Laboratórne odbery pre samoplatcov na babesiu a bartonellu
Ahojte, chcem sa spýtať, či neviete o nejakom labáku, ktorý poskytuje laboratórne odbery krvi pre samoplatcov na bartonellu, babesiu. Viem, že medirex to robí, lenže u mňa je taká situácia, že nemôžem kvôli zdravotným problémom ďaleko cestovať a odbery z domu pre tento prípad neplatia. Resp. či existuje taká služba na Slovensku podobná ADOS, ktorá takto spolupracuje s niektorými laboratóriami. Nie len v Bratislave.
@domi_dee Veľké laboratóriá (Medirex, Unilabs, Synlab, Klinická biochémia, AnalytX, …) majú na internete zoznam odberových miest aj zoznam spolupracujúcich lekárov/ambulancií, ktorí robia odbery. V Bratislave rodičom 85+ objednávam “odber doma”. ZS
@ninazemna ale hľadám konkrétne na bartonellu a babesiu, napr. Unilabs v tomto prípade neposkytuje odber z domu a musela by som cestovať min. hodinu do najbližšieho mesta, kde to robia a hodinu naspäť
@ninazemna ale hľadám konkrétne na bartonellu a babesiu, napr. Unilabs v tomto prípade neposkytuje odber z domu a musela by som cestovať min. hodinu do najbližšieho mesta, kde to robia a hodinu naspäť
@domi_dee Hľadaj aj zoznam partnerských odberových miest, teda spolupracujúcich lekárov. V ktorom meste? ZS
@domi_dee Unilabs Prievidza, Banská Bystrica, Medirex Prievidza, Nová Baňa, AGELLAB Handlová, opýtať sa môžeš aj vo Zvolene, Žiari nad Hronom. ZS

@domi_dee Veľké laboratóriá (Medirex, Unilabs, Synlab, Klinická biochémia, AnalytX, …) majú na internete zoznam odberových miest aj zoznam spolupracujúcich lekárov/ambulancií, ktorí robia odbery. V Bratislave rodičom 85+ objednávam “odber doma”. ZS