icon

Laparoskopia slepého čreva

aalzbetkaa
4. máj 2020

Ahojte baby.. Ktoré máte toto za sebou. V sobotu som bola na pohotovosti pre bolesti a hneď ma operovali pre zápal, dnes som bola 1x na WC (veľká potreba.) ako ste to mali vy.... A ešte jedna otázka ako dlho ste držali diétu a co ste všetko papali? Ja som ešte v nemocnici, pustia ma zajtra, samozrejme ze sa spýtam aj Dr že čo mám jesť a tak ale predsa by som aj kto si tým prešiel. Ďakujem 🙂

ancovicka21a
4. máj 2020

@aalzbetkaa mne slepak operovali v uk..a ziadna dieta nebola,boli na vyber 3 druhy jedal a mohla som si vybrat,co som len chcela 🙂 a boli to fakt vynikajuce jedla,ziadne dietne 😀 nedavno som bola na laparke myomu,dietu som mala len po narkoze a potom som uz jedla normalne vsetko,aj ked som domov prisla..slepak neni zlcnik,takze ak ti chuti,jedz co chces 🙂 hlavne osetrovat rany a mat kludovy rezim

dollyzv
4. máj 2020

@aalzbetkaa ja som mala silné bolesti ešte skoro pol roka po operácii,behala som po všetkých možných vyšetreniach všade mali len nejaké podozrenia ale nič sa nepotvrdilo...bola som v nemocnici 7dni,lebo už hneď po operácii som mala neskutočne bolesti a nevedeli zistiť z čoho..za tých 7dni som mi dali jesť 1xvyvar a 1xmini misku piškót. Domov som išla o 6kil lahsia. Hlavne nejesť ťažké a mastne jedlá..treba postupne zaťažovať tráviaci trakt...

aalzbetkaa
autor
4. máj 2020

@dollyzv bože ste ma vystrašili teraz s tými bolesťami, dúfam ze ja to tak mat nebudem.... A potom vám niečo zistili po tom pol roku co ste behali po Dr? Alebo?

dollyzv
4. máj 2020

@aalzbetkaa pokiaľ už máš po operácii tak je malá pravdepodobnosť že budeš mať rovnaké problémy..nezistili nic..potom to časom odznelo,ale najpravdepodobnejšie moje telo sa nevedelo vysporiadať s tým plynom ktorým napustaju pri operácii

iwkaa_97
4. máj 2020

@aalzbetkaa no ja som bola po operacii pre zápal slepého čreva v nemocnici 4 mesiace pustili ma sice po par dnoch domov ale hned som sa vratila ... taktiez laparoskopický...ale zaviedli mi infekciu do tela ... potom laparoskopicky operovana pečeň lebo ta infekcia sa dostala na pečeň... diétu som mala 4 mesiace v podstate 😁schudla som 15 kíl...

lusyyy36
4. máj 2020

Ja som nemala žiadnu dietu po operácii, ani v nemocnici,normal stravu som mala.a na wc som sa strašne bála ísť,že to bude bolieť a pod.

aalzbetkaa
autor
5. máj 2020

@iwkaa_97 pane bože... Ja mám také menšie bolesti ale to asi tie rany bolia... A brucho mam strašne nafúknuté.. To mi splasne hádam nie či

iwkaa_97
5. máj 2020

@aalzbetkaa može ta bolieť aj z toho že je nafuknuté... jasné že splasne 🙂

aalzbetkaa
autor
8. máj 2020

@iwkaa_97 môžem sa spýtať.. Ze mohla by som si dávať espumisan však? Stále som taká nafúknuta a aby mi aspoň trocha povolilo.... Ci

iwkaa_97
9. máj 2020

@aalzbetkaa jasne kludne si môžeš dať...to ti neuškodí 🙂