Kyselina hyalurónová - vyplnenie vrásky nad nosom
Ahojte baby, absolvovali ste niektorá tento zákrok? Boli ste spokojné? Ako dlho Vám to vydržalo a kde Vám zákrok robili? Ďakujem😊
Skor botox sa picha do takychto vrasok
@seahorse27 mas s tym osobnu skusenost prosim ta?
@smile31 nie nemam. Mam horizontalne vrasky na cele a uz dlhsie zvazujem botox, len sa neviem odhodlat
@seahorse27 ja som ich mala tiež dosť viditeľné, ale veľmi mi pomohol krém od Eucerinu🙏 pomerne dosť sa mi stratili v strede čela môžem povedať že skoro úplne ale po bokoch ich je kus vidno, používam ho skoro 9 mesiacov
@smile31 nie ,bola som v dermacentrum ,je tam fakt veľmi mila ,super pani dr ,ktorá so mnou všetko konzultovala ,ukazovala mi či to tak môže byt ,pýtala sa ako si to prajem mat urobene ,bola som aj na doplnenie prier tam a fakt mi ich spravila krajšie ako tam kde som bola predtým
A Má o dosť prijateľnejšie ceny ako dermapoint
@smile31 áno aj dermacentrum je v Žiline ,fotku pred nemám ,mne tie vrásky nevidno ,keď sa nemracim.
Ale fotka hneď po ,a po dvoch týždňoch je výsledný efekt najlepší. Tie svaly prestanú úplne reagovať a nepohnes s nimi . A tých 5-6mes to vydrží ,ja neviem ani kedy sa mi to cele vstrebe ,lebo sa tie svaly naučíš nepoužívať

@smile31 kde vrásky nad nosom ? Myslíš vrásky medzi obočím ? Ak tam ,tam sa pichá botox