Kvapká mi pot a pod paplónom mi je zima
Poraďte mi prosím ,čo mám robiť .Mám 35 a v byte je celá jedna stena okno a balkónové dvere. Napriek tomu ,že celé okno je zapenovanie myslím škáry a dokonca je balkón presklený teda kvázi zateplený.
Aj napriek zapenovabym oknám proste mám v izbe poryv ľadového vetra si všetkých strán. Som pod paplónom ,dekou ma upchatý každú škáru okolo tela a napriek tomu , že som mňa tečie ako s koňa a pot sa so mňa valí akoby som vyliezla so sauny až kvapká , potím sa ako kôň a aj posteľ je mokrá , tak keď vystrčim ruku z pod tejto kôpky zakrytia mám pocit akoby som nahá stala na kopci a fúkalo na mňa vetry s každej strany a normálne mi opuchlo zápästie od zimy .... Je to podľa vás normálne. Môžem mať takéto pocity ,ako by som bola v prechode aj napriek pomerne nízkemu veku , alebo mám halucinácie , že mi tu fúka.Najhorsie je to že už týždeň neviem spať...

@barbel1987 oprav sklo na okne. Problem vyrieseny 🙈 kedze mas prasknute sklo na okne, tak asi z toho budes mat v tej izbe prievan a zimu (kedze je februar).