Lacné šošovky Bausch& Lomb - skúsenosti
Ahojte, rady, tipy skusenosti 🙂
Dakujem
@simca06022011 čakam cenu pod 17 e, niektore obchody maju lepšie ceny no su male a nedaju sa tak easy vygooglit
Aha tak to neporadim, ja podla ceny nekupujem... ale aj google nasiel za 17,49EUR... lacnejsie som nevidela a ja uz tuto znacku nepouzivam nejaku dobu 🙂
Ja som kúpila tieto za necelých 12€ https://www.vasesosovky.sk/soflens-59.html
Ale mne osobne nesedia, sú strašne mäkké, krútia sa, mňa škriabu až tak veľmi že si ich "vysucham" z oka :(
Kupila som ich len zato že som nevychádzala s peniazmi ale v konečnom dôsledku vyšli drahšie ako tie moje, lebo tieto mi vydržali maximálne 2 týždne, niekedy len 3 dni...mesiac mi nevydržali nikdy :(
@elena_c a normalne nosite aku znacku ?
@elena_c to zaujima aj mna. Uz som poskusala kadeco..
@penelope10
@paulakolla normálne nosím Air Optix Aqua. Majú väčšiu priepustnosť vzduchu a iný materiál, nekrutia sa tak pri aplikácii.
Ja nosievam z tejto znacky jednodnove a som max spokojna. Lahka manipulacia a co je velmi dolezite nie je ich v oku vobec citit. Skusala som aj Topvue tie su este lacnejsie, dokonca mensie aj tensie tiez super. Ked som zacinala so sosovkami kupila som si v optike za nehoraznu sumu-vysledok nevedela som ich nasadit, v oku ma rezali, mala som rozmazane videnie. Myslela som si, ze nemozem nosit sosovky. Potom som si povedala, ze vyskusam z cenovo dostupnych zdrojov a veru nelutujem od vtedy nosievam bausch&lomb a topvue na prilezitostne nosenie a v lete omnoho castejsie. Za mna ano. Mozes sosovky vyskusat a ked ti nesadnu vies ich vratit.

Ake rady, tipy a skusenosti cakas? 🙂 Ak si chces kupit, tak jednoznacne online cez niektori eshop. OBjednavam a v pohode.