Laringitída u dospelých
Mám už dlho laringitidu. Našťastie sa už nedusim a nemám problém s dýchaním, ale trápi ma dráždivý kašeľ. Neviem či je rozdiel keď má túto chorobu dieťa alebo dospelý, na internete som našla len prípady s deťmi. Od stavu keď som sa ani nemohla nadýchnuť a už len veľmi kašlem prešlo už 8 dní. Kedy to úplne prejde? Aké máte skúsenosti? Hlavne v noci budím dcérku kašľom a vôbec neviem spať. Lieky som nebrala žiadne keďže dojčím, len Calvin, vitamín C a stoptusin...
@denisa0504 Zvlhcovat vzduch a pomaha dychat chladny vzduch z vonku alebo otvor mrazak na chvilku. Viem ze sa to v noci neda ale mozno len na zmiernenie priznakov. Urcite zvysit vankus ... drzim palce poznam to ake je to neprijemne... ja sa dusim v noci pri kazdej viroze odkedy som mala laringitidu.
@juliet86 ,
@novamamima ďakujem vám. A neviete či to môže tak dlho trvať? Od začiatku príznakov už 3-4 týždne :(
@denisa0504 kasel moze trvat par tyzdnov kym odoznie. ale ak sa necitis dobre zbehni k svojmu lekarovi na odbery a kontrolu. takyto kasel moze prerast v chronicky, psychosomaticky, mozes si zlomit rebro oslabuje. nepodcenovala by som to
@juliet86 na steri som bola a vraj sú v poriadku, akurát dnes som tam volala. Len už som bola u dr 3x a len ma rozčuľuje, lebo steri spravila až keď som jej doniesla papier z pohotovosti a bolo tam odporúčanie. Dnes zase že keď chcem mám prísť na krv... Vie že bývam 50km ďaleko a doma mám malé dieťa a nevie spraviť poriadne vyšetrenie na jeden krát.. a jedno rebro ma moc bolí alebo sval pod ním, neviem. Tak dúfam že sa také nestane že by prišla zlomenina .. počkám ešte chvíľu a asi zmením doktorku a nech ma vyšetria inde a poriadne. Ďakujem
@denisa0504 To je tazko povedat kazdy sme iny. Nespominam si ako dlho mi to trvalo, ale dost mi pomohol Imunoglukan ked som dojcila a nemohla brat ATB. Ale od kedy som mala laringitidu 1.krat tak mam problem s dychanim pri kazdej viroze... mi nieco opuchne v krku hlavne v noci... 😕 drzim prsty nech to nie je ani Vas pripad.

skus babske recepty. caj z cibule. zazvor. med. cesnak. spi na vyssich vankusoch. nahrievaj sa eukalyptovym olejom. daj mokry iterak na radiatory. daj horucu vodu s eukalyptovym olejom do spalne na noc. a ak vies po anglicky pozri si na youtube video how to stop coughing naturally. je to dychova technika. mne pomohla.vela stastia