icon

Kyselina hyalurónová pod oči

sarahka
4. sep 2021

Ahojte žienky dala som si pred 5 dňami v klinike v TN aplikovať kys.hyal. pod kruhy pod očami. Chcela som sa spýtať ak to niektorá z vás má , videli ste výsledok hneď ? Mne povedali že do mesiaca sa to vstrebe. No zatiaľ nemám pocit že to je vôbec vidno dokonca mám pocit že mám tie kruhy ešte väčšie :D budem rada ak sa tu nájde nejaká čo tiež toto skúsila a posunie mi svoju skusenost

evitka83
4. sep 2021

@sarahka dala som si v BA pred 3 rokmi a nepomohlo ani tuk

dietatko2020
4. sep 2021

@sarahka ja som bola na aplikaciu cca pred mesiaxom a efelt bol okamzite, sice ja som nemala extremne vyrazne kruhy, ale mala som drobne vrasocky a unmma super

daridari11
4. sep 2021

@sarahka Výsledok po kyseline hyalurónovej sa dostavuje okamžite. Lepšie to už nebude. Na rozdiel od botoxu, tam sa výsledok dostavuje do cca 14 dní.

sarahka
autor
4. sep 2021

@evitka83 ja teda som si nedávala vačky robiť , ale iba tmavé kruhy. A teda vôbec nič zatiaľ žiadny výsledok ..

evitka83
5. sep 2021

@sarahka ja som riesila tiez len tmave kruhy

adya
5. sep 2021

@sarahka ja som riesila tiez tmave kruhy a prakticky hned po zakroku som videla vysledok a super.klinika v BA

mimi27712
5. sep 2021

Kamoska si dávala a hneď po aplikácii to bolo vyditelne, ja som si dala u tej istej Mudr neskôr a vôbec nič. Cize je to individuálne, nie každý je na to vhodný.

sarahka
autor
7. sep 2021

Ďakujem žienky za info. Zas som špekulovala , a vyhodila zbytočne peniaze :( ale kto si neskúsi, nevie … budem každopádne na tu kliniku volať a oznámim im že to vôbec nepomohlo. Keďže som si tam dala ďalšie vyšetrenia , nebudem do toho už investovať :D

engynka
31. máj 2022

@adya ahoj napises mi prosim kliniku a akym sposobom si si davala tmave kruhy robit? Dakujem

adya
11. jún 2022

@engynka klinika Esthetic na Palisadach, vypln bola kyselina hyaluronova a vydrzalo mi to fakt dlho,takmer rok

maria3800
1. mar 2023

@adya zdravím a po tom roku ked sa uz kys. vstrebala nemala si kozu trochu neelasticku? dakujem za info

sarahka
autor
11. mar 2023

@maria3800 zdravím, nemala .. ako keby mi nič ani nerobili. Vyhodené peniaze

jaruska222
9. júl 2024

@sarahka prosim ta volala si na tu kliniku ? Mam ten isty problem ze po absolvovani kys hyal nic nieje vidno

sarahka
autor
25. sep 2024

@jaruska222 dobrý deň bohužiaľ vám neviem povedat.. bola som tam v roku 2021 a popravde si nepamätám .. ale boli to len vyhodené peniaze

luckeen
20. jan 2025

@jaruska222 dobrý deň prosím chcela by som sa spýtať či ste po aplikácii ihneď po myslím mali opuch . Ja som 4 dní po a vyzerám jak po havárii mám hrčky vačky podliate modriny. Kedy sa vám to upravilo prípadne ste mali nejaké podobné skúsenosti. Ďakujem

sarahka
autor
31. jan 2025

@luckeen dobrý deň , ja som nemala vôbec nič.. lebo ako keby mi to ani nerobili.. :D ja som nemala ani žiadny výsledok. Vyhodené peniaze. Snad vy budete mat viac šťastia

khuliniova
17. feb 2025

@luckeen dobrý deň. Opuch je asi normálny. Veľa záleží od typu koze atd.. Mne kázala dr tie hrcky rozmasirovat ak sa nejaké objavia. Ten efekt je veľmi individuálny.. To co niekomu pomôže, inému nemusí... Ja som mala extremne jamy pod očami.. Vyplnila mi to kyselinou.. Prešli 3 týždne. Efekt vidím.. No čosi mi akoby stieklo do líc a to sa mi už nepáči.. Poznám baby ktorým to veľmi pomohlo.. Nieje to chyba toho kto to robí.. Kym človek neskúsi naozaj nevie..