Kyselina hyalurónová pod oči
Ahojte žienky dala som si pred 5 dňami v klinike v TN aplikovať kys.hyal. pod kruhy pod očami. Chcela som sa spýtať ak to niektorá z vás má , videli ste výsledok hneď ? Mne povedali že do mesiaca sa to vstrebe. No zatiaľ nemám pocit že to je vôbec vidno dokonca mám pocit že mám tie kruhy ešte väčšie :D budem rada ak sa tu nájde nejaká čo tiež toto skúsila a posunie mi svoju skusenost
@sarahka ja som bola na aplikaciu cca pred mesiaxom a efelt bol okamzite, sice ja som nemala extremne vyrazne kruhy, ale mala som drobne vrasocky a unmma super
@sarahka Výsledok po kyseline hyalurónovej sa dostavuje okamžite. Lepšie to už nebude. Na rozdiel od botoxu, tam sa výsledok dostavuje do cca 14 dní.
Kamoska si dávala a hneď po aplikácii to bolo vyditelne, ja som si dala u tej istej Mudr neskôr a vôbec nič. Cize je to individuálne, nie každý je na to vhodný.
Ďakujem žienky za info. Zas som špekulovala , a vyhodila zbytočne peniaze :( ale kto si neskúsi, nevie … budem každopádne na tu kliniku volať a oznámim im že to vôbec nepomohlo. Keďže som si tam dala ďalšie vyšetrenia , nebudem do toho už investovať :D
@sarahka prosim ta volala si na tu kliniku ? Mam ten isty problem ze po absolvovani kys hyal nic nieje vidno
@jaruska222 dobrý deň bohužiaľ vám neviem povedat.. bola som tam v roku 2021 a popravde si nepamätám .. ale boli to len vyhodené peniaze
@jaruska222 dobrý deň prosím chcela by som sa spýtať či ste po aplikácii ihneď po myslím mali opuch . Ja som 4 dní po a vyzerám jak po havárii mám hrčky vačky podliate modriny. Kedy sa vám to upravilo prípadne ste mali nejaké podobné skúsenosti. Ďakujem
@luckeen dobrý deň. Opuch je asi normálny. Veľa záleží od typu koze atd.. Mne kázala dr tie hrcky rozmasirovat ak sa nejaké objavia. Ten efekt je veľmi individuálny.. To co niekomu pomôže, inému nemusí... Ja som mala extremne jamy pod očami.. Vyplnila mi to kyselinou.. Prešli 3 týždne. Efekt vidím.. No čosi mi akoby stieklo do líc a to sa mi už nepáči.. Poznám baby ktorým to veľmi pomohlo.. Nieje to chyba toho kto to robí.. Kym človek neskúsi naozaj nevie..

@sarahka dala som si v BA pred 3 rokmi a nepomohlo ani tuk