@dejna31333 Dakujem za info. V Ba nemaju zmluvu s Doverou,.tak by som musela ist inam. No ja mam strach aj z toho vysetrenia co tam popisuju,.ze zavedu elektricku ihlu k platnicke, aby zistili, ci tie bolesti su od platnicky. A to neviem ci by som zvladla. Dalo sa to vydrzat?

dejna31333
13. aug 2021

@krkavcia_mater tak počas celej operácie som bola pri vedomí mala som iba lokalku... Ale ja aom plakala - bol tam nečakaný zápal aj s ktorým nikto nerátal. Chceli ma uspať ale ja som nechcela... Nič žiadne vyšetrenie ma nebolelo vôbec až na tu operáciu ale vravím chceli ma uspať ja som nechcela. Neviem prečo v BA nemajú zmluvu ako v KE majú ale dôvera co chcela odomna kednsom si vybavolala všetko - papier od psychologický-ci si tu bolesť chorobu iba nenamyslam... Chorý systém fakt keď treba niečo pacientovi uhradiť z našich peňazí... Smutné no

krkavcia_mater
14. aug 2021

@dejna31333 to teda obdivujem, ze ste dali bez uspania. Ja som prave tiez pozerala ako puk, ze v jednom meste dovera preplati a v druhom ma problem

dejna31333
14. aug 2021

@krkavcia_mater veď to je už na hlavu... A ani na kúpeľnú liečbu vraj ako A nárok nemám

krkavcia_mater
15. aug 2021

@dejna31333 ojoj.. tak to riadne zle 🥺 Vsak treba spevnit svalstvo

dejna31333
15. aug 2021

@krkavcia_mater no na B nárok mám 🙂

lejja
11. jún 2023

@dejna31333 Dobrý deň, prosím Vás,ako sa máte po operácii? ďakujem

Strana
z2